magdalenapp
magdalenapp
  3 sierpnia 2011 (pierwszy post)
Witam,
Przedstawiam najnowsze zmiany, które zostały wprowadzone na fotka.tv.

1) Nie ma już formularza do pisania, gdy użytkownik jest niezalogowany. Zamiast tego wyświetla się komunikat.

2) Usunięty został przycisk "wyślij". Wysyłanie wiadomości odbywa się poprzez wciśnięcie klawisza Enter.

3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.

4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".

5) Boks z poradami przeniesiony do kolumny z wiadomościami z opcją zamknij z możliwością tymczasowego ukrycia.

6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".

7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.

Goniec
Goniec
  3 sierpnia 2011

bardzo dobry tuning fotki.tv

piotrek1657
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
piotrek1657
  3 sierpnia 2011

Pitero187
Jeszcze troche to bedzie trzeba płacic za dodawanie fotek do pf heh dla was modów moze jest i lepiej ale postawcie sie w sytułacji zwykłych użytkowników lepiej by było jak by admini zaczeli lepiej wybierać moderatorów bo niektórzy sa beznadziejni a jak juz kaza sobie płacic za PISANIE NA CZACIE TO NIECH ZMIENIA REGULAMIN BO JA WYKUPIE SOBIE TA GWIAZDE A JAKIS MOD ZBANUJE MNIE NA MIESIAC ZA NP WYSŁANIE LINIKA

Damjan
Damjan
  3 sierpnia 2011

Bardzo dobre zmiany , szczególnie te z tym hasłem dla moderatorów i bez klikania wyślij , A enter. Wygoda , wygoda :>

0penYourMind
0penYourMind
  3 sierpnia 2011

No w końcu piękne ułatwienie dostaliśmy przy moderowaniu :brawo:

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  3 sierpnia 2011
magdalenapp
magdalenapp: 3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.

No wreszcie i na plus. :mrgreen:
wisniowa91
wisniowa91
  3 sierpnia 2011
Motylkowa
Motylkowa: No wreszcie i na plus.

a to że zmiany na plus to samo w sobie jest plusem xDD
wojownikJP
wojownikJP
  3 sierpnia 2011

hahaha rozwiązanie ok..
wy zamiast pozwolić ludziom na możliwość poznania się właśnie w taki sposób to utrudniacie , ograniczając swobodną rozmowe
a ceny tych sms to zdzierstwo jak dla mnie
kiedyś był taki portal jak epuls.pl to prowadzili tą samą polityke... dziś nikt nawet niepamięta co to było ;p

sdms
sdms
  3 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wy zamiast pozwolić ludziom na możliwość poznania się właśnie w taki sposób to utrudniacie , ograniczając swobodną rozmowe a ceny tych sms to zdzierstwo jak dla mnie

I tu się zgadzam. Do tej pory w ciągu dnia było sporo pokoi kobiecych z liczbą widzów powyżej 100. Dzisiaj pokój 100+ to rzadkość.
sdms
sdms
  3 sierpnia 2011
magdalenapp
magdalenapp: 3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.

No i skończyło się rumakowanie :>
emplo
emplo
  3 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli MOŻEMY normalnie banować na tych pokojach za łamanie regulaminu? ;D

Tak możecie. Mogliście i do tej pory. :D

Ale w regulaminie (stan na godz. 16:45 2011-08-03) w dalszym ciągu jest:
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Pokój prywatny stanowi własność osoby transmitującej - nie podlega on moderacji.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ustępstwa do pkt 1 - gdy w pokoju prywatnym transmitowane są treści takie jak:
emplo
emplo
  3 sierpnia 2011

Poprawka: w netykiecie nie regulaminie.

Swoją drogą cały regulamin jest dosyć zabawny. Nie wiem czy jakiś prawnik brał udział w jego tworzeniu, ale jeśli tak to był to kiepski prawnik.

raf007
raf007
  3 sierpnia 2011

Tak na marginesie to pokoje prywatne nie poinny podlegac moderatoeowi bo po co prywatny pokój to prywatny a ze sie rozbierają to juz nie wasz interes :D, można wogóle zorbić tak aby fotka tv wróciła do TVN pamietajcie moderator tez moze te pokoje oglądac i sobie przypadkiem walić

wisniowa91
wisniowa91
  3 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak możecie. Mogliście i do tej pory. :D

mogliśmy. owszem. ale nie było to łatwe zadanie.. teraz nie mamy przynajmniej problemu z wejściem na transmisje z hasłem

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale w regulaminie (stan na godz. 16:45 2011-08-03) w dalszym ciągu jest:

i raczej nic się tam nie zmieni

chodzi tylko u ułatwienie Nam pracy.. bo zdobywanie hasła "na około" było niepotrzebną strata czasu (dlatego prawie nikt tego nie robił"

Konto usunięte
Konto usunięte: wy zamiast pozwolić ludziom na możliwość poznania się właśnie w taki sposób to utrudniacie , ograniczając swobodną rozmowe a ceny tych sms to zdzierstwo jak dla mnie

okej.. tu się z Tobą zgodzę. Przesadzili :D
Na +200.. dało się zrozumieć.. bo taką transmisję już naprawdę ciężko ogarnąć :)
loksley
loksley
  3 sierpnia 2011

Inna sprawa ze mody często siedzą w takim pokoju pooglądają pokaz i dopiero po pokazie banują...

wisniowa91
wisniowa91
  3 sierpnia 2011
raf007
raf007: a ze sie rozbierają to juz nie wasz interes :D,

Fotka to nie serwis pedofilsko-erotyczny...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.