Co wy na to Kobietki?
Bez kasy i samochodu zapomnij o miłości strona 13 z 21
mamy na forum tu trochę talentów, jedni naprawdę coś potrafią inni się chwalą, ale nie widać tego w żaden sposób, fajnie ze w ogóle ktoś taki jest na fotce, a nie tylko wygięte dzióbki i kobiety ze skolioza kregosłupa przed lustrem.
Hehe, no też prawda. Tj zawsze jakieś przełamanie monotonni tych wszystkich zdjęć. A swoją drogą to też nie tylko rysunki, ale też różne zdjęcia przyrody, obiektów itp.
serio???
panowie,jęzeli samochód i kasa ma być wyznacznikiem waszej zajebistości to ja serio nie wiem co się z wami dzieje.
Ja też nie. I co, taki facet będzie mieć kasę i samochód a np. będzie mieć dwie lewe ręce do wszystkiego i nawet gwoździa w domu nie przybije albo będzie bić swoją kobietę i ją wyzywać. Albo będzie np. traktować samochód jak randkowóz :)
Nie mam saochodu, nie mam kasy pracuje za grosze mam problemy ze zdrowiem i przez to pic alko nie moge co wiec dalej oznacza ze melanze i imprezy zakrapiane alkoholem odpadają bo przeciez jak ktos nie pije w tych czasach to jest dziwakiem. Nie mam mieszkania i jestem brzydki, niski chyba ze był bym bogaty to by moze znaczenia to nie miało bo pustaków nie brak. A miłość? To pojęcie abstrakcje dla mnie gdy Ci co druga ma Cię w dupie. No moze jak sie zarabia z 3 tys msc to taki znajdzie jakas miłość.
Nie jesteś brzydki, nie wiem ile masz wzrostu, ale ogólnie mam to gdzieś i gadać z Tobą nie będę. Każdy ma swoje problemy i każdy musi nauczyć się radzić sobie z nimi. Zarabiać przy najniższej krajowej 2 tys, około 3 to żaden wyczyn, a rutyna. Nauczyliście się tylko narzekać i czekać aż wam gołąbki same wpadną do "gombki"
W dupie mam twoje zdanie i twoją opinię. Ty już swoje 5 min miałeś. W życiu nie ma game over tylko next level
Jeżeli masz 30 lat i przez ostatnie 10 lat bimbałeś i w tej chwili nic nie masz, to nie wiń kobiet tylko siebie. Przecież miłością się nie wykarmią - zlituje się nad biedaczkiem, zacięży a potem co?
Widac ze jestes prawiczkiem i masz pojecie o zyciu jak tuttejsza moderacja typu ihsi i eldim plus ich przydupasy