Witam,
Przedstawiam najnowsze zmiany, które zostały wprowadzone na fotka.tv.
1) Nie ma już formularza do pisania, gdy użytkownik jest niezalogowany. Zamiast tego wyświetla się komunikat.
2) Usunięty został przycisk "wyślij". Wysyłanie wiadomości odbywa się poprzez wciśnięcie klawisza Enter.
3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.
4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".
5) Boks z poradami przeniesiony do kolumny z wiadomościami z opcją zamknij z możliwością tymczasowego ukrycia.
6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".
7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.
lista tematów
[Kamerki] Najaktualniejsze zmiany na fotka.tv strona 3 z 12
Konto usunięte: bo zdobywanie hasła "na około" było niepotrzebną strata czasu (dlatego prawie nikt tego nie robił"
A jesteś pewna?
Jak się tylko hasło do pokoju pojawiło na pewnej stronce z hasłami to mod ziuuuu i już jest w pokoju. Naprawdę gość błyskawica. Nie sprawiał wrażenia, żeby mu się nie chciało.
Ale kilka osób będzie teraz miało radochę. Pokazy za darmochę, a po skończeniu można banować.
loksley: Inna sprawa ze mody często siedzą w takim pokoju pooglądają pokaz i dopiero po pokazie banują...
1) skąd wiesz że siedzą i oglądają? Nie widzisz spisu oglądających u kogoś na transmisji
2) Większość z Nas otwiera po kilka transmisji na raz, więc chwilę zajmuje sprawdzenie każdej kolejnej
3) OBSERWUJEMY 'niepokojące' transmisje - w miarę możliwości reagujemy jak najszybciej
Konto usunięte: loksley:Inna sprawa ze mody często siedzą w takim pokoju pooglądają pokaz i dopiero po pokazie banują...
1) skąd wiesz że siedzą i oglądają? Nie widzisz spisu oglądających u kogoś na transmisji
2) Większość z Nas otwiera po kilka transmisji na raz, więc chwilę zajmuje sprawdzenie każdej kolejnej
3) OBSERWUJEMY 'niepokojące' transmisje - w miarę możliwości reagujemy jak najszybciej
odp1. bo wiem jak sprawdzic czy jest mod na kanale czy nie.
odp2jesli pokaz tra prawie godzine wytdaje sie niemozliwym aby zobaczyl go pod koniec bedac od poczatku...
odp3. Niepokojace w jakim sensie?? np pelnoletnia pokazuje sie skapo ubrana i ban_. na waszym plakacie sa o wiele bardziej wyzywajaco ubrane laski
Nie chodzi mi zeby pozwalac na wszystko, gowniary trzeba banowac, ale jak +18 robi cos takiego ty chyba jest na tyle dorosla ze zdaje sobie z tego sprawe co robi
[quote=emploJjak się tylko hasło do pokoju pojawiło na pewnej stronce z hasłami to mod ziuuuu i już jest w pokoju.
nie korzystałam z tego typu stron (wyjątkowo gdy miałam pewność że rozbiera się osoba poniżej 18 r.ż)
binoleq: loksley:
Sorka ale nie tylko ja widzialem cos zgola odmiennego w wykonaniu paru modow...
no to screen i do mg po klopocie ... duzo osob pieje ze mod to i tamto a screnow brak takie reklamacje nie sa uwzględniane
A to ja mam w waszym grajdolku sprzatac??? dobrze sprawdzcie kogo na moda bierzecie..
Konto usunięte: loksley:odp2jesli pokaz tra prawie godzine wytdaje sie niemozliwym aby zobaczyl go pod koniec bedac od poczatku...
każdy z nas ma też swoje życie prywatne. nie siedzimy na fotce 24/7
loksley:np pelnoletnia pokazuje sie skapo ubrana i ban
nie.. jak sie zacznie rozbierać to ban.
zapewne tak, ale nie raz widzialem moda pozno w nocy gdzie za wiele osob nie nadaje wiec sorka.
jak sie nie rozbierze... tez
zawsze mozesz pomoc ;)
sam piszesz ze moderatorzy banuja za free wiec jakbys mogl i zobaczyl cos co Cie nie pokoi to mozesz przeslac screena bo tylko na takiej podstawie mozemy zareagowac jezeli nie widzimy tego .Jezeli faktycznie tak jest to mod dostaje upomnienie jezeli nada tak robi no to sie zegnamy ... juz nie raz tak bylo
ps: zreszta co ja sie wypowiadam powinni MG sie wypowiedziec bo to do nich trafiaja skargi na modow Fotka.tv nie do mnie :) ja tu tylko pomagam ;)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."