84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D
kto by powiedział że tak będzie?
lista tematów
Liga Mistrzów! szkoda mi Juve strona 8 z 14
JoseMourinhoJr: Teraz wszyscy lamentują, że Juve jest słabe itd... Nikt nie może przeboleć tego, że Bayern grając na jakieś 70% swoich możliwości
Bayern zagrał bardzo dobre spotkanie, nie śledzę Bundesligi, ale pewnie jedno z najlepszych w sezonie, ale jeżeli to tylko 70% ich potencjału, to dojdą do finału w co wątpię.
LeonGrande: odpadniecie Juve i Interu mogloby oznaczac ze wloska liga w nastepnym sezonie dostalaby 3 miejsca a nie jak obecnie 4 w LM...
W Lidze Europejskiej punkty do rankingu liczone są tak samo jak w LM więc... 4 drużyny Niemieckie w LM od następnego sezonu jest prawdopodobne...
Bo na Polsacie pokazują tylko grupę Realu i Barcy... troszczą się o sezon owców - ze swoimi ekspertami na czele :)
Szesnasty zespół Bundesligi w 1/8 finału LM 
Życzę sobie wylosowania dla Bayernu kogoś z dwójki ManU/Fiorentina.

Życzę sobie wylosowania dla Bayernu kogoś z dwójki ManU/Fiorentina.
Odpowiedź z cyklu "Zrobiłem z siebie durnia, to dam takie źródło którego nie można sprawdzić". Tam nic takiego nie widzę, ale jak coś znajdziesz innego to też nie pogardzę.
Pomijam fakt, że nie jest to w żaden sposób źródło wiarygodne.
Ale skończyło się tak jak miało się skończyć

Albo nawet na 20
Jak zagrają na 100 to rozniosą każdego w pył nie bąbel ? :D Nie ma co się podniecać. W meczu słabych ze słabszymi wygrali słabi :)
Fajnie Inter zagrał:)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: Odpowiedź z cyklu "Zrobiłem z siebie durnia, to dam takie źródło którego nie można sprawdzić". Tam nic takiego nie widzę, ale jak coś znajdziesz innego to też nie pogardzę.
Pomijam fakt, że nie jest to w żaden sposób źródło wiarygodne.
nie będę przeszukiwał całego archiwum żeby ci udowodnić, pokazałem ci tylko gdzie to przeczytałem, chcesz to sobie sam tego tam poszukaj. Daje słowo honoru że tam to jest na bank a że nie chcesz sobie wierzyć to nie wierz też masz problem
Barca pany 2:1 :D:D:D:D:D:D:D !!!