W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 6 z 70
Naprawdę ?:rotfl:.
Masz Ty rację, chwasty powinnam wyrywać z korzeniami, a nie piekne kwiaty .
Co nie zmienia faktu, że Anna nie zasłuzyła na komplement !;DDD
Jeżeli teraz nie znajdę, to poczekam te parę lat kiedy trójeczka na kark również Ci wsiądzie, i będę miała już jakiś negatywny punkt odniesienia .
Konto usunięte: Nic się ze mną nie dzieje. Zmiany dla tak twardogłowego i kochającego się w przyzwyczajeniach faceta jak ja nie są niczym dobrym - dzisiaj napisałem pierwszy raz na ''nowej fotce''; niestety nie myliłem się - jest 8===Dow
Gdybyś został tutaj z nami, to byś już nie pamiętał jak wyglądało stare forum ;D.
Myślę, że Monika z Anną sie ze mną zgodzą, że można się przyzwyczaić, z bólem ale mozna ;D.
Dziewczyny, jak mi się zachce to wstawię Wam tu pewien monolog do mnie od jednego gościa, nie z tego portalu, pisze drugą dobę a ja nadal się zastanawiam czy coś mu odpisać
Byście mi doradziły, i muszę przyznać że on zaczał mnie bawić, a moze powinnam lepiej zacząc się bać
Ty jesteś inny to może zadziałać nawet pobudzająco zamiast usypiająco :D
Konto usunięte: Ja też, zdecydowanie.
Posiadanie mniejszego ode mnie faceta wpędzałoby mnie w kompleksy
Mnie w paranoidalne lęki że podczas zabawy zrobię mu krzywdę i połamię kości
I tym sposobem Magda do maja nie trzezwieje
Wiesz co, gdyby na nią zwalac sądownie winę to ta biedna wódka miała by już setki dożywoci
Następnym razem wpadnę to obadam linki
Piękna perspektywa .
Ahhahaha.
Pokażę Wam co mi dzis 'umilało' porządki na ogrodzie : http://www.youtube.com/watch?v=7LYh9AAXnKA&feature=youtu.be , na pewno nie macie takich atrakcji u siebie .
Naprawdę
MaqdaIena: Masz Ty rację, chwasty powinnam wyrywać z korzeniami, a nie piekne kwiaty .
Co nie zmienia faktu, że Anna nie zasłuzyła na komplement !;DDD
Może nie zasłużyła, ale dostała i to czarujący.
MaqdaIena: Jeżeli teraz nie znajdę, to poczekam te parę lat kiedy trójeczka na kark również Ci wsiądzie, i będę miała już jakiś negatywny punkt odniesienia .
Czekam z niecierpliwością
Podpowiadać Ci nie będę :-D
MaqdaIena: Gdybyś został tutaj z nami, to byś już nie pamiętał jak wyglądało stare forum ;D.
Myślę, że Monika z Anną sie ze mną zgodzą, że można się przyzwyczaić, z bólem ale mozna ;D.
Potwierdzam. Szału nie ma, dupę urwało na początku. Z trudem, ale odrosła : D
Psyche30: Dziewczyny, jak mi się zachce to wstawię Wam tu pewien monolog do mnie od jednego gościa, nie z tego portalu, pisze drugą dobę a ja nadal się zastanawiam czy coś mu odpisać
Byście mi doradziły, i muszę przyznać że on zaczał mnie bawić, a moze powinnam lepiej zacząc się bać
Poka
Tak Ci doradzę, że nie pożałujesz hahahaha :-D
A wczoraj Adam opowiadał o tym, że jego znajomy, który żyje w związku z dużą kobietą, jest kulawy
MaqdaIena: Pokażę Wam co mi dzis 'umilało' porządki na ogrodzie : http://www.youtube.com/watch?v=7LYh9AAXnKA&feature=youtu.be , na pewno nie macie takich atrakcji u siebie .
Mieszkasz pewnie stosunkowo niedaleko wojskowego lotniska Krzesiny :D
Odwykowa w swym następstwie
MaqdaIena: Pokażę Wam co mi dzis 'umilało' porządki na ogrodzie : http://www.youtube.com/watch?v=7LYh9AAXnKA&feature=youtu.be , na pewno nie macie takich atrakcji u siebie .
Wolałabym żeby mi je umilał ten który tam siedział w tym sprzęcie
Jak walnę ze 2 driny to bede kopiować, bo rozumiesz...siły do tego trza
Konto usunięte: A wczoraj Adam opowiadał o tym, że jego znajomy, który żyje w związku z dużą kobietą, jest kulawy
AHAHAHAHAHA i to by się wszystko zgadzało, jest uzasadnienie do moich obaw
Rozumiem :D
Najwyraźniej
To pewnie jeszcze nic.
Przy większych gabarytach małżonki zawsze mógł skończyć, jak przysłowiowy świętej pamięci york na kanapie
Oh .
Myślisz, że gdybym była facetem to bym mogła wyrwać lachona na taki tekst ?.
Nadal nie znalazłam chęci na szukanie, poczekam chyba jak będę miała zgryźliwy humor .
W najgorszej strefie nawet ;D.
Coś za coś ;D.
Czasem jak skręcają nad moim domem, to widzę w środku pilota, ale ma tyle osprzętu na głowie, że nie ma opcji bym powiedziała, czy jest przystojny, czy może psa tam zapakowali .
