Mll
Mll
  8 grudnia 2009 (pierwszy post)
84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D

kto by powiedział że tak będzie?
19MiSka08
19MiSka08
  10 grudnia 2009
Mll
Mll: skąd się biorą takie to ja nie wiem :szok2:

A skąd się biorą takie osoby jak Ty ? :)
I się wyrażaj rozmawiasz z kobietą.

Mll
Mll: twój problem

Ojej bynajmniej nie zonkaj, bo to świadczy o Tobie jak masz pusto w głowie. :) Przepraszam może nie w głowie a w mózgu. :)

Mll
Mll:

....Bez komentarza.

Mll
Mll: jak zakładam takie same tematy

Skoro zakładasz takie same tematy to zacznij czytac regulamin. Wyraźnie jest napisane, że tematy nie moga się powtarzać.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
thomas893
thomas893
  10 grudnia 2009
LeonGrande
LeonGrande: http://sport.onet.pl/0,1248711,2093208,,bramkarz_sikal_podczas_meczu_lm_-_wideo,wiadomosc.html

już się nawet na meczu wysikać spokojnie nie można... wszystko nagrają :lol2:

Mll
Mll: skąd się biorą takie to ja nie wiem :szok2:

nie obrażaj kobiet! :martuska:
Mll
Mll
  10 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: I się wyrażaj rozmawiasz z kobietą.

aaa to inna sprawa, nie wiedziałem że polemizuje z kobietą myślałem że polemizuje z jakimś kolesiem :| to w takim razie przepraszam za słownictwo :sorry:
Predator007TSW
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Predator007TSW
  10 grudnia 2009
Mll

Tak cięzko popatrzeć na nick oraz podpis pod Nim?

Nie rób, że z siebie wiesz kogo.
Donald WHO YOU?
Predator007TSW
Predator007TSW
  10 grudnia 2009
Kolejny z wysypu nowych "kibiców" FCB od mniej wiecej roku, witamy.

Pewnie za dużo na temat tego klubu w czasie oprócz ostatniego roku nie pogada się.
Donald WHO YOU?
Mll
Mll
  10 grudnia 2009
Predator007TSW
Predator007TSW: Mll Tak cięzko popatrzeć na nick oraz podpis pod Nim? Nie rób, że z siebie wiesz kogo.

Jak ludzie co się tutaj wypowiadają to dają sobie w awatara jakąś babkę także wiesz, nie będę przecież z każdym co pisze patrzył na konto czy jest dziewczyną czy chłopakiem
Konto usunięte
Konto usunięte: 19MiSka08 Nieobliczalna ;x

nie popatrzyłem :|
Predator007TSW
Predator007TSW
  10 grudnia 2009
Gdy popatrzeć na merytorycznosc wszystkich twoich postów i informacje w nich zawarte naprawdę konkretne to jest ich moze 1%.
Donald WHO YOU?
Mll
Mll
  10 grudnia 2009
Predator007TSW
Predator007TSW: Kolejny z wysypu nowych "kibiców" FCB od mniej wiecej roku, witamy. Pewnie za dużo na temat tego klubu w czasie oprócz ostatniego roku nie pogada się.

a to se wypraszam nie wiesz od kiedy kibicuje to nie mów, kibicuje Barcelonie od 2001/02 roku, zawsze jak Barca zaczyna wygrywać raz że ludzie zaczynają się podpisywac pod nią i pod to że jej kibicuje takie oskarżenia że zacząłem jej kibicować od niedawna to już nie pierwszy raz, tak samo mi kiedyś zarzucono za czasów ery Ronaldinho w Barcy a ja zacząłem kibicować Barcy jak ostatnie dwa sezony grał Kluivert dla nich i byłem z nimi na dobre i złe np. jak walczyli o ligę do ostatniego meczu z Realem o pierwsze miejsce by zająć 2 miejsce, wiec mi nie wpieraj że zacząłem im kibicować jak zdobyli po-3 koronę.
Mll
Mll
  10 grudnia 2009
Predator007TSW
Predator007TSW: Gdy popatrzeć na merytorycznosc wszystkich twoich postów i informacje w nich zawarte naprawdę konkretne to jest ich moze 1%.

