lista tematów
Jakie auto w gazie ?? strona 6 z 12
wszystko jest zależne od wersji wyposażenia. Weź astrę II OPC na "full wypasie" to już pewnie nie będzie tak nudno i przygnębiająco.
No widzisz, jak napisałem wyżej, wszystko zależy od wersji wyposażenia. Nawet w swojej vectrze A 88r mam drewniane wstawki...
Wszystkie nowe auta są nijakie. !
Stare autka mają duszę, i ja to cenie. Samochód musi troszkę stukać, buczeć, trzeszczeć :D. A w nowych co audio musi napier*alać, że nie słychać co się dzieje. Posiadać musi ABS, ESP itd...? Bo wtedy śniegi wam nie straszne buksowanie kół wyeliminowane?
Zgadzam się z tym w 100%
Narzekacie na hałas, że trzęsie i że mało wygodne. Ja miałem 113decybeli z wydechu, zero wygłuszeń, dwa kubły. Pod koniec życia pierwszej skrzyni biegów był taki hałas, że chciałem stopery sobie kupić :D.
Stare autka mają duszę, i ja to cenie. Samochód musi troszkę stukać, buczeć, trzeszczeć :D. A w nowych co audio musi napier*alać, że nie słychać co się dzieje. Posiadać musi ABS, ESP itd...? Bo wtedy śniegi wam nie straszne buksowanie kół wyeliminowane?
Konto usunięte: Prowadzenie bardzo dobre, a co do komfortu to zależy co kto lubi. Wole żeby samochód dobrze trzymał się drogi i dobrze wchodził w zakręty niż żeby gładko pokonywał nierówności drogi ; ) rzecz gustu
Narzekacie na hałas, że trzęsie i że mało wygodne. Ja miałem 113decybeli z wydechu, zero wygłuszeń, dwa kubły. Pod koniec życia pierwszej skrzyni biegów był taki hałas, że chciałem stopery sobie kupić :D.
ZSS POZnan* :D!
Konto usunięte: No widzisz, jak napisałem wyżej, wszystko zależy od wersji wyposażenia. Nawet w swojej vectrze A 88r mam drewniane wstawki...
na uj mi drewniane wstawki
Konto usunięte: wszystko jest zależne od wersji wyposażenia. Weź astrę II OPC na "full wypasie" to już pewnie nie będzie tak nudno i przygnębiająco.
jak dla mnie bieda
Konto usunięte: http://autofoto.pl/photos/audi/images/10295/500x375.aspx
tak powinno być wyposażone audi a4 w moim guście
podobno tak właśnie powinno być wyposażone audi a4. Nie widzisz tam tego "drewna"?
Mówiłem o wnętrzu z OPC, a nie ze zwykłej astry.
Poza tym te Twoje "bajery" w wyposażeniu są doliczone do ceny auta.
klimatronik, "tv, nawigacja, radio "w jednym miejscu
kierwonica multifunkcyjna itp
Konto usunięte: Mówiłem o wnętrzu z OPC, a nie ze zwykłej astry.
Poza tym te Twoje "bajery" w wyposażeniu są doliczone do ceny auta.

Konto usunięte: bo nowymi samochodami nie jeździłeś
przejechał byś się nowym q7, a6, a4, może nawet nie wiedział byś jak odpalić ten samochód .
z trzech wymienionych okazje miałem prowadzić a6 i a4. Za to Kolego na pewno nie jeździłeś Fiatem 127 Abarth czy 126p Abarth. Opelem Astrą GSI, Kadettem C, Mikrusem, Warszawą czy BMW e21 !?
Możesz kupić sobie Q7 za 250tyś. Ja bym kupił sobie lancia delta integrale, czy głupiego passata b3 synchro ;)
ZSS POZnan* :D!
Jedraszzko: z trzech wymienionych okazje miałem prowadzić a6 i a4. Za to Kolego na pewno nie jeździłeś Fiatem 127 Abarth czy 126p Abarth. Opelem Astrą GSI, Kadettem C, Mikrusem, Warszawą czy BMW e21 !?
Możesz kupić sobie Q7 za 250tyś. Ja bym kupił sobie lancia delta integrale, czy głupiego passata b3 synchro ;)
jeździłem zwykłą astrą F 1.4
i to gołą
/a te audi to te najnowsze? czy prawie nowe 10-cio letnie?
q7 za 250tyś, tak ale co Ci z takiej lanci delty czy głupiego passata b3