W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 4 z 70
Psyche30: Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Podoba mi się, lokal w którym nadal na stołach stoją popielniczki. Poproszę dobrego drinka, szklankę kryminalnej bez gazu i to na co Panie będą miały ochotę.
http://www.youtube.com/watch?v=3n92zksrhbc
Miło Was widzieć :)
Zaglosowałaś już ! Nie możesz zmienić decyzji !;D.
Konto usunięte: Ey, wątpię, aby był to mój typ, ale pokazać możecie.
Chyba nie muszę o tym za każdym razem przypomina
Mogę, ale nie wiem czy zasłuzyłaś .
.
Zdecydowanie nie zasłuzyłaś .
To najpierw trzeba będzie wpakować w niego sporo valium
W sumie...chociaz lepiej nie, bo jeszcze się podniecę
Konto usunięte: Musisz zawsze starać się być na czasie. Tylko wtedy będziesz miała pełen szacun swojej córy
Wez, co ona se dziś odpiedoliła z włosami, i tak będzie spała by rano mieć jakieś dziwaczne fale
Hahahahaha, do tego 'spsuło' mi się moje narzędzie rozkoszy
hahahahaha
Konto usunięte: Podoba mi się, lokal w którym nadal na stołach stoją popielniczki. Poproszę dobrego drinka, szklankę kryminalnej bez gazu i to na co Panie będą miały ochotę.
http://www.youtube.com/watch?v=3n92zksrhbc
Miło Was widzieć :)
Moja ulubiona piosenka Claptona ;)
Jesu Adaś, dobrze ze żyjesz bo już myślałam że jakaś diablica skuła Cię kajdankami do wyra i zaniemogłeś
Popielniczki na bieżąco wymieniane więc luksusy rzekłabym, driny na mój koszt więc można pić dowoli
Ania, Ania doszłaś do siebie już ?!
Ja to widzisz co zrobiłam nocą pijacką, wszystkich wywaliłam ze znajomych, ba już byłam gotowa konto usuwać .
MaqdaIena: Ania, Ania doszłaś do siebie już ?! Ja to widzisz co zrobiłam nocą pijacką, wszystkich wywaliłam ze znajomych, ba już byłam gotowa konto usuwać .
Dochodzę cały czas , wspomagam się płynami ostro :D
To Ty tez byłaś w stanie spożycia ?
Na Marcinie się zatrzymałaś, jednak co serce to serce hahaha
I bongi
Na rurce też ktoś może zatańczyć :D
Pffff :D
Ania przekonała mnie, że popełniłam błąd muszę go koniecznie naprawić
Zmieniam zdanie w temacie na Kulturze :D
Da radę bez :D
I zejdziesz na zawał :D
Oszczędzę.
Psyche30: Wez, co ona se dziś odpiedoliła z włosami, i tak będzie spała by rano mieć jakieś dziwaczne fale
Śpi z gofrownicą na głowie? :-D
Masz pecha :D
Widziałyście to? :
Psyche30: Dochodzę cały czas , wspomagam się płynami ostro :D
To Ty tez byłaś w stanie spożycia ?
Na Marcinie się zatrzymałaś, jednak co serce to serce hahah
Po trzydziestce kac trzyma cały dzień ? ;o .
Ano .
Serce ? Idealny odstraszacz .
Na Kulturze mój temat, moje zasady, nie przyjmuję zmian zdania .
Z Wami naprawdę coś nie tak jest ostatnio, nie dość że mnie posądzacie o 'lubienie', to potem pałacie chęcią zrobienia mi na złość, potem śmiejecie się z mojej wady wzroku, bosz, co ja Wam zrobiłam ?.
Naturalnie Magdaleno :)
Psyche30: Jesu Adaś, dobrze ze żyjesz bo już myślałam że jakaś diablica skuła Cię kajdankami do wyra i zaniemogłeś
Żyję żyję i mam się całkiem nieźle; a krępowania w łóżku nadal nie uznaję* :)
*mnie krępować nie wolno ;)
Chyba nie wiesz co proponujesz ;D
Heh. Wiesz, to musi być wyjątkowo dobry pokaz... ;)
Yyy... widzieliście* :D
Cóż, dobrze, że Ania jeszcze nie głosowała :-D
MaqdaIena: Z Wami naprawdę coś nie tak jest ostatnio, nie dość że mnie posądzacie o 'lubienie', to potem pałacie chęcią zrobienia mi na złość, potem śmiejecie się z mojej wady wzroku, bosz, co ja Wam zrobiłam ?.
Przeczytałam to i pomyślałam sobie, że tak jakoś głupio wychodzi. Jedna ślepa, druga stara, a ja co? Też człowiek, mnie też się coś należy :-D Jestem najmłodsza w tej ekipie, żadnej wady wzroku nie mam, no nie wiem... pusta może chociaż Pomyślcie nad tym, bardzo Was proszę. Czuję się w Waszym towarzystwie... taka niepotrzebna
Powtarzam się, ale chłopa Ci trzeba :D
Psyche30: Nie, z jakimiś opaskami i skłębionymi włosami, nie wiem nawet jak to określić, wygląda komicznie
Ale ten demot jest nieapetyczny
Dziewczyna uczy się poświęcać :D
Ale jaki życiowy
Gdyby zdjąć z niej 15... może 20% to byliby bardzo podobni do małżeństwa które znam od lat. Pominąwszy fakt, że dogadują się jak mało kto to zawsze zastanawiało mnie jak wygląda ich zbliżenie ze strony czysto technicznej ;D
Konto usunięte: No tak, bo Padre z Minetty wymagający jest :D
Interesują go jedynie profesjonalistki :D
Zdecydowanie. Za stary już jestem na półśrodki ;)