jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
lista tematów
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 7 z 89
Konto usunięte: widzę tutaj dalej pełna para wymiana zdan leci :) szkoda ze jak jedni tak i drudzy nie mogą się dogadać :)
Jedni i drudzy ? jak sądzę masz zapewne na myśli , Kobiety i Mężczyźni :) wiesz od ponad 2tyś lat jest z tym problem i raczej na tym forum nie uda się nam go rozwiązać ale było by miło gdyby kobiety choć trochę z tego zrozumiały i tą energie którą wkładają w pyskówkę ,choć trochę przeznaczyły na konstruktywne myślenie i zaczęły doceniać facetów za wnętrze osobowość... a nie pobieżnie oceniać który dostarczy im lepszej rozrywki i zaproponuje lepszy wyjazd czy przygodę . Dziewczyny zacznijcie pracować nad sobą a nie mówcie nam jacy powinniśmy być , my doskonale wiemy ... podkreślę raz jeszcze faceci teraz są na bardzo wysokim poziomie rozwoju ,sprawdźcie sobie niezależne statystyki że to mężczyźni częściej sięgają po materiały związane z rozwojem osobistym ... kobiety nie maja zazwyczaj na to czasu i nie ubliżając wam bardzo często jesteście w tych tematach do tyłu , świat bardzo szybko idzie do przodu wystarczy ze tylko stoicie w miejscu i tym samym już się cofacie, a spowodowane jest to prostymi sprawami takimi jak ze macie np.dzieci i nie macie już czasu na pracowanie nad rozwojem osobistym , lub tez często tym ze musicie z siebie o wiele więcej dawać na polu kariery zawodowej bo pewne sprawy ciężko wam na tej płaszczyźnie zrealizować i musicie dwa razy lub więcej dawać z siebie i już nie macie czasu na inne aspekty życia ... Myślę że na początek dobrym krokiem dla kobiet które chcą zmienić coś w swoim życiu i chcą znaleźć odpowiedniego partnera na poziomie , będzie prosta zasada , mianowicie - Traktujcie każdego faceta jak sama byś chciała być traktowana , wliczając w to na dzień dobry szacunek i szczerość ,(niby takie proste ale jak dla was kobiet czasami jakie ciężkie:) jest to bardzo dobry fundament do przyjaźni czy związku :)
Nie wiem jak Wy, ale ja nie wylewam żali że jest tak a nie inaczej. Po swoich doświadczeniach mogę założyć post, gdzie stwierdzę że wszyscy faceci to "zdradliwe świnie", jednak tego nie robie. Drodzy Panowie...zróbcie coś z sobą bo żal czytać. Współczucie dla takich uogólniających nawet nie przechodzi mi przez myśl Ogarnia mnie pusty śmiech tylko i wyłącznie
Nie bylo mnie przez moment i juz zrobiono ze mnie geja:D Panowie jak widac o merytoryczną rozmowe trudno, bo juz zaczynaja sie personalne zaczepki ze strony urazonych "dam" ;)
DarekRiddle: Jedni i drudzy ? jak sądzę masz zapewne na myśli , Kobiety i Mężczyźni :) wiesz od ponad 2tyś lat jest z tym problem i raczej na tym forum nie uda się nam go rozwiązać ale było by miło gdyby kobiety choć trochę z tego zrozumiały i tą energie którą wkładają w pyskówkę ,choć trochę przeznaczyły na konstruktywne myślenie i zaczęły doceniać facetów za wnętrze osobowość... a nie pobieżnie oceniać który dostarczy im lepszej rozrywki i zaproponuje lepszy wyjazd czy przygodę . Dziewczyny zacznijcie pracować nad sobą a nie mówcie nam jacy powinniśmy być , my doskonale wiemy ... podkreślę raz jeszcze faceci teraz są na bardzo wysokim poziomie rozwoju ,sprawdźcie sobie niezależne statystyki że to mężczyźni częściej sięgają po materiały związane z rozwojem osobistym ... kobiety nie maja zazwyczaj na to czasu i nie ubliżając wam bardzo często jesteście w tych tematach do tyłu , świat bardzo szybko idzie do przodu wystarczy ze tylko stoicie w miejscu i tym samym już się cofacie, a spowodowane jest to prostymi sprawami takimi jak ze macie np.dzieci i nie macie już czasu na pracowanie nad rozwojem osobistym , lub tez często tym ze musicie z siebie o wiele więcej dawać na polu kariery zawodowej bo pewne sprawy ciężko wam na tej płaszczyźnie zrealizować i musicie dwa razy lub więcej dawać z siebie i już nie macie czasu na inne aspekty życia ... Myślę że na początek dobrym krokiem dla kobiet które chcą zmienić coś w swoim życiu i chcą znaleźć odpowiedniego partnera na poziomie , będzie prosta zasada , mianowicie - Traktujcie każdego faceta jak sama byś chciała być traktowana , wliczając w to na dzień dobry szacunek i szczerość ,(niby takie proste ale jak dla was kobiet czasami jakie ciężkie:) jest to bardzo dobry fundament do przyjaźni czy związku :)
i vice versa :)
BartekI987: Nie bylo mnie przez moment i juz zrobiono ze mnie geja:D Panowie jak widac o merytoryczną rozmowe trudno, bo juz zaczynaja sie personalne zaczepki ze strony urazonych "dam" ;)
Poczułeś się urażony bo sam obrażasz chyba nieświadomie...ale Twoja dedukcja to osobny temat.Z nikogo nie robię geja.
W większości autorzy tego typu tematów właśnie wyglądają jak psychopaci i inni pedofile albo uciekinierzy z zakładów psychiatrycznych. Jeszcze się nie zdarzyło by taki temat założył jakiś przystojny młody bóg. Więc to nie jest przypadek, że zjadają was kompleksy i jedyny sposób wylania frustracji to właśnie taki sposób jak pojeździć sobie po dziewczynach na forum publicznym bo na was nie zwracają uwagi.