Mll
Mll
  8 грудня 2009 (pierwszy post)
84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D

kto by powiedział że tak będzie?
mlodykulkaxd
mlodykulkaxd
  8 грудня 2009
LeonGrande
LeonGrande: szok!!! odrodzenie Bayernu czy tak slaba gra Juve...

Słaba gra Juve... nie jestem w stanie stwierdzić czy to zmęczenie po Interze, czy brak Chielliniego w obronie. Juventus wyszedł po remis, a z takim nastawieniem w meczach dostaje się srogie lanie. Bayern zagrał bardzo agresywnie i wysoko w odbiorze co uniemożliwało "granie" Bianchonerrim. Diego został zneutralizowany, podobnie jak cała linia pomocy i ataku, a gra obronna wołała o pomstę do nieba. Jeżeli chcemy coś osiągnąć w LE to trzeba tą formację wzmocnić. Jedyni gracze do których nie ma pretensji to Buffon, bo przy żadnej z bramek nie zawinił oraz Caceres, który mimo tego iż spowodował karnego, to zagrał kolejny dobry mecz i mam nadzieję, że jego wykupienie na stałe jest kwestią czasu.
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  8 грудня 2009
Juve nie istniało! :D A Bayern...? Bez Ribery'ego, bez Robbena...
GabriellaAcMilan
GabriellaAcMilan
  8 грудня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: . Już wiadomo kto wygra Lige Europejska w tym sezonie.

Na pewno nie Bayern :) Bo nie jest w takiej formie, by dojść nawet do półfinału.

LeonGrande
LeonGrande: szok!!! odrodzenie Bayernu czy tak slaba gra Juve...

Ja też nie wierzę w to. Hmm, może słaby dzień Juventusu ?
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  8 грудня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Już wiadomo kto wygra Lige Europejska w tym sezonie.

Szachtar Donieck

:tak:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To pokaże mecz ligowy, bo Krystyna pauuzuje za czerwo:)

Czemu Peszko nie pauzowal w polskiej lidze :lol2:
ciagle nie znam odpowiedzi :lol:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 грудня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już na początku napisałam o Owenie :) Nikt mi nie wierzył, że ten piłkarz da sobie rade i na nowo odrodzi się w nowym klubie. A jednak ! To była kwestia czasu, aż ten piłkarz znowu stanie sie jednym z najlepszych napastników w tym sezonie.

No tak, ale obawiam się, że te 3 bramki i tak za bardzo nic nie zmienią i dalej będzie rezerwowym.

Konto usunięte
Konto usunięte: Marsylia

Nie! Juventus wygra:)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
mlodykulkaxd
mlodykulkaxd
  8 грудня 2009
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: Juve nie istniało! :D A Bayern...? Bez Ribery'ego, bez Robbena...

Cała robotę można powiedzieć robił Olić, który bez wątpienia zawodnikiem meczu. On ciągnął ataki Niemców, chociaż gdy zszedł przy spokojnym wyniku jego koledzy też grali.

JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: Juve nie istniało!

Faktycznie, chociaż gdy strzelił Trezeguet to myślałem, że nie odpuszczą... pech
Mll
Mll
  8 грудня 2009
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Na uwagę zasługuje hat-trick Owena!

No mnie to też zdziwiło ale przeciwnik moim zdaniem też nie był wysokich lotów hehe
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 грудня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a pierwsza cudowna

Muszę poczekać na skróty i zobaczyć.

LeonGrande
LeonGrande: Czemu Peszko nie pauzowal w polskiej lidze ciagle nie znam odpowiedzi

No ja też nie wiem:lol:
Może wycofali kartki :))
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
WueRZet
WueRZet
  8 грудня 2009
LeonGrande
LeonGrande: Czemu Peszko nie pauzowal w polskiej lidze

Peszko nie dostał przecież czerwonej kartki od razu, tylko dopiero w konsekwencji dwóch żółtych, które były jego (bodajże) piątą i szóstą kartką tego koloru w tej rundzie (w Ekstraklasie rzecz jasna).

W takim wypadku piłkarz nie pauzuje za czerwoną kartkę, tylko naliczają mu się te dwie żółte do ogólnego bilansu. W przypadku Peszki jeszcze do pauzy mu trochę brakuje.

