magdalenapp
magdalenapp
  3 sierpnia 2011 (pierwszy post)
Witam,
Przedstawiam najnowsze zmiany, które zostały wprowadzone na fotka.tv.

1) Nie ma już formularza do pisania, gdy użytkownik jest niezalogowany. Zamiast tego wyświetla się komunikat.

2) Usunięty został przycisk "wyślij". Wysyłanie wiadomości odbywa się poprzez wciśnięcie klawisza Enter.

3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.

4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".

5) Boks z poradami przeniesiony do kolumny z wiadomościami z opcją zamknij z możliwością tymczasowego ukrycia.

6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".

7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.

madzidzi
madzidzi
  27 maja 2012

Siema ! Mam pytanko co zrobić jeżeli nie mogę wejść na żadne tv na fotce bo wyskakuje mi brak połączenia ? proszę o odpowiedz na priv, bardzo bym była wdzięczna . Pozdrawiam

Mychaaaa1910
Mychaaaa1910
  29 czerwca 2012

hej mam pytanie gdzie teraz sie znajduje fotka tv bo byla na gorze a teraz nie moge jej zanlesc

Mychaaaa1910
Mychaaaa1910
  29 czerwca 2012

gdzie sie teraz znajduje tv fotka

zHx
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 116
zHx
  29 czerwca 2012

Aktualnie zostal odnosnik skasowany. Prosimy o wchodzenie bezposrednio przez link

http://www.fotka.tv

Mam ochotę na żelki

OjacieMamMokreGaci
OjacieMamMokreGaci
  14 lipca 2012

No to Git :)

OjacieMamMokreGaci
OjacieMamMokreGaci
  14 lipca 2012

Raczej tak nawet jak na Haslo ma pokoj to Moderator raczej moze zbanowac tam mi sie zdaje :)

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  16 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moderator raczej moze zbanowac tam mi sie zdaje :)

dobrze Ci sie wydaje ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

normalnaaa1993
normalnaaa1993
  30 lipca 2012

chciałam wejść na Fotka.tv aczkolwiek ciągle mi pisze: ,,Trwa zakładanie pokoju'' wczoraj czekałam pół godziny aby się uruchomiło i dalej nic ;/ beznadzieja;/

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.