[Kamerki] Najaktualniejsze zmiany na fotka.tv strona 8 z 12
Przedstawiam najnowsze zmiany, które zostały wprowadzone na fotka.tv.
1) Nie ma już formularza do pisania, gdy użytkownik jest niezalogowany. Zamiast tego wyświetla się komunikat.
2) Usunięty został przycisk "wyślij". Wysyłanie wiadomości odbywa się poprzez wciśnięcie klawisza Enter.
3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.
4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".
5) Boks z poradami przeniesiony do kolumny z wiadomościami z opcją zamknij z możliwością tymczasowego ukrycia.
6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".
7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.
Weźcie wylączcie tą cholerna reklame Mentosów !!!!!!!!!!!
Strasznie ryje banie !!!!!!!!!!!!
Ile można !!!!!!!!!!!!!!!
Masakra !!!!!!!!!
Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.
czy to jest w porządku, że moderatorzy wchodza praktycznie do każdego pokoju? dlaczego ja nie mam swojej prywatności. zakłądam hasło bardzo czest, gdy chcę porozmawiać ze znajomymi w spokoju bez niepotrzebnych nawoływań o pokazanie cyckó, stópek itp. Jeśli miniatura zmienia się co 5 min to chyba widzą, ze np u mnie nic się nie dzieje. nie podoba mi się to, że ja rozmawiam czasem o bardzo prywatnych sprawach a takiMOD wchodzi i siedzii słucha... na moją prośbę o zostawieni nas w spokoju odpowiedział, z enie wyjdziębo ma prawo tu siedzieć i nic mu nie zrobie ... trochę kultury ludzie. nie każdy nadaje po to żeby pokazać cycki albo znęcać się nad swoim zwierzęciem czyt. koń, Czy nie może być takie zastrezżenie dla modów, że wchodza jeśli widza,że dzieje się coś nieregulaminowego?
Najgorszym pomysłem było odebranie możliwości ustawiania samodzielnie miniaturki ... Miniaturka która sama się ustawia, bardzo często zdjęcie jest zamazane lub z jakąś dziwną mina ... Przywroćcie dodawanie samodzielnie minikaturki !! :)
sa plusy i minusy :) czasami wlasnie dzieki takiej smiesznej minie zyskujesz widzow:P
samoczynne tworzenie miniatury ulatwia prace moderatorom czyli nam ;) wiec ja jestem jak najbardziej zadowolony :P
Ktoś tu kiedyś pisał, że są ludzie używający... nie pamiętam, tableta? W każdym razie czegoś, co nie posiada klawisza Enter.
Więc stwierdzenie, że knefel Wyślij w ogóle nie jest pomocny, "to jest błąd!" - cytując Janusza Korwin-Mikke :)
A Regulamin Przeczytasz ? za nim coś napiszesz?
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/228,Zasady_Forum_Fotkatv