jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
lista tematów
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 6 z 89
Ja sie spodziewalem takiej reakcji panienek. Teraz moda na pstrykanie fotek doslownie w kazdym lustrze to nie znaczy, ze i ja mam miec na profilu 100 zdjec. Rozumiesz to Wisienko na torcie?
BRAWO BRAWO jedyne konkretne pytanie :) kłaniam się nisko :P
Wrzucanie wszystkich do jednej szuflady to tak jak wrzucanie brudnych skarpetek razem z czystymi
WisienkaNaTorcie: Nie tłumacz się. Prawdziwa i szczera odpowiedź jest jedna. Niektórych twarzy po prostu nie warto uwieczniać.
A ja wychodzę z założenia ,że każdą twarz warto pokazać nawet taką po której przejechał czołg na wstecznym biegu ( czytaj, np. moja twarz)... samo krytyka ważna jest w życiu :P
a tak na prawdę liczy się to co ma się w środku (nie nie mam na myśli wątroby, śledzony itp. )
Dobra, dobra ale dokumentów na to nie masz ;)
WisienkaNaTorcie: Chętnie podzielę się takimi informacjami z osobami prywatnie, które sobie sama wybiorę i znajdziemy nić porozumienia. Ty do takich osób nie należysz.
OK
A a podobał mi się Twój profil bo zdjęcia są ciekawe. Jak dla fotografa to było na co popatrzeć.
Konto usunięte: Rozwijając twoja wypowiedź.... jesteś gejem bo pewien procent facetów lubi takie hece?
Nie no koleżanko, wmawianie komuś, że jest gejem bo tak wynika z Twojej statystyki... !
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: WisienkaNaTorcie: Nie tłumacz się. Prawdziwa i szczera odpowiedź jest jedna. Niektórych twarzy po prostu nie warto uwieczniać.
A ja wychodzę z założenia ,że każdą twarz warto pokazać nawet taką po której przejechał czołg na wstecznym biegu ( czytaj, np. moja twarz)... samo krytyka ważna jest w życiu :P
a tak na prawdę liczy się to co ma się w środku (nie nie mam na myśli wątroby, śledzony itp. )
Nie słuchaj go, bo szybko to wykorzystają