Mll
Mll
  8 grudnia 2009 (pierwszy post)
84min Juventus 1 - 2Bayern
19' Trezeguet D.
30' Butt H-J.
5'1 Olic I.
83' van Buyten D

kto by powiedział że tak będzie?
tibauld
tibauld
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Tu się zgodzę, zmiany karygodne po za tym, że Poulsen po wejściu próbował, walczył to trzeba mu oddać, ale samo nastawienie, że przy remisie 1:1 za napastnika wchodzi defensywny pomocnik daje do myślenia. O minutach zmian dwóch pozostałych, już ofensywnych graczy nie wspomnę. Melo do ściągnięcia już po przerwie.

zamiast Poulsena powinien wejść Giovinco przecież to taki najlepszy zmiennik Del Piero, poza tym potem ten Amauri, który niczego nie gra ;(

myślę, że kierownictwo powoli powinno się przygotowywać do okienka transferowego w zimie, nad zmianą trenera i przywrócenie starej macierzystej formacji, potrzeba teraz jakiegoś walczaka w pomocy, takiego jak Nedved
Mll
Mll
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja o tym http://www.youtube.com/watch?v=ScAOjeqDVEk Albo o tym http://www.youtube.com/watch?v=DamlWwcB76Y

w jednym i drugim przypadku głupie szczęście to się nazywa moim zdaniem odruchowe jak się w kogoś kopnie odrazu mi sie przypomniał finał LM liverpool Milan i to jak dudek bronił i szewa w niego kopał xD

Konto usunięte
Konto usunięte: w tym sezonie wydali dużo, nie robią tego co sezon ;P zresztą nie wszyscy zawodnicy powinni być w tym zespole, bo kompletnie nie prezentują poziomu jak na taki klub ;p

dużo dużo w tym napadzie zawodników a toni, który w sezonie 07/08 przyszedł o ile się nie myle około 30 baniek a teraz siedzi na rezerwie brawo bayern za polityke jedynie sprzedaż franka do realu by zwróciła ich transfer ze trzy razy i jedyny taki trafny jjaki pamietam transfer bayernu jak nie najlepszy, bo real taki na palony na niego jest :P
WueRZet
WueRZet
  8 grudnia 2009
Mll
Mll: w jednym i drugim przypadku głupie szczęście to się nazywa moim zdaniem odruchowe jak się w kogoś kopnie odrazu mi sie przypomniał finał LM liverpool Milan i to jak dudek bronił i szewa w niego kopał xD

To się spytam inaczej.
Co osiągnął takiego Fabiański, że widzisz w nim większy potencjał niż w Kuszczaku ? W PL nie pokazał nic wielkiego. W kadrze nie wybronił żadnego meczu. W CL zagrał może z 2 razy. Chyba oceniasz go przez pryzmat jego gry w Legii.
mlodykulkaxd
mlodykulkaxd
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: zamiast Poulsena powinien wejść Giovinco przecież to taki najlepszy zmiennik Del Piero

Dlatego należy potępić to posunięcie ze względu na "bronienie" wyniku, a jak się skończyło wiemy...

Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym potem ten Amauri, który niczego nie gra ;(

Juventus nie miał na ławce "zbyt wielu" graczy ofensywnych.

Konto usunięte
Konto usunięte: potrzeba teraz jakiegoś walczaka w pomocy, takiego jak Nedved

Ja raczej skupiłbym się na ściągnięciu lewego i środkowego obrońcy, oczywiście jakiś "wojownik" też by się przydał, ale jeżeli Melo czy Sissoko będą w szczycie formy, to powinno na LE czy Serie A starczyć. Gorzej jeżeli dopadną kontuzję i znów zostaniemy z 3 napastnikami nominalnymi
tibauld
tibauld
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No zgadza się przecież. Włoska piłka się stacza.

