W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 11 z 70
Konto usunięte: To prawiczek.
Powie się, że towar prima sort i zapłaci nawet w podwójnym detalu, bo będzie mu zależało, żeby nie bolało
Czytam właśnie plotki i ploteczki.
Wyobraź sobie, że Grycanki chudną
To równie dobrze byś mogła zasuszone oregano mu sprzedać .
Nie czytaj plotek !!! To zło !
A patrząc na zdjecie i na krzywą twarz tej z naszej lewej, to śmiem twierdzic, że to jakiś fotoszop .
A jedyne co wiem o tych babach, to to, że mają świetne lody ;D.
I tak zrobię
No co Ty...
To nieźle rozrywa
MaqdaIena: A patrząc na zdjecie i na krzywą twarz tej z naszej lewej, to śmiem twierdzic, że to jakiś fotoszop .
A jedyne co wiem o tych babach, to to, że mają świetne lody ;D.
E, chyba nie. Takie spierniczone ujęcie raczej.
Yhym. Widać, że zawsze im smakowały :-D
http://www.youtube.com/watch?v=gNG-gYjneeA
Jest facetem, więc na pewno nie wie jak oregano wygląda,może się udać !.
Dla rozrywki bym wolała już auto umyć, niż czytać jakieś pierdoły ;D.
No nienawidzę no ;D.
Konto usunięte: E, chyba nie. Takie spierniczone ujęcie raczej.
Yhym. Widać, że zawsze im smakowały :-
One po prostu zanim doszły do perfekcji w smaku musiały wszystkiego spróbować ;D.
Ale wiesz, to tylko tak między nami ;-D
Bo inaczej interes, że tak powiem- nie wypali :D
MaqdaIena: Dla rozrywki bym wolała już auto umyć, niż czytać jakieś pierdoły ;D.
No nienawidzę no ;D.
Trudno. To idź może umyj auto, a ja sobie tutaj dokończę czytać
Na pewno się opłacało :D
Nie wiem czy ta idzie za ich przykładem, czy to jeszcze stare zdjęcie.
Konto usunięte: Ale wiesz, to tylko tak między nami ;-D
Bo inaczej interes, że tak powiem- nie wypali :
Spoko, nie wygadam się. A jakby co na ogródku zaczyna rosnąć mi oregano, aromat ma fajniejszy niż z paczki, więc wiesz można zmieszać z tym kupnym i voila, większa kasa .
Gdybym nie musiała wyjechać za 15 minut to tak bym zrobiła, zwłaszcza że jakieś monstra mi na forumie demonstrujesz, nie będę mogła zasnąć w nocy !;D.
Nieeeeeee, to nie może być prawdziwe !!!1111oneoneoneee
Cud, że ona oczy mogła otworzyć ;o, w ogole jakie oczy !? Ona nie ma oczu, to coś nie może być oczami .
MaqdaIena: Spoko, nie wygadam się. A jakby co na ogródku zaczyna rosnąć mi oregano, aromat ma fajniejszy niż z paczki, więc wiesz można zmieszać z tym kupnym i voila, większa kasa .
No ma się rozumieć.
Przecież na uczciwym interesie to my się do emerytury nie dorobimy
MaqdaIena: Gdybym nie musiała wyjechać za 15 minut to tak bym zrobiła, zwłaszcza że jakieś monstra mi na forumie demonstrujesz, nie będę mogła zasnąć w nocy !;D.
Nie przesadzaj.
Dwie pierwsze całkiem fajnie laszczeją :D
A tą trzecią wyprzyj z pamięci
MaqdaIena: Nieeeeeee, to nie może być prawdziwe !!!1111oneoneoneee
Cud, że ona oczy mogła otworzyć ;o, w ogole jakie oczy !? Ona nie ma oczu, to coś nie może być oczami .
Hmmm...
Idealna muza dla Rubensa :D
Konto usunięte: No ma się rozumieć.
Przecież na uczciwym interesie to my się do emerytury nie dorobim
Rajt !
Dobra, plan mamy teraz czas przystąpić do działania, zanim wyjadę podleję oregano !
Konto usunięte: Nie przesadzaj.
Dwie pierwsze całkiem fajnie laszczeją :D
A tą trzecią wyprzyj z pamięc
Czekaj, czekaj... jak to było ? Nie jestem ogrodnikiem, żeby przesadzać .
Lachonieją .
Nie potrafię, bo była na koncu i przydusiła mocno widok tych pierwszych.
Gdyby tylko żył ;D.
Nie no, paskudnie się naśmiewam, ale kurdę taka otyłość to kalectwo straszne, przecież wygląda jakby skóra miała jej na policzkach pęknąć za chwilę. Eh. Nie wiem jak można sie będąc zdrowym doprowadzić do takiego stanu.
MaqdaIena: Rajt !
Dobra, plan mamy teraz czas przystąpić do działania, zanim wyjadę podleję oregano !
Do żniw niech rośnie na zdrowie! :D
Nic na to nie poradzę, że jej postura jest tak ekspansywna
Sama odnoszę wrażenie, że ta wizja ciągle jeszcze niczym drożdże pączkuje i zajmuje coraz to większy obszar w moim umyśle
MaqdaIena: Gdyby tylko żył ;D.
Nie no, paskudnie się naśmiewam, ale kurdę taka otyłość to kalectwo straszne, przecież wygląda jakby skóra miała jej na policzkach pęknąć za chwilę. Eh. Nie wiem jak można sie będąc zdrowym doprowadzić do takiego stanu.
Brakuje jej zdrowego samokrytycyzmu.
A i mamusia pewnie nie potrafi szczerze, obiektywnie ocenić postępowania i wyglądu córki. Pewnie jeszcze poklepuje jej żarłoczne zapędy :D
To co? Znikamy?