Wyskoczymy na kawę ?:rotfl:.
Ja na sekundę, potem odpiszę ;D
MAGDA ! Podejrzałam Cię z okna i nagrałam http://acidcow.com/video/45031-dancing_like_nobodys_watching.html
Rzuca się ten urok, co? :-D
Lachona? :-D
Gdybyś była facetem, to bez problemu mogłabyś wyrwać rzucając: "Ładna z ciebie dupa z twarzy" :-D
A na tekst o pięknych kwiatach podejrzewam, że najlepiej będą brać trzydziestoletnie dziewice.
Ale nie zniechęcaj się, próbuj dalej. Kibicuję Ci! hahahahahah :-D
Psyche30: MAGDA ! Podejrzałam Cię z okna i nagrałam http://acidcow.com/video/45031-dancing_like_nobodys_watching.html
Hahahahaha densing kłin
To chyba długo nie będę musiała czekać :-D
Łe, odgłos silnika odrzutowego traktujesz już pewnie jak muzykę :-D
Pragnę przypomnieć, że nie jest to już pełnowymiarowa katastrofa - w końcu trzy osoby przeżyły.
Pewnie masz rację...
Boisz się, że sobie ze mną nie poradzisz ? :>
MaqdaIena: Gdybyś został tutaj z nami, to byś już nie pamiętał jak wyglądało stare forum ;D.
Myślę, że Monika z Anną sie ze mną zgodzą, że można się przyzwyczaić, z bólem ale mozna ;D
Pewnie masz rację...
Boisz się, że sobie ze mną nie poradzisz ? :>
Psyche30: MAGDA ! Podejrzałam Cię z okna i nagrałam http://acidcow.com/video/45031-dancing_like_nobodys_watching.htm
Wygląd się zgadza, ale kurdę ja dzisiaj znów pół dnia w ogrodzie spędziłam, mam świadków na to ! .
Konto usunięte: Lachona? :-D
Gdybyś była facetem, to bez problemu mogłabyś wyrwać rzucając: "Ładna z ciebie dupa z twarzy" :-D
A na tekst o pięknych kwiatach podejrzewam, że najlepiej będą brać trzydziestoletnie dziewic
Tak, lachona .
Usłyszałaś kiedyś taki tekst ?.
Sygerowanie, ze takowych nie ma :D.
Cholera, rozmowa idzie w złym kierunku czuję .
Chyba będziesz musiała ;D. Mam obecnie czas spokoju ducha, jakiego dawno nie miałam. Pozwalam bezkarnie innym ze mnie szydzić i absolutnie nie mam Was na mysli ;DD.
Zwazywszy na to, że lubię ostrzejsze brzmienie, to masz rację ;D.
Ostatnio była u mnie znajoma, ciśnienie atmosferyczne było wtedy odpowiednie do tego by przy przelocie F-16 mogła ona paść na zawał, milczała dwie minuty potem, tak szoknęła .
Na pewno mam ;D.
Konto usunięte: Pragnę przypomnieć, że nie jest to już pełnowymiarowa katastrofa - w końcu trzy osoby przeżyły.
Poproszę etopirynę i setę czystej do popicia :D
Boli mnie łeb okrutnie :D
Nie usłyszałam, pewnie dlatego, że nie jestem lachonem :-D
Ty to zasugerowałaś, nie ja :D
Pewnie, że są. Zakonnice na przykład :D
Jak walniesz jakiejś powątpiewającej takim tekstem to kto wie, może pęknie jej pączek i rozwinie się kielich
Och, pozazdrościć.
Ja pewnie za życia takiego nie osiągnę. Chyba, że wy..zielę gdzieś w Tybet i tam posiedzę z pół roku :-D
MaqdaIena: Zwazywszy na to, że lubię ostrzejsze brzmienie, to masz rację ;D.
Ostatnio była u mnie znajoma, ciśnienie atmosferyczne było wtedy odpowiednie do tego by przy przelocie F-16 mogła ona paść na zawał, milczała dwie minuty potem, tak szoknęła
Wzruszyła się dziewczyna :-D
Konto usunięte: Nie usłyszałam, pewnie dlatego, że nie jestem lachonem :-D
Ty to zasugerowałaś, nie ja :D
Pewnie, że są. Zakonnice na przykład :D
Jak walniesz jakiejś powątpiewającej takim tekstem to kto wie, może pęknie jej pączek i rozwinie się kielic
Sory, ale w niektórych kulturach pasujesz do definicji lachona .
A ja zapytałam ;D.
A i tak pewnie większość z nich nie jest ;D.
Eee, okropne jest Twoje porównanie, zwłaszcza, że wyżej o dziewictwie rozmawiamy .
Konto usunięte: Och, pozazdrościć.
Ja pewnie za życia takiego nie osiągnę. Chyba, że wy..zielę gdzieś w Tybet i tam posiedzę z pół roku :-
Nie ma czego zazdrościć, objaw jest zastanawiający i chyba powinnam zacząć się o siebie martwic, zwłaszcza, że zaczynaja mi sprawiać radość rzeczy, których nie lubiłam do tej pory ;D.
A do Tybetu chętnie wybiorę się również ! Pamietaj !
Łez nie było, bardziej przerażenie ;D.