Niemiecka też od paru lat, zaskakująco dobrze w tym sezonie natomiast wypada francuska i nasi sąsiedzi ze wschodu ;(

Konto usunięte
Konto usunięte: Juventus faktycznie można by rzec, że w LM zagrał "całą Saharę" nie śmiem twierdzić, że któryś z meczy wyszedł im nadwyraz dobrze- czego nie można powiedzieć o dzisiejszym meczu w wykonaniu Bawarczyków. To zaważyło na tym, że to podopieczni Van Ghaala będą grali dalej.

też myślałem, że wyjda dalej, że zagrają, powalczą ale tam coś nadal nie funkcjonuje jak powinno, widać w nich przeciętny zespół jak za czasów C. Ranieriego, choć on w LM w fazie grupowej miał lepsze mecze
Mll
Mll
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: zamiast Poulsena powinien wejść Giovinco przecież to taki najlepszy zmiennik Del Piero, poza tym potem ten Amauri, który niczego nie gra ;( myślę, że kierownictwo powoli powinno się przygotowywać do okienka transferowego w zimie, nad zmianą trenera i przywrócenie starej macierzystej formacji, potrzeba teraz jakiegoś walczaka w pomocy, takiego jak Nedved

nie wiem czemu diego zeszedł :P najpardziej mnie rozbawiło jak na onecie czytałem że juve ma zamiar sprzedać diego a w jego miejsce polskiego jelenia kupić xD jaja fest
można się pośmiać jak ktoś chce xD
http://sport.onet.pl/74327.6,1248706,2075633,,wloskie_media_jelen_na_celowniku_juventusu,wiadomosc.html
mlodykulkaxd
mlodykulkaxd
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: też myślałem, że wyjda dalej, że zagrają, powalczą ale tam coś nadal nie funkcjonuje jak powinno, widać w nich przeciętny zespół jak za czasów C. Ranieriego, choć on w LM w fazie grupowej miał lepsze mecze

Po dzisiejszym spotkaniu śmiem twierdzić, że Ferrara jeszcze nie "dorósł" do bycia szkoleniowcem klubu z takimi ambicjami i apetytami kibiców jak Juventus. Tu przydałby się jakiś doświadczony trener z dobrą myślą trenerską i umiejetnością motywacji, bo dziś tego zabrakło
tibauld
tibauld
  8 grudnia 2009
Mll
Mll: dużo dużo w tym napadzie zawodników a toni, który w sezonie 07/08 przyszedł o ile się nie myle około 30 baniek a teraz siedzi na rezerwie brawo bayern za polityke jedynie sprzedaż franka do realu by zwróciła ich transfer ze trzy razy i jedyny taki trafny jjaki pamietam transfer bayernu jak nie najlepszy, bo real taki na palony na niego jest :P

to staje sie codziennością teraz ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego należy potępić to posunięcie ze względu na "bronienie" wyniku, a jak się skończyło wiemy...

a na stronach Juventusu pisało, że Ciro zagrzewa zespół do walki i walczy o komplet punktów :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Juventus nie miał na ławce "zbyt wielu" graczy ofensywnych.

to fakt nie miał, być może trzeba było znów Immobile do składu powołać

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja raczej skupiłbym się na ściągnięciu lewego i środkowego obrońcy, oczywiście jakiś "wojownik" też by się przydał, ale jeżeli Melo czy Sissoko będą w szczycie formy, to powinno na LE czy Serie A starczyć. Gorzej jeżeli dopadną kontuzję i znów zostaniemy z 3 napastnikami nominalnymi

Niepotrzebnie oddawali Criscito, teraz by się przydał, Grosso to też nie jest to, a ja bym znów zaczął się rozglądać za zawodnikami na flanki pomocy i przywrócił starą 4-4-2

Może jeszcze być tak, że nie będą grali, od dwóch lat cały czas w tym klubie ktoś kontuzjowany jest, nie ma takiego okresu w pełnym składzie, teraz pod nóż Buffon pójdzie, Sissoko cierpi na mięśnie, coś jest nie tak
Mll
Mll
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: To się spytam inaczej. Co osiągnął takiego Fabiański, że widzisz w nim większy potencjał niż w Kuszczaku ? W PL nie pokazał nic wielkiego. W kadrze nie wybronił żadnego meczu. W CL zagrał może z 2 razy. Chyba oceniasz go przez pryzmat jego gry w Legii.

