jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 10 z 89
przepraszam bardzo czemu piszesz tak jakby każdy facet miał kompleksy ?? czy kobieta czy facet nie każdy musi być desperatem z kompleksami :)
mi tam dobrze jest , tak jak jest :P
Emocje na forum jak na jagodach.
Duzo kobiet szuka tu sponsorów, dużo naiwniaków daje się naciągać, po co nad tym się rozczulać, swój na swego trafi, przecież nikt nikogo tu do niczego nie zmausza, wystarczy nie zwracać na takich uwagi, ja nie mam problemów z natrętami, z facetami wysyłającymi penisy, bo już przywykłam do tego, ze internet to siedlisko wszystkiego, od introwertyków zamkniętych w swoim świecie, po zboczonych fapaczy i kobiety żebrajace o ocenki i atencje, wszystkieigo tu od koloru do wyboru.
w świecie realnym jest tak identycznie.
ma racje sam byłem kierownikiem w firmie prywatnej i państwowej , w firmie prywatnej kobieta była tylko słupem w spółce do wypłacania dywidend , a jak próbowała samodzielnie zarządzać to był to tylko jeden wielki śmiech i kompromitacja , później się okazało ze miała na tyle inne zdolności ze została narzeczoną właściciela :) a w państwowej to prezeska była kobietą ,(starą panna i zatrudniała kobiety a tak naprawdę , Ja i kolega pchaliśmy firmę...
Głos rozsądku :)
oczywiscie nie twierdze ze żadna kobieta nie podoła na stanowisku kierowniczym bo jest wiele takich przypadków ale co za tym idzie muszą bardzo dużo poświęcić ,czyli dom ,rodzinę , tzn jej brak , bo juz nie mają czasu na związek ,faceta ,dziecko , a facet kierownik ... robota jak robota :)
Wisienka zaczynasz pchać wszystkich do jednego wora, a sama pisałaś że to żałosne postępowanie:):)Ręce opadają..
Ależ ja rozumiem. To Ty czegoś nie ogarniasz .... zobacz i płacz
http://www.gyncentrum.pl/bank-nasienia-i-komorek-jajowych
https://www.klinikainvicta.pl/leczenie-nieplodnosci/metody-leczenia/bank-komorek-jajowych-i-nasienia/
Proś by PiS utrzymał się u władzy, bo jak zacznie rządzić PO to nawet do tego potrzebny nie będziesz
Ty faktycznie kiedykolwiek spotkałaś zakompleksionego faceta ? hahaha :D a to dobre
Bez dygresji proszę
Zauważ że do tego banku dają jedni jak i drudzy :) a 3 korzystają :) czyli chcąc nie chcąc wychodzi na to samo :)
po co mieszasz w to politykę ?? przykro mi ale jestem apolityczny i nie wiem co się dzieje w jakże ciekawym świecie polityki :)
Ja? nic takiego nie pisałam. To raz. A dwa. Do jednego wora wkładam wszystkich podobnych z gęby do BartekI987 :) I autora tematu, który maluje sobie usta i zakłada na oczy coś co przypomina koronkowe majtki zresztą wcześniej napisałam wyraźnie. Dlaczego takiego tematu nigdy nie założy jakiś przystojny facet tylko takie jakieś pasztety? To nie jest przypadek. :))