Czyli teraz piłkarz pauzuje co 4 żółte kartki (a więc po 4,8,12 etc.)
Mll
Mll
  8 грудня 2009
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: bez Robbena...

był na boisku w 2 połowie wszedł heh
WueRZet
WueRZet
  8 грудня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: LeonGrande:Czemu Peszko nie pauzowal w polskiej lidze Peszko nie dostał przecież czerwonej kartki od razu, tylko dopiero w konsekwencji dwóch żółtych, które były jego (bodajże) piątą i szóstą kartką tego koloru w tej rundzie (w Ekstraklasie rzecz jasna). W takim wypadku piłkarz nie pauzuje za czerwoną kartkę, tylko naliczają mu się te dwie żółte do ogólnego bilansu. W przypadku Peszki jeszcze do pauzy mu trochę brakuje. Czyli teraz piłkarz pauzuje co 4 żółte kartki (a więc po 4,8,12 etc.)

Na potwierdzenie mych słów ;)

Za ekstraklasa.org: Regulamin Rozgrywek Piłkarskich o Mistrzostwo Ekstraklasy na sezon 2009/2010

Art. 7
7.1. Zawodnik, który w czasie zawodów o mistrzostwo Ekstraklasy otrzyma napomnienie (żółtą kartkę) zostanie automatycznie ukarany:
a. przy czwartym napomnieniu - karą dyskwalifikacji w wymiarze 1 meczu,
b. przy ósmym napomnieniu - karą dyskwalifikacji w wymiarze 1 meczu,
c. przy dwunastym napomnieniu - karą dyskwalifikacji w wymiarze 2 meczów,
d. przy każdym kolejnym co czwartym napomnieniu (szesnastym, dwudziestym itd.) - karą dyskwalifikacji w wymiarze 2 meczów.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 грудня 2009
Mll
Mll: No mnie to też zdziwiło ale przeciwnik moim zdaniem też nie był wysokich lotów hehe

Nie jest co prawda Wolfsburg tak mocny jak w poprzednim sezonie, ale to ciągle dobry zespół. Jednak Man U to Man Juu:)

Konto usunięte
Konto usunięte: takim wypadku piłkarz nie pauzuje za czerwoną kartkę, tylko naliczają mu się te dwie żółte do ogólnego bilansu. W przypadku Peszki jeszcze do pauzy mu trochę brakuje.

A no fakt.
GabriellaAcMilan
GabriellaAcMilan
  8 грудня 2009
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No tak, ale obawiam się, że te 3 bramki i tak za bardzo nic nie zmienią i dalej będzie rezerwowym.

Nie tylko. Nie zapomnij o tym, że w lidze tez strzela gole. Zauważcie, że Kuszczak bronił przez cały mecz. To jego świetny okres. Van der Sar odejdzie po tym sezonie.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  8 грудня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: eszko nie dostał przecież czerwonej kartki od razu, tylko dopiero w konsekwencji dwóch żółtych, które były jego (bodajże) piątą i szóstą kartką tego koloru w tej rundzie (w Ekstraklasie rzecz jasna). W takim wypadku piłkarz nie pauzuje za czerwoną kartkę, tylko naliczają mu się te dwie żółte do ogólnego bilansu. W przypadku Peszki jeszcze do pauzy mu trochę brakuje. Czyli teraz piłkarz pauzuje co 4 żółte kartki (a więc po 4,8,12 etc.)

nooo w koncu wszystko jasne :piwo:

:mrgreen:
Gutek909
Gutek909
  8 грудня 2009
LeonGrande
LeonGrande: ciagle nie znam odpowiedzi

w 3 lidze jest tak, że jeśli dostaniesz 2 żółte kartki i w konsekwencji czerwoną to pauzujesz dopiero wtedy gdy dostaniesz żółtą w kolejnym meczu.. jeśli dosatniesz od razu czerwoną to wtedy pauzujesz w następnym meczu..
Kumpel mi to tłumaczył, który gra w 3 lidze, jak dla mnie głupi przepis jeśli taki sam jest w ekstraklasie..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.