jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 13 z 89
Dziękuję że wszyscy tak licznie się udzielili w temacie ,niezależnie od stanowiska myślę że każda inteligentna osoba wyniesie z tego wiele wartościowych i cennych wniosków na przyszłość a być może i też na nowo zweryfikuje swoje poglądy na temat facetów :) przyznam że liczyłem na bardziej merytoryczne zaangażowanie popartymi logicznymi argumentami ze strony kobiet ,lub przynajmniej dopuścicie do głosu wasz wewnętrzny głos inteligencji emocjonalnej ... ale przyznam że pośród behawioralnego ujadania rozgoryczonych życiowymi porażkami kobiet , pojawiło się parę perełek mówiących z sensem i do rzeczy :) a dla tych zatwardziałych i zgorzkniałych mam nadzieje że był to dobry bodziec który poruszy je do głębszego przemyślenia swoich poglądów i pobudzi obszary osobowości do tej pory dla nich nieznane :)
przepraszam za pomyłkę
Kryzys wieku średniego, brak osiągnięć w życiu, chęć dowartościowania się...staram się zrozumiećd83ddc17
Uspokój nerwy i przestań CiĆkać :) Nie czytanie tego co samemu się napisze to brak szacunku dla swoich czytelników. Robisz to już po raz drugi dziś.
Dzieciaku, jakie niepowodzenie? Przecież ja Ciebie nawet nie podrywałem. Zauważyłem że nosisz okulary zerówki dla lansu i tyle.
No i oceniasz po okładce.Niepowodzenie życiowe zapewne
Ty dalej swoje , zadałem Ci proste pytanie na temat przyszłości i planów i jakie masz na tej drodze sukcesy ?
nie odp . a brak ... często tez jest odpowiedzią .
a kobiety o twoim profilu lalki bez obrazy ale nie miały większych ambicji niz być utrzymankami faceta ,argumentując to tym ze skoro tyle pracy włożyły w dupę,cycki,tipsy,linię,cerę , wiadomo ze nie miały czasu na zajęcie się swoją karierą zawodową i jedynym ich atutem jest to ze wyglądają i uważają ze nie muszą mieć bogatego wnętrza bo żyją w przekonaniu ze wygląd to wszystko co potrzebują ... ale to juz nie te czasy :) oczywiście zanegujesz to bo innego wyjścia nie masz bo to fundament Twojej osobowości :)
bo chce poprzez okulary chociaż trochę wyglądać na inteligentną ... walczymy z tym czego się boimy :)
Ale ja nie wylewam żali ze przez faceta mam problemy finansowe i ciężko pracuję na każdy pieniążek
jestdobrze1994 4 minuty temu
Mama nie nauczyła Pana kultury to nikt nie nauczyd83dde0f
i tak jak było powiedziane na początku ze pod koniec gdy stracą argumenty to wejdą na temat matek , jakie wy jesteście przewidywalne :D