Konto usunięte: Znasz takie powiedzenie...? Jak suka nie da, pies nie weźmie.Jeżeli mu się nadstawiasz, to byłby głupi, gdyby z Twojej"hojności" nie skorzystał.
to powiedzenie guzik ma do rzeczywistosci:
- ile to faceci sie prosza o sex? nawet tu na fotce w priv wiadomosciach sami o to proszą.
- jak suka nie da to pies wezmie siłą (gwałt) i obwini sukę, że była sama nocą w ciemnej uliczce a on biedny nie mogł sie powstrzymać.
- Facet chyba ma mózg (ma?) i powinien korzystać z niego, a nie ze jak sie laska nawalona dostawia to ten korzysta. A co, on może prawda? Kij ze moze miec zone i dziecko - to nie jego wina ze bzyknął inną, to wina tej drugiej bo nalegała, przy okazji żony też, bo przez ciąże sflaczała i go nie pociąga, a on biedny przecież jest i to nie jego wina ze nie panuje nad prywitywnymi instynktami.
Innymi słowy - słabe usprawiedliwianie własnych popędów i braku umiejętności kontrolowania instynktów i zwalanie winy na innych (w tym przypadku kobiety) za tylko i wyłącznie swoją zwierzęcość.
Nie można usprawiedliwiać wszystkiego biologią. Ludzie ponoć mają mózg?
Konto usunięte: O co więc kobiety te wasze gorzkie żale?!
o to ze dla nas nic nie robią, za ich zawszoną hipokryzję, za to ze nie chcą naszej miłości - chcą jedynie sexu i żarcia oraz czystych skarpet, za teksty typu "kobieta nie może swojego złego humoru i awantur tłumaczyć PMS, ale facet może zdrady tłumaczyć tym że jest tak genetycznie zaprogramowany", "żadna nie leci na mnie, dobrego miłego chłopca bo wolą drani... pieprzone szmaty" czy "Polskie zdrajczynie narodu wychodzące za ciapatych powinny tracić polskie obywatelstwo, szmaty jedne, dlatego my faceci wolimy Rosjanki czy Azjatki bo te są wierne", "facet poroochał? to dobrze, zuch chłopak, a że dzieciaka zmajstrował to mu pomoge sie ukryc przed alimentami bo głupia suka będzie kase za free od niego łudzić. kobieta poroochała? A to szmata, mogła sie nie puszczać, a jak zaszła w ciąże to jej wina i ona musi teraz zarobić na siebie i dziecko, ale nie wolno jej oddać do adopcji bo bedzie wyrodna matką" itp. I to całe zwalanie ich win na kobiety, obwinianie nas o swoje błędy i braki, bycie chamskimi świniami, szowinistami i seksistami dla których kobieta to tylko dupa i cycki z uszami. O ich przedmiotowe traktowanie kobiet, lecenie tylko na wygląd, zrzucanie cech swoich materialistycznych prostytutek za które wyszli, na reszte kobiet (teksty typu "każda leci tylko na hajs bo moja ex leciała to kazda taka jest" itp. ) Za generalizację, za zwierzęcość, brutalność, płytkość, próżność, pustość, prymitywizm, za to że sami nie wiedzą czego chcecą choć twierdzą że to domena wyłącznie kobiet (słynne "laska ma siedzieć w domu bo od zarabiania jest facet, ale ma brać tego ktory zarabia najniższą krajową, mimo że ledwo dla jego samego starczy, bo liczy sie miłość a nie hajs", "ma nie patrzeć na wygląd ale ma być piękna i zgrabna", "ma urodzić dzieci i każdą chwile im poświęcać ale ma też znaleść czas dla męża i dbanie o siebie (kasę też skądś na to wytrzasnąć bo od męża nie moze ciągnąć kasy) bo inaczej facet pójdzie do innej i będzie usprawiedliwiony", "mądra kobieta powoduje w facecie strach że jest mądrzejsza i lepsza od niego a facet lubi sie czuć naj we wszystkim wiec wybierze głupią, a potem narzeka, że każda jest głupia jak but, że nic nie potrafi itp". "Ma być kobieca czyli lubic mode babskie pisemka i romansidła, ale przez to że to lubi jest uważana za pustą nudną i bez zainteresowań". "Laska która ubi militaria i motocykle? też to lubie i chciałbym taką kobietę o takich samych zainteresowaniach... o mam taką, ale ją zostawie, bo to taki babochłop, kobieta powinna być delikatna", "Nie ma mekapu? Musi byc zadbana! Ma makeup? Musi być naturalna!", "Ale bym ją dymał, krótka kiecka, tatuaż, szpileczki... ale swojej lasce nie pozwole tak chodzić, a potem bede narzekał ze sie nie picuje jak te na ulicy", "Jestem miłym dobrym kochanym facetem a żadna z tych szmat mnie nie chce, niech zdychają wszystkie!", "zdradziłaś mnie? ty szmato! jak mogłaś! mogłaś ze mna porozmawiać ze cie nie zaspokajam! Ja cie zdradziłem? No ale to nie moja wina, to twoja wina, mogłaś o mnie dbać i powinnaś sie sama tego domyśleć ze czegoś potrzebuję, ta laska wskoczyła mi do łóżka i wiedziała czego mi trzeba!" O uważanie nas za głupsze, gorsze, za chęć rządzenia (dominacji) nad nami, że niby my sie mamy słuchać i być uległe (a niby kooorfa czemu mamy być im uległe??) ... Czy teksty "jeden facet jest cenniejszy od stu kobiet" czy "facet jak pomaga to bezinteresownie a kobieta jak pomaga to po to by mieć rozgłos". Za setki tematów na fotce gdzie stulejarze narzekają na złe baby, choć winy nie widzą w sobie. Za to że nas ciągle krytukują a sami macie sie za ideały... Za setki szowinistycznych tekstów na wielu forach (polecam "Beka z samców alfa" na fejsie, tam masa skreenów) np "facet po pijaku prowadzi lepiej niż trzeźwa kobieta" i bzdety typu "kobiety nie powinny nosić spodni". O ISLAM! I to co on robi z kobietami.
Oj długa jest lista. Aż sama się zdziwiłam, że tyle tego.
Konto usunięte: Skoro nawet na mnie wrażenia nie robią, to liczycie na to że zrobią na nich? Wątpię :) Miłego
I ty jeszcze ich bronisz. tolerujesz ich chamskie zachowanie? moze ci to pasuje, a moze tak cie od małego tresowali? "przynieś zanieś pozamiataj i bądź szczęśliwa że masz kogoś komu możesz za darmo usługiwać"
Może pojedynczym mądrzejszym coś przeskoczy w mózgu.
....
Zauwazyłam ze według facetów "mądra kobieta" to ta, która widzi zwierzęcosc facetów i w pełni ją akceptuje i sie do niej dostosowuje, jest uległa, a kobieta ktora woli jednak iść swoją drogą, nie godzi sie na bycie niczyją służącą, zarabia na siebie, ma swoją godność jest przez nich wyzywana od głupich feminazistek ktorej "w dupie sie poprzewracało od dobrobytu ale nadejdzie islam i pozna gdzie jej miejsce" i traktowana jak dziwadło.