jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 3 z 89
Drugi wjechoł poważnym sprzętem na fotke :)) brakuje mu tylko wideł i kupy gnoju hahhaha
Jak można mieć pretensje do żmij ,które już na pierwszy rzut oka ,usilnie dają znać" zygzakiem" że są toksyczne,a Wy koledzy mimo tego staracie się sprawdzić czy to nie zaskroniec:)
Tajra : Spójrz obiektywnie na swoje wypowiedzi obrażasz każdego faceta co ośmielił się mieć swoje zdanie ... a dobrze wiesz że jest bardzo wiele racji w tym co tu faceci piszą i na pewno nikt tu nie ma na celu obrażania kogokolwiek , dzielimy się z wami tylko naszymi spostrzeżeniami jak bardzo często wyglądacie w naszych oczach, tym waszym niedorzecznym zachowaniem a później wszechobecnym pretensjonalizmem . Niestety dziewczyny faceci teraz są na bardzo wysokim poziomie rozwoju ,jesteśmy nie raz bardziej oczytani na tematy relacji społecznych i niejednokrotnie bardziej rozwinięci emocjonalnie , ale niestety bardzo często musimy się zniżać do waszego poziomu by można było z wami porozmawiać i byście mogli choć trochę zrozumieć , doskonałym przykładem jest dziewczyna która jako pierwsza skomentowała mojego posta na samym początku :)
masz kobieto po 40 , widać że jesteś agresywna i nieprzystosowana do życia w partnerstwie ,mając tyle lat powinnaś wyciągnąć wnioski z popełnionych życiowych błędów i pracować nad sobą by być lepszą kobietą a nie zionąc tylko jadem , to ze nie potrafisz poradzić sobie ze swoją osobowością nie usprawiedliwia Cię by swój jad goryczy przelewać na młode pokolenie dziewczyn , ale taka to już natura zgorzkniałych starszych kobiet ,co to same szczęścia i miłości nie zaznały na własne życzenie i tym samym buntują inne dziewczyny by same tez nie mogły go zaznać podkreślając jacy to faceci są źli ,wytykając drzazgę w oku mężczyzny a belki w swoim nie widząc .
Gratuluje Ci kobieto podejścia do życia ...brawo Ty :)
Męskie ogry zaatakowały. Ten temat może być perełką. Idę po chipsy :))))
Chłopaki zbudujcie sobie jakąś ścianę płaczu, zapuście pejsy i na przywitanie przybijajcie sobie piątki mazakami. :))
jako 18 letnia młoda dziewczyna z pewnością mozesz wnieść do sprawy wiele cennych aspektów ... szczególnie jak widać po profilu od dupy strony :)
Na pewno więcej niż twoje głupie żale dojrzałego mężczyzny, któremu nie układa się z kobietami. Coś ci zdradzę. Łańcuch na szyi byczka fernada z ciebie nie zrobi :)))
A umiesz coś więcej niż wjeżdżać na wiek? Bo już drugi raz to robisz. Jedna za młoda, druga za stara... itd. :)))
Chyba nie mam więcej pytań sklecił temat z dupy na temat młodych kobiet, wylewa swoje żale tylko dlatego, że żadna go nie chce i ma odwagę czynić mnie zarzuty. Wróc do przedszkola
Pośmialiśmy się, a teraz na poważnie: żaden z wypowiadających się mężczyzn nie zadał sobie trudu, żeby jakimiś argumentami sensownymi poprzeć te swoje smutne tezy. Kobiety są złe. Dlaczego? Bo są, a Ty jesteś głupia, skoro nie rozumiesz dlaczego. Temat ma już trzy strony, a mi nadal nikt nie wyjaśnił DLACZEGO. Jedyne czego się dorobiłam, to kilku decyzji na "NIE" odnośnie mojego profilu :D A ja chcę tylko argumentów. Gdzie są argumenty?!
wszystko wszystkim ale tych patologicznych kont nie brakuje po jednej stronie jak i drugiej :) będziesz spotykał ludzi takich, jakim sam jesteś :) nie dajesz szacunku nie oczekuj go od kogoś :) widzisz nie szanującą się kobietę ?? czemu nie potrafisz odpuścić i ominąć jej :) swoją droga użalanie się tutaj nic nie da :) są ludzi i taborety(w tym jednym przypadku szlaufy) nic nie zrobisz :) musisz wiedzieć czego chcesz od zycia i na to zapracować :) księzniczka sama się nie znajdzie tak jak i księciu :)
Pozdrawiam i życzę miłej nocy