Mll
Mll
  8 grudnia 2009 (pierwszy post)
84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D

kto by powiedział że tak będzie?
Mll
Mll
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Cieszy mnie bramka Polaka w LM.

why?

Konto usunięte
Konto usunięte: Cieszy mnie postawa Bayernu.

why?

Konto usunięte
Konto usunięte: drudzy przegrali mecz

:woot::zonk: ....... :crylol::crylol::crylol::crylol:
3x owen! :)) i wszystko jasne :)
tibauld
tibauld
  8 grudnia 2009
Mll
Mll: no wiem wiem dlatego można bylo się pośmiać z tego artykułu i jeszcze że przyjdzie za diego jak ten zawodnik ma potencjał jak cholera w przeciwieństwie do jelenia ;)

dziennikarze z plotek żyją :ninja:

Mll
Mll: dla mnie Hiddink to jest czołówka trenerska z tego co czytałem to do bayernu ma niby wpaść po pracować ;)

zobaczymy jak będzie, oby nie ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Przykro się to czyta, jeżeli w meczu robi coś zupełnie odwrotnego.

i ciężko się to ogląda, zdecydowanie ;(

Konto usunięte
Konto usunięte: Ferrara zapewne by z chęcią jeszcze kilku obrońców powołał i ich w przerwie za Trezegueta i Del Piero wprowadził...

był obrońcą, to szczególnie dba o tą formację, choć ona nie jest jakoś szczególnie mocna

dziwi mnie to, że zwodnicy Ci są w składzie reprezentacji Włoch i tworzą jej podstawowy trzon, a w lidze nie widać w nich zawodników reprezentacyjnych poza Kielonem :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Grosso na prosty zakos przeciwnika się przewraca. To nie jest obrońca na miarę gry w Turynie. Nietrafiony zakup.

był za stosunkowo małe pieniądze, dlatego ;(

Konto usunięte
Konto usunięte: Miejmy nadzieję, że Manninger nic wielkiego nie zawali, chociaż nie można powiedzieć, że słaby to bramkarz to mam pewne obawy. A co do Sissoko- nie jest dobrze, bo w dzisiejszym meczu naprawdę mógłby pomóc.

W tamtym sezonie radził sobie świetnie, jak dobrze pracuje na treningach, to nic się nie zdarzy. Poza tym w tamtym sezonie jak nie było Buffona, to dziwnym trafem formacja obronna grała o wiele lepiej i pewniej, być może wynikało to z tego, że na bramce nie stał pewny bramkarz :woot:

Zapewny by się przydał, jest to defensywny pomocnik z prawdziwego zdarzenia, przecinak jakich mało, to taki Makelele dzisiejszej piłki
tibauld
tibauld
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: W Turynie mają dość "czekania" trzeba wygrywać tu i teraz, dlatego Ciro jest do wylotu, ewentualnie "na później". Spadam bo rano do szkoły nie wstanę.

otóż to, choć kierownictwo podejmuje czasem dziwne i nie zrozumiałe decyzje

dobrej nocy :bye:
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  8 grudnia 2009
Mll
Mll: why?

dlatego, że cholernie szanuję Marcina Żewłakowa. Zawsze żył w cieniu brata, a to przecież jeden z niewielu polskich napastników, który zrobił prawdziwą karierę poza granicami naszego kraju.

Poza tym cholernie rzadko nasi trafiają.

Mll
Mll: why?

Bo lubię i szanuję tą drużynę. Może van Gaal nie należy do moich ulubionych trenerów, nie mniej jednak ciągle mam jakiś tam sentyment do ekipy prowadzonej przez Hitzfelda z Effenbergiem na czele.

Mll
Mll: ....... :crylol: 3x owen! :)) i wszystko jasne :)

Kiedyś uważałem go za najbardziej utalentowanego napastnika na świecie... kiedyś...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsi cudem awansowali,

Cudem awansowalby Milan w sytuacji swojej porazki w Zurychu i remisu Marsylii

wiec o jakim cudzie mowimy:ninja:
Mll
Mll
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś uważałem go za najbardziej utalentowanego napastnika na świecie... kiedyś...

też tak kiedyś uważałem, zanim nie zmienił Liverpoolu na real gdzie się tak zmarnował jego potencjał :| w wieku 29 lat to trochę za późno odbudowuje swoją formę

Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego, że cholernie szanuję Marcina Żewłakowa. Zawsze żył w cieniu brata, a to przecież jeden z niewielu polskich napastników, który zrobił prawdziwą karierę poza granicami naszego kraju. Poza tym cholernie rzadko nasi trafiają.

ja tam kiedyś lubiłem Żurawskiego Maćka :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo lubię i szanuję tą drużynę. Może van Gaal nie należy do moich ulubionych trenerów, nie mniej jednak ciągle mam jakiś tam sentyment do ekipy prowadzonej przez Hitzfelda z Effenbergiem na czele.

ahh szwaby szwaby....
krzychu7818
krzychu7818
  8 grudnia 2009
LeonGrande
LeonGrande: Kiedy losowanie fazy pucharowej ? w ten piatek ?

w przyszły piątek , 18 grudnia

tibauld
tibauld
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: w przyszły piątek , 18 grudnia

będę na nią czekał, chyba już wiem komu bedę kibicował dalej ;(
Mll
Mll
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: w przyszły piątek , 18 grudnia

też czekam :)) na tą datkę ciekaw jestem jak cholera na kogo trafi Barcelona z Realem :))
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  8 grudnia 2009
LeonGrande
LeonGrande: Cudem awansowalby Milan w sytuacji swojej porazki w Zurychu i remisu Marsylii wiec o jakim cudzie mowimy

o takim cudzie, że drużynie pokroju Milanu nie wypada nie wygrywać z chłopakami z Zurychu...

