W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 12 z 70
Do tego czasu trza ponegocjować ceny, bo Rafał to nie wiem skąd swoje bierze .
Konto usunięte: Nic na to nie poradzę, że jej postura jest tak ekspansywna
Sama odnoszę wrażenie, że ta wizja ciągle jeszcze niczym drożdże pączkuje i zajmuje coraz to większy obszar w moim umyś
Do mojej wizji ktoś dodał amoniaku i proszku do pieczenia, i zaczyna mnie głowa boleć, pewnie jest tak duża, że chce ujść.
Konto usunięte: Brakuje jej zdrowego samokrytycyzmu.
A i mamusia pewnie nie potrafi szczerze, obiektywnie ocenić postępowania i wyglądu córki. Pewnie jeszcze poklepuje jej żarłoczne zapędy :D
To co? Znikamy
Na pewno brakuje piątek klepki, by żreć tyle, że się wygląda jak hipopotam, o ;D.
Zniknęłam bez uzgodnienia, soł sori .
Za gram jest 20 dla Ciebie ! Przelicz sobie, bom noga z matmy .
Z niewiedzy
Patrz:
MaqdaIena: Do mojej wizji ktoś dodał amoniaku i proszku do pieczenia, i zaczyna mnie głowa boleć, pewnie jest tak duża, że chce ujść.
Jak dobrze, że głowa posiada kilka otworów :D
A kto to jest Piątek Klepka, jakiś jej były facet?
Może w końcu opamięta się. Dotrze do niej, że robi krzywdę nie tylko swojemu wizerunkowi, ale przede wszystkim zdrowiu.
Ouuu ;D.
Do ich wielkości jestem przyzwyczajona, nie chcę by się powiększały .
Konto usunięte: A kto to jest Piątek Klepka, jakiś jej były facet?
Może w końcu opamięta się. Dotrze do niej, że robi krzywdę nie tylko swojemu wizerunkowi, ale przede wszystkim zdrowi
;o Ahahahahahhaha. Nie zauważyłam literówki ;D.
Wisi mi to w sumie, tylko mam nadzieję na przyszłość, że nie będzie mi dane stać w tramwaju koło takie osoby, podczas kiedy ten gwałtownie zahamuje .
:D
A co gorsza pękły :D
MaqdaIena: ;o Ahahahahahhaha. Nie zauważyłam literówki ;D.
Wisi mi to w sumie, tylko mam nadzieję na przyszłość, że nie będzie mi dane stać w tramwaju koło takie osoby, podczas kiedy ten gwałtownie zahamuje .
Wiesz, że za jakiś czas cena biletu lotniczego będzie uzależniona od wagi pasażera? :-D
Już są takie linie lotnicze, które to wprowadziły i wszystko wskazuje na to, że tendencja się przyjmie :D
Także Grycanka, choć nie biedna jak mniemam, będzie musiała świecić oczami przy kupnie biletu :D
Ciekawe, czy będą zapędzać najpierw na wagę :-D
Ło, widzę na MiU, że temu koledze, który tak zawzięcie onanizuje się przy zmywarce do naczyń, będąc /błędnie zresztą/ przekonanym, że wymyślił ją facet, pogorszył się wzrok Uwaga na zmywarki do naczyń- szkodzą :-D
O jesu ;o.
;D.
Konto usunięte: Wiesz, że za jakiś czas cena biletu lotniczego będzie uzależniona od wagi pasażera? :-D
Już są takie linie lotnicze, które to wprowadziły i wszystko wskazuje na to, że tendencja się przyjmie :D
Także Grycanka, choć nie biedna jak mniemam, będzie musiała świecić oczami przy kupnie biletu :D
Ciekawe, czy będą zapędzać najpierw na wagę :-D
Ło, widzę na MiU, że temu koledze, który tak zawzięcie onanizuje się przy zmywarce do naczyń, będąc /błędnie zresztą/ przekonanym, że wymyślił ją facet, pogorszył się wzrok Uwaga na zmywarki do naczyń- szkodzą :-
O, fajne rozwiązanie, ciekawe ilu się będzie odchudzać przed wakacjami nie tylko po to by lepiej wyglądac w stroju kąpielowym, ale rownież po to by zapłacić mniej za bilety;D.
Nie mam pojęcia o czym piszesz, ani o kim ;D. Zajrzę tam potem ;D.
W ogóle mialam dzisiaj straszny sen, pewnie przez te Twoje zdjęcia co na foruma wstawiłaś !
Śnił mi sie ten wyjazd, na który w sobotę jadę, że wlazłam do mojego i faceta pokoju i zastałam go w łóżku z jakąś blondyną, byłam wściekła i uciekłam do znajomych domku (którzy faktycznie z nami też jadą), tam ryczałam, a oni że o jesu, jak on mógł po tylu latach bla bla. Wróciłam do pokoju, ale ich już nie było, za to były jego ciuchy i nożyczki, więc zaczęłam ciąć te ubrania jak oszalała,. na szczęście zadzwonił kurier ( od kiedy dzwonią o 6.30 ;o?) i mnie obudził. Gdyby tego nie zrobił to pewnie do jakiegoś mordu by doszło czy coś .
MaqdaIena: W ogóle mialam dzisiaj straszny sen, pewnie przez te Twoje zdjęcia co na foruma wstawiłaś !
Śnił mi sie ten wyjazd, na który w sobotę jadę, że wlazłam do mojego i faceta pokoju i zastałam go w łóżku z jakąś blondyną, byłam wściekła i uciekłam do znajomych domku (którzy faktycznie z nami też jadą), tam ryczałam, a oni że o jesu, jak on mógł po tylu latach bla bla. Wróciłam do pokoju, ale ich już nie było, za to były jego ciuchy i nożyczki, więc zaczęłam ciąć te ubrania jak oszalała,. na szczęście zadzwonił kurier ( od kiedy dzwonią o 6.30 ;o?) i mnie obudził. Gdyby tego nie zrobił to pewnie do jakiegoś mordu by doszło czy coś .
Straszne, ale wątpię, czy to przez Grycankę :D Czy on już wie co się z nim stanie, kiedy najdziesz go w łóżku z blondyną?:D
Niech szuka brunetek
Konto usunięte: Straszne, ale wątpię, czy to przez Grycankę :D Czy on już wie co się z nim stanie, kiedy najdziesz go w łóżku z blondyną?:D
Niech szuka brunetek
Z kosmosu się sen nie wziął, Grycanka nie zmieściła mi sie do głowy, więc poszło w taką stronę .
Wie, dzwoniłam do niego i zapowiedziałam, że biorę na wyjazd nożyczki .
MaqdaIena: Z kosmosu się sen nie wziął, Grycanka nie zmieściła mi sie do głowy, więc poszło w taką stronę .
Wie, dzwoniłam do niego i zapowiedziałam, że biorę na wyjazd nożyczki .
Ostatnio widziałam fajnego demota :D
Zaraz poszukam :D
No nie wiem, nie wiem. Może faktycznie trochę Cię tam uciskała i stąd te koszmary :D
Pamiętaj, że na wszelkie bolączki najlepsza jest woda, a dokładniej kropla wody :D
O,kojarzy mi się, kojarzy .
Konto usunięte: No nie wiem, nie wiem. Może faktycznie trochę Cię tam uciskała i stąd te koszmary :D
Pamiętaj, że na wszelkie bolączki najlepsza jest woda, a dokładniej kropla wody :
Chyba wódy I to nie kropla ;D.
Nie umiem skopiowac tam zdjęcia
No nie da się, strona jest zablokowana
Ps. Grycanki niebawem będa szczuplejsze ode mnie, jak już nie są :/