84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D
kto by powiedział że tak będzie?
lista tematów
Liga Mistrzów! szkoda mi Juve strona 9 z 14
Konto usunięte: JoseMourinhoJr:
Nikt nie może przeboleć tego, że Bayern grając na jakieś 70% swoich możliwości
Albo nawet na 20 Jak zagrają na 100 to rozniosą każdego w pył nie bąbel ? :D Nie ma co się podniecać. W meczu słabych ze słabszymi wygrali słabi :)
Cóż... Kiedy nie ma Ribery'ego każdy narzeka, że Bawarczycy nie mają żadnego pomysłu na grę... I to jest prawda bo Rbiery dla Bayernu znaczy tyle co Messi dla Barcy, Cristiano R. kiedyś dla ManU czy Gourcff dla Bordeaux :)
ale ty pieprzysz ;] np. Barca bez Messiegi i Ibry pojechała Inter w ważnym meczu wiec Barca bez niego daje sobie rade zawsze jeszcze jest Xavi, Iniesta itdd
no i mnie też już nic nie obchodzi, Barca wygrała
Dobranoc :))
Gorzej jak się okaże, że Messi będzie z miesiąc pauzował. Guardiola przesadza z póżnymi zmianami igra z ogniem. A Messi powinien potrenowac nad sytuacjami sam na sam, bo albo ma z tym problem albo chce strzelić zbytnio na styk, ładnie po ziemi itd. Tak jak dzisiaj mógł z 2 razy mocno kropnąc z bliska zwłascza pod koniec meczu.
Miły wieczorek przy LM tylko szkoda, że trzeba się meczyć z eNką gdyby nie LM to juz dawno była by w "koszu" i została by sobie cyfra z polsatem./
Miły wieczorek przy LM tylko szkoda, że trzeba się meczyć z eNką gdyby nie LM to juz dawno była by w "koszu" i została by sobie cyfra z polsatem./
Donald WHO YOU?
Mll: nie będę przeszukiwał całego archiwum żeby ci udowodnić, pokazałem ci tylko gdzie to przeczytałem, chcesz to sobie sam tego tam poszukaj. Daje słowo honoru że tam to jest na bank a że nie chcesz sobie wierzyć to nie wierz też masz problem
"...zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych..." Człowieku, ktoś ci napisał jakaś bzdurę, a teraz próbujesz ją przepchnąć dalej... Napisałeś też przedtem, że Raul nie jest wychowankiem Realu... to w takim razie, ani Iniesta, ani Messi, ani Fabregas nie są wychowankami Barcy. Pisałeś też o Sergio Ramosie. Nigdy nie słyszałem, żeby ktokolwiek napisał, że SR jest wychowankiem Realu :szok2: Jakieś lipne strony odwiedzasz.
Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.
Kupić koszulkę, pokibicować ostro od roku i jest się fajnym.
Mll
Nie ośmieszaj sie prosze, tematy, które nie raz zakładasz są załosne a z tym Barca pany
to osmieszasz prawdziwych kibiców tego klubu:/
Mll
Nie ośmieszaj sie prosze, tematy, które nie raz zakładasz są załosne a z tym Barca pany
Donald WHO YOU?
a nie zaczynał on w Atletico ? ( znaczy w juniorach czy gdzieś tam )
a jak zapieprzał na tym boisku później :D
oglądając nudne mecze nudnych zespołów na pewno

...Ignorance is bliss...
Moim zdaniem to było jedno z najciekawszych spotkań fazy grupowej LM - jak nie najciekawsze.
Od razu przypomina się Palop sprzed kilku sezonów kiedy ratował dla Sevilli finał P. Uefa.
Fajna kolejka - dwa gole bramkarzy ;]
Mll: nie będę przeszukiwał całego archiwum żeby ci udowodnić, pokazałem ci tylko gdzie to przeczytałem, chcesz to sobie sam tego tam poszukaj. Daje słowo honoru że tam to jest na bank a że nie chcesz sobie wierzyć to nie wierz też masz problemBarca pany 2:1 :D:D:D:D:D:D:D !!!
Chłopcze nie masz czasem problemów z głową ?

Mógłbyś zmienić czcionkę ? Ja pie...;x Doczytac się nie można ;/

Predator007TSW: Mll
jak zakładam takie same tematy to nie wchodź na nie tez masz problem
ty się ośmieszasz

skąd się biorą takie
to ja nie wiem :szok2:twój problem

śmiać mogę się z ciebie a płakać to możesz ty z siebie