magdalenapp
magdalenapp
  3 sierpnia 2011 (pierwszy post)
Witam,
Przedstawiam najnowsze zmiany, które zostały wprowadzone na fotka.tv.

1) Nie ma już formularza do pisania, gdy użytkownik jest niezalogowany. Zamiast tego wyświetla się komunikat.

2) Usunięty został przycisk "wyślij". Wysyłanie wiadomości odbywa się poprzez wciśnięcie klawisza Enter.

3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.

4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".

5) Boks z poradami przeniesiony do kolumny z wiadomościami z opcją zamknij z możliwością tymczasowego ukrycia.

6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".

7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.

grzegorzad
grzegorzad
  7 stycznia 2012

moze byscie zrobili w koncu te kamerki zeby działały, bo lipa jest

OleejmyJutroxD
OleejmyJutroxD
  8 stycznia 2012

Dlaczego przy robieniu transmisji caly czas pisze : łączenie z serwerem ?

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  8 stycznia 2012

Bo jak widac z nowym rokiem znow są problemy z działaniem ich serwerów, a bylo tak fajnie..

MichaU
MichaU
  10 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo jak widac z nowym rokiem znow są problemy z działaniem ich serwerów, a bylo tak fajnie..

zmiany noworoczne :d
Pitero187
Pitero187
  10 stycznia 2012
grzegorzad
grzegorzad: moze byscie zrobili w koncu te kamerki zeby działały, bo lipa jest

Z tego co mi wiadomo od niedawna zostały te błędy naprawione ;)
MichaU
MichaU
  11 stycznia 2012

piter te z ponownym logowaniem czy łączeniem bo w momencie jak się loguje z chroma to w sekundę mam szary ekran i masę powiadomień a zaś z opery nie mogę się połączyć ale chodząc po tv nie mam problemu. Tak tak mam ustawiona opere

Pitero187
Pitero187
  11 stycznia 2012
MichaU
MichaU: piter te z ponownym logowaniem czy łączeniem

Z łączeniem się do pokoju, zakładaniem transmisji bynajmniej nie ma już skarg na forum i do mnie na PW he bo ost miałem sporo wiadomości ale niestety nadal jest błąd o treści "próbujesz się zalogować drugi raz do tego samego pokoju"
Jarlaxe1
Jarlaxe1
  13 stycznia 2012

ja mam ciągle ten problem: "trwa łączenie z serwerem..."

Pitero187
Pitero187
  13 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam ciągle ten problem: "trwa łączenie z serwerem..."

http://www.fotka.pl/pomoc#help_239
ZarabiajPrzezNeta
wpis jest ukryty
krzysiek17kk
wpis jest ukryty
MichaU
MichaU
  19 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: CHCECIE ZAROBIĆ TO TYLKO TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.mypay.pl/?ref=27436&subid= http://www.mypay.pl/f/11/27436/

wypinasz sie tam ?? :rotfl:
dawidduchnowski20
dawidduchnowski20
  21 stycznia 2012

wwwww.fotka tv.pl

Olciala79
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 43
Olciala79
  21 stycznia 2012

witam ja mam problem z kamerka na tv od 3 dni zainstalowalam ten program o który proszono i dalej kam nie dziala :( po co te zmiany jak bylo ok

Pitero187
Pitero187
  22 stycznia 2012

Jaki program? a zmiany zawsze muszą być choćby po to aby pokazać że fotka nie śpi ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.