84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D
kto by powiedział że tak będzie?
lista tematów
Liga Mistrzów! szkoda mi Juve strona 11 z 14

--------------
a teraz odnosnie losowania :
koszyk 1:
AC Fiorentina,
FC Barcelona,
FC Sevilla,
Arsenal Londyn,
Girondins Bordeaux,
Manchester United,
Real Madryt,
Chelsea Londyn
Koszyk 2:
Olympique Lyon,
Inter Mediolan,
VfB Stuttgart,
Olympiakos Pireus,
Bayern Monachium,
CSKA Moskwa,
AC Milan,
FC Porto
Fajnie by bylo jakby Inter trafił na Real

Milan czuje ze trafi na ... Ancelottiego i jego Chelsea...
LeonGrande: koszyk 1:
AC Fiorentina,
FC Barcelona,
FC Sevilla,
Arsenal Londyn,
Girondins Bordeaux,
Manchester United,
Real Madryt,
Chelsea Londyn
Koszyk 2:
Olympique Lyon,
Inter Mediolan,
VfB Stuttgart,
Olympiakos Pireus,
Bayern Monachium,
CSKA Moskwa,
AC Milan,
FC Porto
Z chęcią zobaczyłbym takie pary:
Manchester United - FC Porto
FC Barcelona - Olympique Lyon
AC Fiorentina - Bayern Monachium
Chelsea Londyn - AC Milan
Real Madryt - Inter Mediolan
Girondins Bordeaux - CSKA Moskwa
FC Sevilla - Olympiakos Pireus
Arsenal Londyn - VFB Stuttgart
powtorka z przed roku...

bardzo ciekawa para, ale sensacji by nie bylo...
O, jestem za.
Tym razem Bayern poplynie.
W obecnej formie niebiescy wygraliby dwa mecze, taka prawda.
Chyba ze znow Milan zaskoczy jak w dwumeczu z Realem...
do lutego duzo czasu bo chyba wtedy beda pierwsze mecze
Ozdoba 1/8 bylaby to

Bordeaux czarny kon rozgrywek

Hiszpanie dalej bez problemow...
Niemcy nie maja czego szukac w tej parze\
taka krotka analiza, szkoda ze sam nie napsiales kogo typujesz z tych par

z pewnością ty ;]]
najpierw upomniany, sam teraz upomina ;]]
następny, który mówi o sobie w trzeciej osobie
Predator007TSW: Ten fragment miażdzy, wiesz to bardzo dobrze, że wtedy kibicowałeś jestem pełen podziwu:)
to był jeden z przykładów
chyba nie czytanie
Konto usunięte: Czasem jak się chce do kogoś odezwać nalezy zobaczyć z jaka osobą się ma do czynienia :D Lepiej jest zeby nie mieć tak zwanej wtopy
taaa
JoseMourinhoJr: Mniejsza z tym od kiedy jej "kibicujesz"... Jesteś typowym "kibicem" sukcesu - swoją miłość do ulubionego zespołu manifestujesz tylko wtedy, gdy ten odniesie jakiś większy sukces typu awans do II rundy LM...
zawszę stronie, czy przegrywali 1:0 z Realm czy też wygrywali. Nie wiem o co ci idzie człowieku.
Barca Pany ;]
LeonGrande: egzekutor90gool:
AC Fiorentina - Bayern Monachium
O, jestem za.
Tym razem Bayern poplynie.
Dowcipniś - osobiście wolałbym kogoś innego... Z Violą Bayern grał w poprzednim sezonie...
Tu mogłoby być ciekawe, Arsenal to jednak młody zespół i mogła by im się noga powinąć.
Mógłby paść nowy rekord LM goli strzelonych w dwumeczu ;]
O nie, proszę! To byłoby okrzyknięte hitem a jak dla mnie te zespoły grają zdecydowanie poniżej swoich możliwości...
To byłby hit! Chelsea gra dobrze i przede wszystkim równo, forma Milanu wyraźnie rośnie.
Bardzo chciałbym zobaczyć dwumecz Barca-Porto, ostatni raz grały w LM ze sobą bodaj w 2001r, jeszce z łowcą Jardelem w Porto.
Nie mialbym też nic przeciwko meczowi MU- Milan oraz Real - Inter:)
Nie mialbym też nic przeciwko meczowi MU- Milan oraz Real - Inter:)
Donald WHO YOU?
Obojętnie jakie nie będzie losowanie to meczą beda ciekawe a niektóre nawet arcyciekawe:)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

W swoich typach bardziej miałem na myśli pamiętny mecz Manchesteru z Porto w sezonie bodajże 2003/04 kiedy to Portugalczycy zdobyli puchar LM, spotkanie Milanu z byłym trener Ancelottim (wiadomo, że chce ściągnąć do Chelsea kilku swoich byłych graczy), Inter z Realem to też ciekawa para, szczególnie dlatego, że dużo mówi się o tym, że Mourinho miałby przejść już nie długo do klubu z Madrytu. Lyonowi życzę Barcelony za to co zrobił w dwumeczu z Fiorentiną, zaś Fiorentinie Bayernu, gdyż uważam, że Bawarczycy spokojnie są w stanie Włochów pokonać. Arsenal powinien dostać łatwego rywala, stąd mój typ - VFB Stuttgart, chciałbym oglądać dalej Michała Żewłakowa, dlatego na rywala jego ekipy wybrałem Sevillę, która jest spokojnie do ogrania... i wreszcie Girondins Bordeaux kontra CSKA Moskwa - dwie rewelacje tego sezonu... uważam, że byłby to bardzo dobry pojedynek.
Ale rewanż za tamto już mieliśmy na wiosnę i po pierwszym meczu, w drugim z duzej chmury mały deszcz:)
Donald WHO YOU?
Barcelona - Bayern.
To byłby z pewnością hit medialny. Bo sportowo zespół z Katalonii jest lepszy. O dwie klasy
Nie wiem dlaczego ale przypomina mi to cytat klasyka z Mundialu 2006, po pamiętnym półfinale Niemcy - Włochy "Nie będzie arrivederci Italia. Niemcy aufwiedersehen "
To byłby z pewnością hit medialny. Bo sportowo zespół z Katalonii jest lepszy. O dwie klasy

Nie wiem dlaczego ale przypomina mi to cytat klasyka z Mundialu 2006, po pamiętnym półfinale Niemcy - Włochy "Nie będzie arrivederci Italia. Niemcy aufwiedersehen "

Konto usunięte: To byłby z pewnością hit medialny. Bo sportowo zespół z Katalonii jest lepszy. O dwie klasy
Chciałbyś... :D
Konto usunięte: Nie wiem dlaczego ale przypomina mi to cytat klasyka z Mundialu 2006, po pamiętnym półfinale Niemcy - Włochy "Nie będzie arrivederci Italia. Niemcy aufwiedersehen "
Ja sobie przypominam forum juvepoland.pl i te komentarze po 4 kolejce LM typu "Aufwiedersehen Bayern!" :D

Mój kolega to foto wstawił na nk