legia też ale z tego co tam wiadomo to karne dobrze bronił w arsenalu ;) dodatkowo nie robił takich wpadek jak kuszczak, dodatkowo mimo że kuszczak ''jest na fali'' to nie wieżę w to żeby był numerem 1 w bramce men u a fabiański ma dużą szansę zastąpić almunie ;] dodatkowo jest młodszy itddd
Mll
Mll
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Po dzisiejszym spotkaniu śmiem twierdzić, że Ferrara jeszcze nie "dorósł" do bycia szkoleniowcem klubu z takimi ambicjami i apetytami kibiców jak Juventus. Tu przydałby się jakiś doświadczony trener z dobrą myślą trenerską i umiejetnością motywacji, bo dziś tego zabrakło

to samo mi się wydawało na początku o leonardo z milanu ahh przegrana na własnym stadionie z interem 0:4 zła sytuacja w lidze i lidze mistrzów a teraz co? milan przed juve i gra w lidze mistrzów a juve odpadło co to się dzieje na tym piłkarskim świecie :P
tibauld
tibauld
  8 grudnia 2009
Mll
Mll: nie wiem czemu diego zeszedł :P najpardziej mnie rozbawiło jak na onecie czytałem że juve ma zamiar sprzedać diego a w jego miejsce polskiego jelenia kupić xD jaja fest można się pośmiać jak ktoś chce xD

Jeleń nie przyjdzie tu raczej, to nie zawodnik na taki klub, choć w swoim klubie jest dobry

Konto usunięte
Konto usunięte: Po dzisiejszym spotkaniu śmiem twierdzić, że Ferrara jeszcze nie "dorósł" do bycia szkoleniowcem klubu z takimi ambicjami i apetytami kibiców jak Juventus. Tu przydałby się jakiś doświadczony trener z dobrą myślą trenerską i umiejetnością motywacji, bo dziś tego zabrakło

To jest jego pierwsza prawdziwa praca trenerska, dopiero się uczy a to nie jest klub, który będzie czekał aż młody trener się swego fachu nauczy, presja wyniku jest na teraz, nie na okres 3-4 lat

taki w stylu Hiddinka na przykład :ninja:
Mll
Mll
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeleń nie przyjdzie tu raczej, to nie zawodnik na taki klub, choć w swoim klubie jest dobry

no wiem wiem dlatego można bylo się pośmiać z tego artykułu i jeszcze że przyjdzie za diego jak ten zawodnik ma potencjał jak cholera w przeciwieństwie do jelenia ;)

Konto usunięte
Konto usunięte:

dla mnie Hiddink to jest czołówka trenerska z tego co czytałem to do bayernu ma niby wpaść po pracować ;)
mlodykulkaxd
mlodykulkaxd
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a na stronach Juventusu pisało, że Ciro zagrzewa zespół do walki i walczy o komplet punktów

Przykro się to czyta, jeżeli w meczu robi coś zupełnie odwrotnego.

Konto usunięte
Konto usunięte: to fakt nie miał, być może trzeba było znów Immobile do składu powołać

Ferrara zapewne by z chęcią jeszcze kilku obrońców powołał i ich w przerwie za Trezegueta i Del Piero wprowadził...

Konto usunięte
Konto usunięte: Grosso to też nie jest to,

Grosso na prosty zakos przeciwnika się przewraca. To nie jest obrońca na miarę gry w Turynie. Nietrafiony zakup.

Konto usunięte
Konto usunięte: Buffon pójdzie, Sissoko cierpi na mięśnie

Miejmy nadzieję, że Manninger nic wielkiego nie zawali, chociaż nie można powiedzieć, że słaby to bramkarz to mam pewne obawy. A co do Sissoko- nie jest dobrze, bo w dzisiejszym meczu naprawdę mógłby pomóc.
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  8 grudnia 2009
Cieszy mnie bramka Polaka w LM.

Cieszy mnie postawa Bayernu.

Dziwi mnie postawa Milanu i Wolfsburga.
Pierwsi cudem awansowali, drudzy przegrali mecz, który powinni wygrać.
mlodykulkaxd
mlodykulkaxd
  8 grudnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: trener się swego fachu nauczy, presja wyniku jest na teraz, nie na okres 3-4 lat

W Turynie mają dość "czekania" trzeba wygrywać tu i teraz, dlatego Ciro jest do wylotu, ewentualnie "na później".
Spadam bo rano do szkoły nie wstanę.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.