Dlaczego tak wiele kobiet, fajnych kobiet, reaguje podejrzliwie gdy poznany facet sie nie przejmuje ze dziewczyna ma juz dziecko/dzieci?
Rozumiem, ze pewnie jest duzo facetow ktorym to moze przeszkadzac, ale z jednej strony mowicie ze szukacie kogos kto zaakceptuje wasze dzieci, a z drugiej reagujecie bardzo podejrzliwie gdy takiego faceta poznajecie?
Prawda jest taka ze wiekszosc interesujacych kobiet w moim wieku ma juz dzieci i nie ma sensu krecic nosem, to raz, a dwa ze samemu nie mam dzieci a juz najwyzszy czas wiec nie mialbym problemu przygarnac jakas kochana dziewczyne ktora juz ma dzieci i traktowac je jak swoje
Samotne mamy strona 14 z 37
cała ksawiera - sama się nieproszona wtrąca ale gdy ktoś to robi rzuca piorunami
Czy ja szanowną Panią prosiłem o wstawiennictwo ??? NIE
zamiast obalać mitomanów i podwazać czyjąś inteligencję spójrz w lustro hipokrytko bo to Ty masz zawyżone masakrycznie ego i nie widzisz swojej hipokryzji
nawet nie widzisz tego jak bardzo próbuujesz z siebie niby zrobić masakrycznie inteligentną i skromną i tego jak bardzo wskazuje na to że masz o sobie zdanie jako skromnej - do dopiero mitomania i megalomania. A gdy ktoś ośmieli się to dostrzec pdważasz jego intelekt
bana zebrałem za słowo na K
Swoją drogą chciałbym zobaczyć tę listę "obalonych", bo odkąd jestem na forum niestety stwierdzam, że jest ona kompletnie pusta :) Chyba, że miałaś na myśli obalanie swoich kolejnych kont, wówczas ma to ręce i nogi.
Ciebie też lubie, ale inaczej niż myślisz:) Zapytałeś byłego/obecnego moderatora ile razy je zmieniał? Mam ci go pokazać palcem, czy sam go znajdziesz?! Zapytałeś swoich koleżanek ile razy je kasowali i wracali, czy masz amnezję szczątkową i tylko użytkowników niezwiązanych z wami rozpamiętujesz jak "Ojcze Nasz"?
hahahaha :D
zaorana ksawcia - oczywiście zaraz pokazuje na innych.
jak mała dziewczynka która dostała po łapach a psze pani a ona a ona a on a on ....
Och, to ty masz palce? To dla mnie dość szokująca informacja.
Zamiast odpowiedzi, dwa pytania. Elegancka retoryka.
Walczyć z hipokryzją adminów zmieniającymi konta sama będąc hipokrytką zmieniając konta - to dopiero potęga intelektu i skromność :)))