Konto usunięte: bo nie mamy instynktu MACIERZYŃSKIEGO jako osobniki płci męskiej ?????
a skad pewnosc ze nie? wielu faceto CHCE MIEC DZIECI i wiele kobiet NIE CHCE. To ze jestes facetem nie znaczy ze za x lat nie bedziesz chcial dzieci i kobieta ktora ci ich nie da bedzie do wyrzucenia (wielu facetow zostawia bezplodne kobiety. Przypadek??)
I tak samo NIE KAZDA kobieta ma lub dostanie istynkt macierzynski. Bycie kobieta to za mało by go dostać. Nie wierze w co to czytam... znawca kobiecej psychiki ;/ Mniej stereotypów...
Konto usunięte: bo matkami ( osobnikami o instynkcie MACIERZYŃSKIM ) z reguły zostają kobiety ? .... ( dżizassss ! )
i co z tego? przeciez to ze nie chce teraz nie znaczy ze w przyszlosci bedzie nagle chciec. Moze nie chciec cale zycie. Instyknt nie wystepuje u kazdej kobiety!! Wiec istenieje 90% szans, ze jesli nie chce teraz, to nie zechce nigdy. 50% szans jesli wpadnie.
Konto usunięte: ale że co - że nie masz żeńskich hormonów
mam
Konto usunięte: żeńskich narzadów płciowych
mam
Konto usunięte: innych cech podobnych do innych osobników płci żeńskiej ? :
tzn jakich? Poza wyglądem budową i hormonami raczej z resztą kobiet niewiele mnie łączy (o ile cos inne kobiety poza tymi cechami jeszcze coś łączy). TO za mało by mieć instynkt. Do instynktu tez trzeba miec predyspozycje. Samo wyposażenie w macice to za mało.
Konto usunięte: No przecież o tym mówię - nigdy nie wiadomo kiedy te hormony uderzą
Nie.ty mowisz o lasce ktora nie chce miec dzieci i nagle bam, zachciewa sie jej od tak. Ja mowie o kobietach realnie istniejących, czyli takich CO CHCĄ ale w przyszłości miec dzieci, ze jesli mowią "nie chce dzieci" to znaczy "nie chce TERAZ lecz za kilka lat" lub takich, ktore nie chciały, ale po wpadce nagle pokochały dziecko (lecz nie kazda tak ma, sa przypadki ze nie odczuwa instyntu nadal i matka odchodzi). Ja jestem przypadkiem kobiety ktora nigdy o tym nie myslała, nie biore w planach na zycie ewentualnych dzieci. Uważam ze są mi do szczęscia zbędne. A TO RÓZNICA. Instyknt nie pojawił sie przez tyle lat, watpie ze sie pojawi. I jestem tego pewna ze sie nie pojawi. Do teraz gdy widze dzieciaki na ulicy dostaje szału. Wiec sory ale ja i dziecko to mission immposible.
Konto usunięte: I nie uprawiasz seksu W OGÓLE ??
nic takiego nie pisałam.
Konto usunięte: A jak wpadniesz i Twój facet ( może będziesz miała innego niż teraz ??? ) nie będzie podzielał Twoich feministycznych poglądów to co wtedy ? Usuniesz też jego dziecko ????
lub oddam do adopcji. Nie znam sie na dzieciach, nie mam cierpliwosci do człowieka ktore jest tak niekumate jak niemowlę. Szkoda mojego życia. Nie chce sobie zycia marnować.
Smieszy mnie ze pierwszy lepszy facet z neta uwaza sie za lepszego znawce mojej seksualności i płodności ode mnie