magdalenapp
magdalenapp
  3 sierpnia 2011 (pierwszy post)
Witam,
Przedstawiam najnowsze zmiany, które zostały wprowadzone na fotka.tv.

1) Nie ma już formularza do pisania, gdy użytkownik jest niezalogowany. Zamiast tego wyświetla się komunikat.

2) Usunięty został przycisk "wyślij". Wysyłanie wiadomości odbywa się poprzez wciśnięcie klawisza Enter.

3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.

4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".

5) Boks z poradami przeniesiony do kolumny z wiadomościami z opcją zamknij z możliwością tymczasowego ukrycia.

6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".

7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.

EnterMyWorld
EnterMyWorld
  3 sierpnia 2011

śmiech i paranoja, patrzcie.. patrzycie ? no widzicie to co ja ? tak, to jest malejąca oglądalność na fotka.tv... uuu ale idzie w dół ;p

TenWdresie
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
TenWdresie
  3 sierpnia 2011

I co to ma być musze wysłać smsa żeby z kimś pogadać? To ma być jakiś żart?

blackman1112
blackman1112
  3 sierpnia 2011

a dlaczego nie ma żadnej wzmianki o wprowadzonych płatnościach ? czyżby powód dla wstydu dla Fotka.tv ?
3,69 za jeden dzień korzystania ( w praktyce może być to 10 min realnego korzystania z czata)
10,98 za 30 dni korzystania
WIDZICIE RÓŻNICE ? hehe, nieźle pogrywacie, ale źle skonczycie

niebieskoczerwony
niebieskoczerwony
  3 sierpnia 2011

a ludzi ubywa jak śniegu na wiosnę ;)

kibol122
kibol122
  3 sierpnia 2011

Zawsze byłem przeciwny penalizowaniu prawa.A to wlasnie to co zaczyna sie dziac na fotce to wlasnie komuna w czystej formie.100 osob i juz musze placic za rozmowy.Mam takie dochody ze stac mnie na wszystkie top oplaty na fotce ale tego nie zaplace.Dla zasady.Przecie zprawo rozmowy to jest elemntarne prawo czlowieka i teraz musze jeszcze za to placic.Zrozumcie to juz nie chodzi o fotke ale o pewne normy i zasdy ktore dla mnie sa swiete.Pewnie ze moge skasowac konto na fotce ale co to zmieni skoro nie tylko tam dzieja sie rzeczy ktore dla mnie sa pelazajcy komuno-faszyzmem.

MichaU
MichaU
  3 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecie zprawo rozmowy to jest elemntarne prawo czlowieka i teraz musze jeszcze za to placic

wiec wystosuj pismo do swojego operatora GSM ze nie bedziesz placil bo masz prawo do rozmow ;] zobaczymy co ci odpowiedza.
loksley
loksley
  3 sierpnia 2011
binoleq
binoleq: loksley:A to ja mam w waszym grajdolku sprzatac??? dobrze sprawdzcie kogo na moda bierzecie.. zawsze mozesz pomoc ;) sam piszesz ze moderatorzy banuja za free wiec jakbys mogl i zobaczyl cos co Cie nie pokoi to mozesz przeslac screena bo tylko na takiej podstawie mozemy zareagowac jezeli nie widzimy tego .Jezeli faktycznie tak jest to mod dostaje upomnienie jezeli nada tak robi no to sie zegnamy ... juz nie raz tak bylo ps: zreszta co ja sie wypowiadam powinni MG sie wypowiedziec bo to do nich trafiaja skargi na modow Fotka.tv nie do mnie :) ja tu tylko pomagam ;)

Konfidentem nie jestem a ze przyjeliscie ludzi, ktorzy iloscia banow chca sie podlizac itd , a z systemem nie wygrasz
Yardash
Yardash
  3 sierpnia 2011

Dwie rzeczy po tych zmianach mi się nie podobają.
1) Limit 100 osób aby pisać bez gwiazdy. Może by tak mały kompromis i zwiększyć go do 150?
2) Jeśli osoba nadaje transmisję w pokoju prywatnym (zahasłowanym) na jej profilu nie pojawia się informacja o nadawaniu. Wcześniej czy hasło czy nie - info było. I było lepiej. Da się to przywrócić?

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  3 sierpnia 2011
loksley
loksley: Konfidentem nie jestem a ze przyjeliscie ludzi, ktorzy iloscia banow chca sie podlizac itd , a z systemem nie wygrasz

po pierwsze zle widze ze rozumujesz to co napisalem no ale coz...jezeli pomaganie nazywasz to w taki sposob...
poza tym nie musza sie moderatorzy podlizywac nikomu bo nic za to nie maja nie otrzymuja zadnej nagrody ani nic z tych rzeczy :and:

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  3 sierpnia 2011

Bardzo fajne zmiany, dzięki :)

emplo
emplo
  3 sierpnia 2011

To może między sobą jakiś ranking prowadzą, bo w banowaniu są gorliwsi niż ksiądz w zbieraniu na tacę.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  3 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ędzy sobą jakiś ranking prowadzą, bo w banowaniu są gorliwsi niż ksiądz w zbieraniu na tacę.

ta czy siak nic im to nie da i tyle na temat jakis tam rankingów ;) ide spac dobranoc

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

marcinwkz
marcinwkz
  3 sierpnia 2011

Pytanie:
Dlaczego w tym temacie krzyczą sami Panowie pomijając moderatorów?
Odpowiedź:
Bo przeszkadza im to, że nie będą mogli dopingować kobietom by się rozbierały.
Tylko i wyłącznie o to chodzi w tym temacie.

emplo
emplo
  3 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie: Dlaczego w tym temacie krzyczą sami Panowie pomijając moderatorów? Odpowiedź: Bo przeszkadza im to, że nie będą mogli dopingować kobietom by się rozbierały. Tylko i wyłącznie o to chodzi w tym temacie.

Nie wiem jak innym, ale mi tak ogólnie chodzi o to, że komercja fotki sięgnęła granic absurdu. Prawdopodobnie niedługo sam właściciel się o tym przekona.
A tak na pierwszy rzut oka można porównać dzisiejsze 2000 oglądających zw zwyczajowymi 5000. :D
wojownikJP
wojownikJP
  3 sierpnia 2011

możecie poprawić to że ten poradnik wstawić pod okienko z transmisją bo trochę to przeszkadza w czytaniu czatu

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.