W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 3 z 70
Ej, co Ty dzisiaj taka bojowa i mi tu już drugi raz w ciągu paru minut paluchy wystawia? Orientacji dla Ciebie nie zmienię moja droga, więc schowaj paluszki
Bo już nikt wtedy by na Ciebie nie spojrzał?
Psyche30: Ej, co Ty dzisiaj taka bojowa i mi tu już drugi raz w ciągu paru minut paluchy wystawia? Orientacji dla Ciebie nie zmienię moja droga, więc schowaj paluszk
Bo przed chwilą opędzlowałam jedną łydkę depilatorem, a że zimą używam tylko maszynek do golenia, to cholernie mnie bolało, i jestem rozdrażniona .
Najważniejsze, że jeszcze chce patrzeć ten jeden, reszta wystarczy że mnie słucha .
Ahahaha, podrzucę Ci coś na pw .
A żeby nie było, że odbiegamy za bardzo od muzyki, to zapodaję to : http://www.youtube.com/watch?v=nJHYDkvRB2Y , Dzastin dzisiaj królował w aucie, jak krązyłam po mieście ;D.
MaqdaIena: Bo przed chwilą opędzlowałam jedną łydkę depilatorem, a że zimą używam tylko maszynek do golenia, to cholernie mnie bolało, i jestem rozdrażniona .
I teraz załuj że nie mieszkam na Twoim osiedlu o ! Bo opędzlowałabym Ci te nogi woskiem za butelkę spirytu, Ty byś rączki nie męczyła tylko pojękiwałą sobie cichutko
Pewnie wzrok mu się już psuje a Ty specjalnie mu jeszcze bryli nie kupuje by patrzył jak najdłuzej hahaha
MaqdaIena: Ahahaha, podrzucę Ci coś na pw .A żeby nie było, że odbiegamy za bardzo od muzyki, to zapodaję to : http://www.youtube.com/watch?v=nJHYDkvRB2Y , Dzastin dzisiaj królował w aucie, jak krązyłam po mieście ;D.
Kiedyś przy tym kawałku tańczyłyśmy napite pod barem, zapuściłyśmy to w szafie grającej , dobrze ze na stoły nie wchodziłyśmy :ale wstyd:
Psyche30: I teraz załuj że nie mieszkam na Twoim osiedlu o ! Bo opędzlowałabym Ci te nogi woskiem za butelkę spirytu, Ty byś rączki nie męczyła tylko pojękiwałą sobie cichutk
Wosk to większe zło ! Kurdę jak mi przyjaciółka owoskowała nogi, to chodzić nie mogłam pół dnia, a depilatorem może i dłuzej się pomęczę, ale potem aż tak nie boli ;D.
Psyche30: Pewnie wzrok mu się już psuje a Ty specjalnie mu jeszcze bryli nie kupuje by patrzył jak najdłuzej hahah
Ahahahaha, okulary od dwóch lat już nosi, udzieliła mu sie ślepota ode mnie chyba ;D. Ale świetnie w nich wygląda, chociaż ja ogolnie mam słabość do męskich mężczyzn w okularach ;D.
Psyche30: Kiedyś przy tym kawałku tańczyłyśmy napite pod barem, zapuściłyśmy to w szafie grającej , dobrze ze na stoły nie wchodziłyśmy :ale wsty
.
Do pobujania spoko kawałek, mimo iż wolę ostrzejsze rytmy, jednak Dzastin sie wyrobił mocno w muzyce, jak śpiewał w bojsbendzie to nie lubiłam go, ale obecnie jest okej ;D.
MaqdaIena: Wosk to większe zło ! Kurdę jak mi przyjaciółka owoskowała nogi, to chodzić nie mogłam pół dnia, a depilatorem może i dłuzej się pomęczę, ale potem aż tak nie boli ;D.
e tam, dla mnie depilator gorszy , okropieństwo, a fe :D
MaqdaIena: Ahahahaha, okulary od dwóch lat już nosi, udzieliła mu sie ślepota ode mnie chyba ;D. Ale świetnie w nich wygląda, chociaż ja ogolnie mam słabość do męskich mężczyzn w okularach ;D.
