[Kamerki] Najaktualniejsze zmiany na fotka.tv strona 7 z 12
Przedstawiam najnowsze zmiany, które zostały wprowadzone na fotka.tv.
1) Nie ma już formularza do pisania, gdy użytkownik jest niezalogowany. Zamiast tego wyświetla się komunikat.
2) Usunięty został przycisk "wyślij". Wysyłanie wiadomości odbywa się poprzez wciśnięcie klawisza Enter.
3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.
4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".
5) Boks z poradami przeniesiony do kolumny z wiadomościami z opcją zamknij z możliwością tymczasowego ukrycia.
6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".
7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.
W sumie nie są złe te opcje;)
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Sandra
...o jak ładnie :)
Kolejna pochlebna opinia dla nieudanych zmian na Fotka.tv napisana przez osobę, która ma kilku modów z znajomych... :)
Ośmieszacie się...
Poza tym wszystkie pozytywne opinie w tym wątku nie mają żadnej wartości merytorycznej: "zmiany na plus", "w sumie nie są takie złe te opcje" - w odróżnieniu od opinii krytycznych które wyczerpująco wyjaśniają jaki błąd zrobiliście :)
Działacie jak w komunizmie tylko że tam propaganda stosowała trochę bardziej wyrafinowane metody...
zmiany na plus ? jeszcze z 2 tygodnie temu było normalnie a teraz co 2 osoba narzeka że traci połączenie z serwerem .. czy to widz czy robiący transmisje tak samo się dzieje !
liczbę widzów źle nalicza, na stronie głównej niby 7 osób a u osoby nadającej jest albo na minusie albo niezgodna liczba z tą ze strony głownej ftv..
a najgorsze co może byc !!! to MINIATURKA ! WCZeśniej spokojnie byłe ustawić ją na stałe i w każdej chwili zrobić nową, na własne życzenie ! .. a teraz robi się i zmienia się sama, nie do pomyślenia, i wychodzą denne jak nie zamazane to z głupimi minami czy ujęciami :| żal.pl i proszę was nie piszcie się że to z naszym sprzętem coś jest nie tak , to wy niby zmieniacie wsio na lepsze ... NA NIBY !!!
Wiem, że to dział o tv, ale w dziale ogólnofotkowym takiego tematu brak - więc pytam tutaj.
JAK USUNĄĆ ZE STATUSU NARZUCONY ODGÓRNIE FRAGMENT: Mam ochotę na...?
Bo widziałem już, że parę osób tego nie ma w statusie, więc jak to cholerstwo wywalić?
Ale to przecież nie działa ==" W ten sposób wykasuję CAŁY status, a kiedy chcę wpisać coś swojego, to yebane "mam ochotę" znów się pojawia.
Mam Problem. Nie widze u siebie przycisku "miniaturka" i nie ma mnie na lisie fotka tv kiedy robie transmisje
Tak juz sie doczytalem ;D Nie widze tez swojej miniaturki na stronce z kamerkami a gdy komus podam link do mojej kamerki pisze w moim oknie "ta osoba aktualnie nie prowadzi transmisji" sprawdzilem na innej stronce czy dziala i wszystko jest ok tylko tutaj jest cos nie tak.
Zerknij tu :
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/3864,nie_ma_mnie_na_serwe