:wtf: ahaa :nielapie:
Gutek909
Gutek909
  10 grudnia 2009
Już wiem na kogo zagłosuje w kategorii " pokemon roku "
:mrgreen:
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  10 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Już wiem na kogo zagłosuje w kategorii " pokemon roku "

^^

Mll
Mll: a to se wypraszam nie wiesz od kiedy kibicuje to nie mów, kibicuje Barcelonie od 2001/02 roku, zawsze jak Barca zaczyna wygrywać raz że ludzie zaczynają się podpisywac pod nią i pod to że jej kibicuje takie oskarżenia że zacząłem jej kibicować od niedawna to już nie pierwszy raz, tak samo mi kiedyś zarzucono za czasów ery Ronaldinho w Barcy a ja zacząłem kibicować Barcy jak ostatnie dwa sezony grał Kluivert dla nich i byłem z nimi na dobre i złe np. jak walczyli o ligę do ostatniego meczu z Realem o pierwsze miejsce by zająć 2 miejsce, wiec mi nie wpieraj że zacząłem im kibicować jak zdobyli po-3 koronę.

Mniejsza z tym od kiedy jej "kibicujesz"... Jesteś typowym "kibicem" sukcesu - swoją miłość do ulubionego zespołu manifestujesz tylko wtedy, gdy ten odniesie jakiś większy sukces typu awans do II rundy LM...
Predator007TSW
Predator007TSW
  10 grudnia 2009
Mll
Mll: a to se wypraszam nie wiesz od kiedy kibicuje to nie mów, kibicuje Barcelonie od 2001/02 roku, zawsze jak Barca zaczyna wygrywać raz że ludzie zaczynają się podpisywac pod nią i pod to że jej kibicuje takie oskarżenia że zacząłem jej kibicować od niedawna to już nie pierwszy raz, tak samo mi kiedyś zarzucono za czasów ery Ronaldinho w Barcy a ja zacząłem kibicować Barcy jak ostatnie dwa sezony grał Kluivert dla nich i byłem z nimi na dobre i złe np. jak walczyli o ligę do ostatniego meczu z Realem o pierwsze miejsce by zająć 2 miejsce, wiec mi nie wpieraj że zacząłem im kibicować jak zdobyli po-3 koronę.

Za długosc tego zdania gdybyś chodził do szkoły dostał byś kose.

O treści się juz nie wypowiadam bo przypomina to wypociny jakiegoś 13latka.

Mll
Mll: ja zacząłem kibicować Barcy jak ostatnie dwa sezony grał Kluivert dla nich i byłem z nimi na dobre i złe np. jak walczyli o ligę do ostatniego meczu z Realem o pierwsze miejsce by zająć 2 miejsce

Ten fragment miażdzy, wiesz to bardzo dobrze, że wtedy kibicowałeś jestem pełen podziwu:)
Donald WHO YOU?
19MiSka08
19MiSka08
  10 grudnia 2009
Mll
Mll: aaa to inna sprawa, nie wiedziałem że polemizuje z kobietą myślałem że polemizuje z jakimś kolesiem :| to w takim razie przepraszam za słownictwo :sorry:

Ojej ... Tak się kończy czytanie ze zrozumieniem.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie obrażaj kobiet!

Spoko ja sie umiem bronić :D:D ;)))

Mll
Mll: Jak ludzie co się tutaj wypowiadają to dają sobie w awatara jakąś babkę także wiesz, nie będę przecież z każdym co pisze patrzył na konto czy jest dziewczyną czy chłopakiem 19MiSka08: 19MiSka08 Nieobliczalna ;x nie popatrzyłem :|

Czasem jak się chce do kogoś odezwać nalezy zobaczyć z jaka osobą się ma do czynienia :D Lepiej jest zeby nie mieć tak zwanej wtopy :lol2:

Konto usunięte

Heh no cóż :mrgreen:
krzychu7818
krzychu7818
  10 grudnia 2009
Konto usunięte

mało kandydatów :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.