84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D
kto by powiedział że tak będzie?
lista tematów
Liga Mistrzów! szkoda mi Juve strona 12 z 14
Barca trafi z pewnością na Olympiakos albo Stuttgart
A dla mnie najważniejsze jest to, żeby Real wreszcie przebrnął 1/8, bo jak to im się uda, to finał nasz! 
A dla mnie najważniejsze jest to, żeby Real wreszcie przebrnął 1/8, bo jak to im się uda, to finał nasz! 
Dla kibicow Reaul wygrana w LM na Santiago Bernabeu bedzie czyms świetnym ale nie tym czym dla kibiców FCB byłaby wygrana tam. Chyba była by to najpiękniejsza chwila w historii Barcy. Niech, że ten Real w końcu przejdzie 1/8 bo chciałbym zobaczyć dwumecz lub finał Barca-Real:)
Donald WHO YOU?
Konto usunięte: A dla mnie najważniejsze jest to, żeby Real wreszcie przebrnął 1/8, bo jak to im się uda, to finał nasz!
jak przebrnie
choć zapewne znów będzie wielki kupowanie w okienku transferowym, a co za tym idzie mało zgrania drużyny ;p
Predator007TSW: Niech, że ten Real w końcu przejdzie 1/8 bo chciałbym zobaczyć dwumecz lub finał Barca-Real:)
to byłaby nuda jak flaki z olejem, od tego są Gran derby

Oni wiedzą, że jak nie awansują, to Floro ich sprowadzi na ziemię. Więc będą gryźli trawę żeby tylko awansować.
Ja bym chciał zobaczyć takie pary:
Stuttgart - Fiorentina
CSKA - Barcelona
Porto - Sevilla
Milan - Arsenal
Olympiakos - Bordeaux
Lyon - Manchester
Bayern - Real
Inter - Chelsea
Jakoś nie wierzę, żeby Barcelona doszła w tym sezonie do finału LM
I nie dlatego, że jestem kibicem Realu, tylko po prostu tak mi się wydaje... W zeszłym roku grając najlepszą piłkę na świecie, rzutem na taśmę awansowali do finału. W tym sezonie już nie będzie tak lekko.
Przestań pisać, że rzutem na taśme. W fazie pucharowej tylko dwumecz z Chelsea był ciężki. I przypominam Ci to jest DWUMECZ a wszyscy tylko głupoty piszą, że dzięki Ovrebo Barca awansowała i dzieki golowi w ost minucie. ALe ten kto oglądał 1 mecz wie, jaką Barca miała przewagę, że Chelsea z 15 razy może była na Barcelony połowie, że Barca miala kilka super sytuacji, że Ballack powinien wylecieć z boiska. Tego widocznie Ty i wielu innych nie pamięta bo najłatwiej zapamietać to co było głośne, dawane na ogólnopolskiej tv. A i w 2 meczu wcale nie uważam, że Barcaie zasłużenie wywiozła remis. Chelsea nalezały się góra 2 karne. Poza tym Barca nawet w 10 atakowała, grając swoją piłkę. Czy Blaugrana będąc na miejscu Chelsea, grając w przewadze dała by się zepchnąć do obrony? Chelsea nawet piłki by nie powąchała.
A gadanie o karnych to już debilizm bo jak mi ktos wyjeżdza z karnymi to ja wyjeżdzam z tym
http://img517.imageshack.us/img517/1030/chelsearka.gif
Barca może obecnie gra gorszą piłkę, ale na pewno w styczniu dojdzie ktoś, kto przewietrzy druzynę i doda kolejne mozliwości. I pozornie może być łatwiej, jeżeli Barca nie gra tak kosmicznej piłki to nie będzie na niej takiej presji tak jak w meczach z Chelsea, że każdy oczekiwał wielkiej gry a awans po 1-1 uznano za fatalny styl.
A gadanie o karnych to już debilizm bo jak mi ktos wyjeżdza z karnymi to ja wyjeżdzam z tym
http://img517.imageshack.us/img517/1030/chelsearka.gif
Barca może obecnie gra gorszą piłkę, ale na pewno w styczniu dojdzie ktoś, kto przewietrzy druzynę i doda kolejne mozliwości. I pozornie może być łatwiej, jeżeli Barca nie gra tak kosmicznej piłki to nie będzie na niej takiej presji tak jak w meczach z Chelsea, że każdy oczekiwał wielkiej gry a awans po 1-1 uznano za fatalny styl.
Donald WHO YOU?