84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D
kto by powiedział że tak będzie?
lista tematów
Liga Mistrzów! szkoda mi Juve strona 10 z 14
A skąd się biorą takie osoby jak Ty ? :)
I się wyrażaj rozmawiasz z kobietą.
Ojej bynajmniej nie zonkaj, bo to świadczy o Tobie jak masz pusto w głowie. :) Przepraszam może nie w głowie a w mózgu. :)
....Bez komentarza.
Skoro zakładasz takie same tematy to zacznij czytac regulamin. Wyraźnie jest napisane, że tematy nie moga się powtarzać.
Mll
Tak cięzko popatrzeć na nick oraz podpis pod Nim?
Nie rób, że z siebie wiesz kogo.
Donald WHO YOU?
Kolejny z wysypu nowych "kibiców" FCB od mniej wiecej roku, witamy.
Pewnie za dużo na temat tego klubu w czasie oprócz ostatniego roku nie pogada się.
Pewnie za dużo na temat tego klubu w czasie oprócz ostatniego roku nie pogada się.
Donald WHO YOU?
Predator007TSW: Mll
Jak ludzie co się tutaj wypowiadają to dają sobie w awatara jakąś babkę także wiesz, nie będę przecież z każdym co pisze patrzył na konto czy jest dziewczyną czy chłopakiem
nie popatrzyłem :|
Gdy popatrzeć na merytorycznosc wszystkich twoich postów i informacje w nich zawarte naprawdę konkretne to jest ich moze 1%.
Donald WHO YOU?
Predator007TSW: Kolejny z wysypu nowych "kibiców" FCB od mniej wiecej roku, witamy.
a to se wypraszam nie wiesz od kiedy kibicuje to nie mów, kibicuje Barcelonie od 2001/02 roku, zawsze jak Barca zaczyna wygrywać raz że ludzie zaczynają się podpisywac pod nią i pod to że jej kibicuje takie oskarżenia że zacząłem jej kibicować od niedawna to już nie pierwszy raz, tak samo mi kiedyś zarzucono za czasów ery Ronaldinho w Barcy a ja zacząłem kibicować Barcy jak ostatnie dwa sezony grał Kluivert dla nich i byłem z nimi na dobre i złe np. jak walczyli o ligę do ostatniego meczu z Realem o pierwsze miejsce by zająć 2 miejsce, wiec mi nie wpieraj że zacząłem im kibicować jak zdobyli po-3 koronę.
^^
Mll: a to se wypraszam nie wiesz od kiedy kibicuje to nie mów, kibicuje Barcelonie od 2001/02 roku, zawsze jak Barca zaczyna wygrywać raz że ludzie zaczynają się podpisywac pod nią i pod to że jej kibicuje takie oskarżenia że zacząłem jej kibicować od niedawna to już nie pierwszy raz, tak samo mi kiedyś zarzucono za czasów ery Ronaldinho w Barcy a ja zacząłem kibicować Barcy jak ostatnie dwa sezony grał Kluivert dla nich i byłem z nimi na dobre i złe np. jak walczyli o ligę do ostatniego meczu z Realem o pierwsze miejsce by zająć 2 miejsce, wiec mi nie wpieraj że zacząłem im kibicować jak zdobyli po-3 koronę.
Mniejsza z tym od kiedy jej "kibicujesz"... Jesteś typowym "kibicem" sukcesu - swoją miłość do ulubionego zespołu manifestujesz tylko wtedy, gdy ten odniesie jakiś większy sukces typu awans do II rundy LM...
Mll: a to se wypraszam nie wiesz od kiedy kibicuje to nie mów, kibicuje Barcelonie od 2001/02 roku, zawsze jak Barca zaczyna wygrywać raz że ludzie zaczynają się podpisywac pod nią i pod to że jej kibicuje takie oskarżenia że zacząłem jej kibicować od niedawna to już nie pierwszy raz, tak samo mi kiedyś zarzucono za czasów ery Ronaldinho w Barcy a ja zacząłem kibicować Barcy jak ostatnie dwa sezony grał Kluivert dla nich i byłem z nimi na dobre i złe np. jak walczyli o ligę do ostatniego meczu z Realem o pierwsze miejsce by zająć 2 miejsce, wiec mi nie wpieraj że zacząłem im kibicować jak zdobyli po-3 koronę.
Za długosc tego zdania gdybyś chodził do szkoły dostał byś kose.
O treści się juz nie wypowiadam bo przypomina to wypociny jakiegoś 13latka.
Mll: ja zacząłem kibicować Barcy jak ostatnie dwa sezony grał Kluivert dla nich i byłem z nimi na dobre i złe np. jak walczyli o ligę do ostatniego meczu z Realem o pierwsze miejsce by zająć 2 miejsce
Ten fragment miażdzy, wiesz to bardzo dobrze, że wtedy kibicowałeś jestem pełen podziwu:)
Donald WHO YOU?
Mll: aaa to inna sprawa, nie wiedziałem że polemizuje z kobietą myślałem że polemizuje z jakimś kolesiem :| to w takim razie przepraszam za słownictwo :sorry:
Ojej ... Tak się kończy czytanie ze zrozumieniem.
Spoko ja sie umiem bronić :D:D ;)))
Mll: Jak ludzie co się tutaj wypowiadają to dają sobie w awatara jakąś babkę także wiesz, nie będę przecież z każdym co pisze patrzył na konto czy jest dziewczyną czy chłopakiem
19MiSka08:
19MiSka08
Nieobliczalna ;x
nie popatrzyłem :|
Czasem jak się chce do kogoś odezwać nalezy zobaczyć z jaka osobą się ma do czynienia :D Lepiej jest zeby nie mieć tak zwanej wtopy

Heh no cóż

ahaa