Mll
Mll: też tak kiedyś uważałem, zanim nie zmienił Liverpoolu na real gdzie się tak zmarnował jego potencjał :| w wieku 29 lat to trochę za późno odbudowuje swoją formę

samo przejście do Realu to ja nawet rozumiem, ale przejście do MU nie. Nigdy tego nie zrozumiem.

Mll
Mll: ja tam kiedyś lubiłem Żurawskiego Maćka :)

O Żurawskim to by można fajną książkę napisać. Jeden z najbardziej nieprzewidywalnych polskich piłkarzy... Gdy był w formie był genialny, gdy mu nie szło, nie można było na jego grę patrzeć.

Mll
Mll: ahh szwaby szwaby....

ja tam cenię niemiecką piłkę i niemiecką ligę.
nie bez powodu od bodajże 6 lat plebiscyt na najlepszego polskiego piłkarza wygrywa piłkarz grający w bundeslidze (Smolarek swego czasu tylko przez pół roku, który obejmował plebiscyt, ale zawsze).
smencik
smencik
  9 grudnia 2009
LeonGrande
LeonGrande: Cudem awansowalby Milan w sytuacji swojej porazki w Zurychu i remisu Marsylii

Milan awansował dzięki kontuzji Krystyny :jezyk2:

Mll
Mll: też czekam :)) na tą datkę ciekaw jestem jak cholera na kogo trafi Barcelona z Realem :))

Barcelona znając życie będzie miała znowu farta w losowaniu :)

Mll
Mll: też tak kiedyś uważałem, zanim nie zmienił Liverpoolu na real gdzie się tak zmarnował jego potencjał :| w wieku 29 lat to trochę za późno odbudowuje swoją formę

Michael'a Owen'a nie zmarnował Real, tylko kontuzje. W Realu mimo, że nie grał dużo, to strzelał często.
Mysterious321
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Mysterious321
  9 grudnia 2009
Bardzo dobrze że Juve odpadło, zawsze mnie denerwowali tym że ogrywali Real, teraz Real jest wielki a im pozostaje Liga Europejska, trochę pokory nikomu nie zaszkodziło...
Mll
Mll
  9 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Michael'a Owen'a nie zmarnował Real, tylko kontuzje. W Realu mimo, że nie grał dużo, to strzelał często.

rozumiem kontuzja, kontuzją ale co to za zespół kupując umówmy się w tedy jednego z najlepszych napastników świata kontuzja wyklucza go z gry okej ale żeby go sprzedać przez to że się go zmarnowało i już? Real to jedna wielka maszyna, która psuje zawodników ile to można podać nazwisk, które real zepsuła real ma swojego jakiegoś wychowanka? tylko casillas jest ich wychowankiem hahahaha
odrazu mówię na wstępie że Raul najpierw był wychowankiem San Cristóbal, póżniej był w Atlético Madryt a dopiero później trafił do madrytu. Guti jako junior był wychowankiem FC Barcelony a teraz mówię różne rzeczy na Barce co mnie śmieszy xD że co nie przebił się w Katalonii? Nie mówię już o Sergio Ramosie, który jest wychowankiem Sevilli :)) więc jak słyszę Real Madryt to mnie to śmieszy :) tak samo jak to że ktoś mi mówi że z sprzedaży koszulek czy granie sparingów odrobią te swoje długi xD bo tego ja chyba nie dożyję momentu :)
19MiSka08
19MiSka08
  9 grudnia 2009
Mll
Mll: ahh szwaby szwaby....

Ja tam na Bundesligę nie narzekam :mrgreen:
Naoglądałam się tam przez 3 miesiące jakiś meczy powtórkowych :D
Szwabów w ten temat nie mieszajmy xD

Mysterious321
Mysterious321: Juve odpadło

Ja tam uważam, że nie ma tej druzyny bez Nedveda. :)

Mysterious321
Mysterious321: ogrywali Real, teraz Real jest wielki

Real od jakiegoś czasu nie umie się zgrać stąd z Juventusem przegrywali. No niestety, ale skoro piłkarze Realu myślą o karierach w TV i uważają się za pępki świata to tak się ich kariera kończy. Jak dla mnie Real nie był wielki. A mnie zawsze denerwował Real. O ! :)
19MiSka08
19MiSka08
  9 grudnia 2009
Mll
Mll: Juventus 1 - 2 Bayern

Hmm...Bayern ? ;x No lekkie zdziwienie. Nie powiem..

Konto usunięte
Konto usunięte: Szwabów w ten temat nie mieszajmy xD

Jednak sa wmieszani. Sprostowuję by nie było afer :mrgreen: Nie zauwazyłam Beyernu bo ta pomarańczowa czcionka nie jest dość dokładna. Razi jak cholera ;/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.