magdalenapp
magdalenapp
  3 sierpnia 2011 (pierwszy post)
Witam,
Przedstawiam najnowsze zmiany, które zostały wprowadzone na fotka.tv.

1) Nie ma już formularza do pisania, gdy użytkownik jest niezalogowany. Zamiast tego wyświetla się komunikat.

2) Usunięty został przycisk "wyślij". Wysyłanie wiadomości odbywa się poprzez wciśnięcie klawisza Enter.

3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.

4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".

5) Boks z poradami przeniesiony do kolumny z wiadomościami z opcją zamknij z możliwością tymczasowego ukrycia.

6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".

7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.

MichaU
MichaU
  3 sierpnia 2011

no nareszcie :PP

wisniowa91
wisniowa91
  3 sierpnia 2011
magdalenapp
magdalenapp: 3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.

Czyli MOŻEMY normalnie banować na tych pokojach za łamanie regulaminu? ;D

magdalenapp
magdalenapp: 4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".

wg. mnie lepiej bylo gdy login znajdował się na miniaturze - bardziej wiarygodne screeny ktore dostajemy od userów.

magdalenapp
magdalenapp: 6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".

kosmetyczna zmiana.. ale niejednemu pewnie ułatwi sprawę, bo często padały pytania "do czego to jest" ;D

magdalenapp
magdalenapp: 7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.

to chyba część mojego pomysłu.. ale w sumie wychodzi na to samo, jak miniatura byla zakotwiczona na profilu.. jak mnie delikwent do cL doda to i tak muszę szukać miniatury na stronie głownej tv.. a to jest męczące. Jak już pisałam na kontakt. Podgląd aktualnej miniatury na TRANSMISJI byłby bardzo pomocny moderatorom ;) Bo po tym jak proszę kogoś żeby zmienił minaiturę to muszę odświeżać albo jego profil (to tm maly problem) gorzej jest jak ten mnie na CL i odświeżanie strony głownej i szukanie miniatury w całym spisie
WrednaDiablica
WrednaDiablica
  3 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą. Czyli MOŻEMY normalnie banować na tych pokojach za łamanie regulaminu? ;D

:brawo: czas najwyzszy
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  3 sierpnia 2011

wiecej szczegolow dotyczacych moderowania dostaniecie u siebie w grupie :)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Etunio
Etunio
  3 sierpnia 2011

słodko :D

ToksycznaJestem
ToksycznaJestem
  3 sierpnia 2011

amen ! .

Pitero187
Pitero187
  3 sierpnia 2011

Mi się jedna zmiana nie podoba mianowicie chodzi o te porady ktore są obok osoby nadającej, gdy zjade niżej by wiedzieć co inni piszą nie widzę calej twarz\y osoby nadającej a gdy wezmę wyżej z kolei nie widze co piszą eh troszku wg. mnie nie dopracowane to jest.

NoNam3xP
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
NoNam3xP
  3 sierpnia 2011

Te porady mogły by być pod osobą nadającą. Wkurza mnie to że od 100 os. już nic nie napiszesz bo trzeba sms wysłać ... jak było os. 200+ to już parę os. tylko pisało a teraz to chatujący bd miał cisze na transmisji ...

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  3 sierpnia 2011

masz guzik zamkniecia porad tak jak tu jest to pokazane
http://dl.dropbox.com/u/16514466/fotkatv/zmiany/porady.png

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Monica
Monica
  3 sierpnia 2011

a mnie ciekawi to że jak juz wchodzimy na pokoje z haslem to mozemy banowac czy nie.. bo jesli osoba ma +18 to chyba nie ;>?

piotrek1657
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
piotrek1657
  3 sierpnia 2011

HAHAHAHAHA POWIEM TAK JESTEŚCIE ZALOSNI ZEBY PLACIC ZA PISANIE NA CZACIE ::fuck2:: ::fakju::

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 102
hejt
  3 sierpnia 2011
moim zdaniem by się jeszcze przydała jedna opcja:
żeby po wejściu na transmisję danej osoby była widoczna jej miniaturka.
Bo jest (przynajmniej ja tak mam) że userzy wysyłają linki do osób z nieregulaminową miniaturką i wtedy trzeba jej szukać w liście pokoi, a widoczna miniaturka na tramsnisji ułatwiłaby zadanie.
miłego dnia. :ziober2:
Inność drażni jednakowość.
Pitero187
Pitero187
  3 sierpnia 2011
piotrek1657
piotrek1657:

Nie musisz siedzieć na fotce jak ci to nie pasuje dla mnie wszystko jest ok ;)
MichaU
MichaU
  3 sierpnia 2011
piotrek1657
piotrek1657: HAHAHAHAHA POWIEM TAK JESTEŚCIE ZALOSNI ZEBY PLACIC ZA PISANIE NA CZACIE

ze niby my :D? widac nie wiesz kto tu jest kim :DDDDDDa co do placenia... i bardzo dobrze :ninja: kto faktycznie bedzie potrzebowal popisac to zakupi sobie ta opcje. wg mnie rozwiazanie jest ok. mnie spamu i powiedzmy sobe szczerze osoba ktora prowadzi transmisje i ma np 200 osob nie jest w stanie wyrobic i przeczytac kazda wiadomosc podczas ich nawalnicy. a wiekszosc wiadomosci to bylo "pokaz cycki", "sciagnij cos" itd itp wiec cierp cialo co sie chcialo :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.