Witam. Z tego co zauważyłem duża część kobiet na Fotce to samotne panie z dzieciakami.
Na początku szukały niegrzecznych chłopców, którzy zrobili im kilka pociech, a następnie się ulotnili.
Teraz te dziewczyny szukają już grzecznych chłopców, ustatkowanych i najlepiej majętnych.
Co sądzicie o moich spostrzeżeniach ?
Kobiety szukające dobrych chłopców. strona 13 z 25
Dlaczego jest przyjęte że kobieta musi być odpowiedzialna wyrozumiała itp.
A mężczyzna może mieć wy....ne na dziecko i wszystko wokół i to będzie jeszcze jej wina jak się rozejdą.
ogólnie stosunek nazwe to prawdziwego mężczyzny typu 'mam to gdzieś' do rodziny,dziecka itp jest dobry, bo np wtedy dziecko nie czuje sie przytłumione przez matke której ciągle coś tam jazgocze i ciągle czegoś chce
A ile jest takich mężczyzn? A gdzie ich właściwie szukacie? Po klubach? Znajdujecie dupka , rodzicie mu dzieci, a potem wszystkie samce są takie same....Ja np. zainwestowałem czas w naukę i rozwój , zamiast szukać dziewczyny... I co mam teraz sobie przygarnąć kobitę po przejściach z dzieciakiem? Czy może jakiś młodszy model?
Że niektóre dziewczyny zaszły w ciążę z niewłaściwym chłopakiem, ktory ją zostawił albo ona jego.
Czy to oznaczy że nie może być z kimś innym?
Że nie może być szczęśliwa bo jest kobieto po przejściach z dzieckiem.