Ja te z lubię facetów w okularach, wyglądają inteligentniej, a jak do tego są seksowni to och
MaqdaIena: Do pobujania spoko kawałek, mimo iż wolę ostrzejsze rytmy, jednak Dzastin sie wyrobił mocno w muzyce, jak śpiewał w bojsbendzie to nie lubiłam go, ale obecnie jest okej ;D.
Miał ok sporo kawałków, ale to już mają sporo lat, a jakiś jego nowości to nie śledzę musze przyznać :D
Nie tylko mój, zapewne wielu typ, dlatego tacy jak on są wkurzający, ale dobrze ze są
Nie denerwuj mnie, mam zamiar zabrać sie za drugą łydkę niebawem ;D.
Psyche30: Ja te z lubię facetów w okularach, wyglądają inteligentniej, a jak do tego są seksowni to oc
Nic dodać, nic ująć ;D.
Psyche30: Miał ok sporo kawałków, ale to już mają sporo lat, a jakiś jego nowości to nie śledzę musze przyznać :
Też nie śledzę, ale z dwa lata temu ściagnęłam wszystkie jego płyty, w aucie lubię posłuchać,w domu już wole coś innego :).
:D.
Napisałam Ci na pw kolaborat .
Cierp ciało jakeś gładkie nogi mieć chciało
Baby to mają przesrane że zabuszowane chodzić nie moga i wzbudzać przy tym zachwytu
Śmiechałam hahahahaha, ti ti flirciaro
Musze uciekać wziąć się za pranie i takie tam :D
Psyche30: Cierp ciało jakeś gładkie nogi mieć chciało
Baby to mają przesrane że zabuszowane chodzić nie moga i wzbudzać przy tym zachwyt
.
Nie no, muszę na nowo nogi przyzwyczaić do depilatora i będzie okej ;D.
Ja jestem totalnie niewinna ! .
Miłego !;D.
Aniu, namyśliłaś się?Jestem skłonna spełnić Twoją prośbę i to natychmiast! :-D
Psyche30: http://www.fotka.pl/profil/Jarasss303/albumy/1,Ja/90778974, fajnych macie tych Poznaniaków
Przeleciałaś już wszystkie województwa? :D
W tym sęk, że wywęszyła.
[quote=Psyche30]Nie tylko mój, zapewne wielu typ, dlatego tacy jak on są wkurzający, ale dobrze ze są Klik.
Nie mam siły myśleć, jestem dziś skacowana , przesadziłam w nocy plus kogoś tak zbluzgałam telefonicznie ze jakby stał obok mnie to doszłoby do rękoczynów
Nie, a ten sam do mnie przylazł to rzucił mi się w oczy
Się zdecydujcie co?
Konto usunięte: Ey, wątpię, aby był to mój typ, ale pokazać możecie.
Chyba nie muszę o tym za każdym razem przypominać Klik.
Niech ona pokazuje, ja nie wiem czy mogę dysponować jej kulegą dowoli
Zaraz posłucham :D
Jak zawsze, baba nigdy nie będzie winna
Musi zrobić test na języku
Inaczej nie biorę :D
Mam opisać ze szczegółami, jak stara się mój chłop?
Musisz zawsze starać się być na czasie. Tylko wtedy będziesz miała pełen szacun swojej córy
Umknęło mi
Psyche30: Nie mam siły myśleć, jestem dziś skacowana , przesadziłam w nocy plus kogoś tak zbluzgałam telefonicznie ze jakby stał obok mnie to doszłoby do rękoczynów
Rozumiem
Brak orgazmu.
:D
No wszystko się zgadza przecież. :D
Dałam Jej cynk, że pojawił się taki temat, a ona zaczęła wąchać i wywąchała. Przecież gdyby nie ten węch, to trafiłaby do tematu REGULAMIN
Jest szansa, jeśli tylko wywącha ten wątek :-D