Mll
Mll
  8 grudnia 2009 (pierwszy post)
84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D

kto by powiedział że tak będzie?
Gutek909
Gutek909
  9 grudnia 2009
Mll
Mll:

ty i ta twoja znajomość Realu
smencik
smencik
  9 grudnia 2009
Mll
Mll: Mll

Patrząc na twoje wypowiedzi i drugie zdjęcie w profilu, stwierdzam, iż nie jesteś osobą kompetentną do prowadzenia konwersacji ze mną. Weź aparat, ubierz koszulkę Barcy i pokaż jak oddanym fanem jesteś nastką z fotki.
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  9 grudnia 2009
Teraz wszyscy lamentują, że Juve jest słabe itd... Nikt nie może przeboleć tego, że Bayern grając na jakieś 70% swoich możliwości (kontuzjowani Ribery, Klose, Altintop, wejście Robbena na ostatnie 10 minut w których grał słabo) wbił Włoskiej drużynie na wyjeździe 4 bramki...
WueRZet
WueRZet
  9 grudnia 2009
Mll
Mll: Guti jako junior był wychowankiem FC Barcelony

:woot: coś mi umknęło. Poproszę o wiarygodne źródło w którym stoi, że urodzony w Madrycie José María Gutiérrez Hernández grał w juniorach Barcelony (ba ! jest wręcz jak twierdzisz wychowankiem).
Gutek909
Gutek909
  9 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: drugie zdjęcie w profilu,

wiesz Smencik, lans przed lustrem musi być xD
sne4
sne4
  9 grudnia 2009
Zapraszam do klanu http://www.fotka.pl/klan/817403/Zawisza_Pany_Niebiesko_Czarne_Szatany/blog/
Zapisujcie się i wysyłajcie dalej :D
Mll
Mll
  9 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: coś mi umknęło. Poproszę o wiarygodne źródło w którym stoi, że urodzony w Madrycie José María Gutiérrez Hernández grał w juniorach Barcelony (ba ! jest wręcz jak twierdzisz wychowankiem).

http://www.fcbarca.com/main.php?goto=archiwum gdzieś tutaj w którymś temacie to przeczytałem

Konto usunięte
Konto usunięte: Patrząc na twoje wypowiedzi i drugie zdjęcie w profilu, stwierdzam, iż nie jesteś osobą kompetentną do prowadzenia konwersacji ze mną.

bo?

Konto usunięte
Konto usunięte: ty i ta twoja znajomość Realu

taaa

sne4
sne4: Zapraszam do klanu http://www.fotka.pl/klan/817403/Zawisza_Pany_Niebiesko_Czarne_Szatany/blog/ Zapisujcie się i wysyłajcie dalej :D

żałosne
thomas893
thomas893
  9 grudnia 2009
A ja tylko powiem, że ani Bayernu, ani Juve nie lubię, więc było mi wszystko jedno, która z tych drużyn odpadnie...

czemu dzisiaj Inter pokazują? ;p
GabriellaAcMilan
GabriellaAcMilan
  9 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu dzisiaj Inter pokazują? ;p

Tez mnie to zastanawia. O ile sobie przypomniam, kiedyś pokazywali Inter. Wolałabym obejrzeć Olympiakos - Arsenal.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 grudnia 2009
Konto usunięte

bo pewnie licza na sensacje czyli ze Rubin wygra
GabriellaAcMilan
GabriellaAcMilan
  9 grudnia 2009
A poza tym w meczu Inter - Rubin wygra tylko ten szczęśliwiec, który wyjdzie z grupy. Wolałabym Kazań, bo za Interem jakoś nie przepadam. Tak czy siak, ta grupa jest dość ciekawa, Praktycznie każdy ma szansę wyjść z grupy.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 grudnia 2009
Konto usunięte

bo Murawski pogrąży dziś Inter a tylko Polsat w Polsce to pokaże

===

ehh a dziś w skrótach pewnie "fachowcy" będą się spuszczać nad tym jakim to wielkim piłkarzem jest Żewłakow
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Wolałabym Kazań,

Spojrzmy na to w taki sposob jak spojrzal na to Łysy...
odpadniecie Juve i Interu mogloby oznaczac ze wloska liga w nastepnym sezonie dostalaby 3 miejsca a nie jak obecnie 4 w LM...
krzychu7818
krzychu7818
  9 grudnia 2009
hah , Dynamo juz prowadzi z Barca 1-0 :rock:
Mll
Mll
  9 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: hah , Dynamo juz prowadzi z Barca 1-0

no w 2 min bramkę Barca straciła jak strzelili bo nie zdążyłem nawet włączyć meczu cholera ;/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.