Dlaczego tak wiele kobiet, fajnych kobiet, reaguje podejrzliwie gdy poznany facet sie nie przejmuje ze dziewczyna ma juz dziecko/dzieci?
Rozumiem, ze pewnie jest duzo facetow ktorym to moze przeszkadzac, ale z jednej strony mowicie ze szukacie kogos kto zaakceptuje wasze dzieci, a z drugiej reagujecie bardzo podejrzliwie gdy takiego faceta poznajecie?
Prawda jest taka ze wiekszosc interesujacych kobiet w moim wieku ma juz dzieci i nie ma sensu krecic nosem, to raz, a dwa ze samemu nie mam dzieci a juz najwyzszy czas wiec nie mialbym problemu przygarnac jakas kochana dziewczyne ktora juz ma dzieci i traktowac je jak swoje
Samotne mamy strona 9 z 37
wiesz moj nauczyciel akademicki kiedyś takich ludzi jak Ty nazwał "syndromem kłamcy" :) w sumie niedaleko wilka, starego czy młodego hehe
Poddajesz się?! Ale szczekać jak pies w moim kierunku w każdym temacie potrafisz?! Dobrze, że chociaż to ci idealnie wychodzi. Tobie i całej reszcie. wilki?! z was są barany a nie wilki
Ja szczekam, ja wyrażam neutralne swoje zdanie, nikogo nie atakuje. Skąd ta głupota? Czemu tak reagujesz? Podaj dowody....
Bo?! Bo mam swoje zdanie i nie atakuje tych, którzy nie atakują, a jedynie wyrażają swoje zdanie i opinię?! To kiepski ten twój zmysł analityczny. Nie atakuj, nie będziesz atakowany. Koniec kropka.
Ty mnie atakowałaś za moją neutralność, bo wyrażałem swoje zdanie, zgodnie z sercem, a nie rozumem. :)
Ty jesteś tutaj wysłannikiem piekieł i prowokatorem. Typowy wilk w owczej skórze :) :) Mnie świecidełkami i duperelkami nie kupisz jak innych, ale próbuj może kiedyś.....zbaranieje
Oj ja szukam pokoju, miłości, zrozumienia. :)Pokazać Ci 6 w mojeje okolicy? na lini nr 3 czyli skrot od 666.
No to możesz odmaszerować tym trotuarem :) Bo dla takich jak Ty, szkoda mi czasu i energii, bo tej na grzybach nie znajdę :) A denerwować się za głupotę innych, to mścić się na własnym zdrowiu.