Witam. Z tego co zauważyłem duża część kobiet na Fotce to samotne panie z dzieciakami.
Na początku szukały niegrzecznych chłopców, którzy zrobili im kilka pociech, a następnie się ulotnili.
Teraz te dziewczyny szukają już grzecznych chłopców, ustatkowanych i najlepiej majętnych.
Co sądzicie o moich spostrzeżeniach ?
Kobiety szukające dobrych chłopców. strona 12 z 25
Do związku trzeba dojrzeć a jak chodzi o bzykanie to takie są tego skutki samotne matki i faceci uważani za gnoi
Dobry temat!
Dlaczego kobiety są oceniane źle? Bo są naiwne. To one pozwalały na seks bez zabezpieczenia, bo przecież, jeśli zajdę w ciąże to on na pewno ze mnie wyjdzie. Tak jak zauważył autor tego wątku, jest mnóstwo takich kobiet i zapewne każda z nich spotkała się wcześniej z tego typu sytuacjami, ale wniosków żadnych nie wyciągnęła. Zgoda na seks bez zabezpieczenia z partnerem przed ślubem, to dla mnie po prostu szczyt nieodpowiedzialności. Dla mnie kobieta z dzieckiem po rozwodzie, a kobieta z dzieckiem, która nie była w małżeństwie to niebo a ziemia.
Pantera -> Te kobiety nie zaszły w ciążę przez szybki numerek w kiblu, jak piszesz, tylko po prostu sypiały codziennie z gościem, który codziennie wysyłał im esemesa "kocham Cię, jesteś piękna".