Dlaczego tak wiele kobiet, fajnych kobiet, reaguje podejrzliwie gdy poznany facet sie nie przejmuje ze dziewczyna ma juz dziecko/dzieci?
Rozumiem, ze pewnie jest duzo facetow ktorym to moze przeszkadzac, ale z jednej strony mowicie ze szukacie kogos kto zaakceptuje wasze dzieci, a z drugiej reagujecie bardzo podejrzliwie gdy takiego faceta poznajecie?
Prawda jest taka ze wiekszosc interesujacych kobiet w moim wieku ma juz dzieci i nie ma sensu krecic nosem, to raz, a dwa ze samemu nie mam dzieci a juz najwyzszy czas wiec nie mialbym problemu przygarnac jakas kochana dziewczyne ktora juz ma dzieci i traktowac je jak swoje
Samotne mamy strona 12 z 37
Rycerzu, Ty się kompletnie do takiej roli nie nadajesz :)) Takie lelum polelum to z Ciebie by było :)
a wierz mi ja inne miałm kiedyś ciało, studia, chlanie, imprezy, wypoczeta twarz i tak dalej:) wiele na to wpływa czynników. :)
Ale zawsze wierzyłem, że panna w łóżku to ta własciwa i jedyna na całe życie, o! Szkoda, że one tego nie rozumiały. :)))
Niektórzy określają to jako taki qurwik w oczach. Raz się z takim określeniem spotkałam kiedy kupowałam biżuterię i szukałam odpowiedniej dla siebie no i padło na komplet ze żmiją :)))
Ci goście od skór, to niezła kasę zarabiają, znam jednego, na skórach zwierząt się wybił, a później założył sieć restauracji.
Nie, miał niesamowity komplet ze żmiją, ale brakowało w nim jednego elementu i ostatecznie nie kupiłam :P