Co wy na to Kobietki?
Bez kasy i samochodu zapomnij o miłości strona 14 z 21
XD Dobrze, że chociaż tyle. Samoświadomość to ważna rzecz a od czegoś trzeba zacząć. Ty dopiero stawiasz pierwsze kroki. Jak człowiek za dużo gada, to się może tylko pogrążyć.
A wszystko się sprawadza do tego, że kobiety nie chcą nieudaczników i mentalnych stulei, które nie chcą partnerki, tylko mamuśki bis, która się będzie biedaczkiem opiekować. A wszyscy inni co w te same nuty nie grają to prawiczki.
Ja również mam swoje auto nie mała wypłatę i latam za moim chłopem dostając non stop kazania jaka jestem i czego źle nie robię ... Rzadko otrzymuje prezenty a sama daje często więc mam myśleć ze woli moja kasę auto i mieszkanie które mam ?
Nie znajdziecie z takim podejściem kobiety ... Żal mi facetow co tak myślą ....
A czym sie tu przejmowac panowie ? Nie macie auta to trafi wam sie dziewczyna a nie blachara która pójdzie w tango z innym bo ma lepszą furę hihi
Nie rozumiem facetow ktorzy zamiast poszukac normalnej kobiety wolą szpanować furą by zdobyc blachare a potem narzekają że ta leci tylko na ich hajs i auto i ze kazda taka jest.
To śa samochody dla pasjonatów lub dla tych co maja przerośniętą prostatę i potrzebują przedłużenia penisa hihi
A tak na marginesie to nie fokusik tylko C-Max wersja Titanium S ha ha
Fajna jesteś i nie znasz się na samochodach,więc nie jest to dla Ciebie ważne przy wybieraniu partnera.Brawo Ty !!!
Brawo Ty!!! Znawca po zbóju :D jeden istnieje w wersji papierowej/komputerowej i jeżeli będzie produkowany, to tylko do zadań specjalnych, bo to wersja pancerna(rządowa). Drugi zaś przechodzi testy próbne, ale jest coś co ich łączy, oba są ze znakiem PL i wyszły spod ręki polskich projektantów i właściwie tylko to mi się podoba :)
Wersja pancerna, to ten 1szy :) gdybyś czasami nie zauważył ....i jeżeli powstanie, to tylko 1 egzemplarz z całą kolumną(która jest do niego odpowiednio dobrana i dopasowana)..... Jesteś widzę na topie :D Panie z przerośniętym penisem:D
A tak na marginesie, to zanim się kobiety rzucicie na panów z przedłużanym na platinium penisem, to czasami rower marki rover, to połowa jego samochodu.... :) Ale samochodem szybciej, chociaż znów... jak traficie na Szurkowskiego, to was rowerem minąć może :D
Ps
Wolę z mądrym piechotą, jak z idiotą toyotą :D
Mnie się podobają motocykle :) Chociaż panicznie się ich boję :P