Nando15
Nando15
  15 January 2011 (pierwszy post)
jakie polecacie autka w gazie ?? wraz z wzrostem benzyny szuka sie oszczednosci i zmiana na gaz;p
Jedraszzko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Jedraszzko
  16 January 2011
Dusza tych samochodów Lancia Delta ikona rajdów, Passat b3 synchro: klimatronic, elek. szyby, lusterka, fotele, skóra ? Czegoś jeszcze Ci brakuje.? a6 było bodajże 2010, a4 2009 rok którymi jeździłem.

Konto usunięte
Konto usunięte: jeździłem zwykłą astrą F 1.4 i to gołą

Moje autko też jest "gołe" jak to nazwałeś. i szczerze mówiąc konkuruje z nowszymi i daje sobie radę nie pod względem wyposażenia, ale walorów trakcyjnych i przyspieszeń ;)
ZSS POZnan* :D!
machu221
machu221
  16 January 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie podoba mi się, bije nudą

niektórzy cenią prostotę , po drugie audi dla mnie też jest klepane na kopyto
decyk07
decyk07
  16 January 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kierwonica multifunkcyjna

i widzisz... tu widać jak bardzo się różnimy, i jak postrzegamy standardy jakich oczekujemy w autach. Ja nie trawię takich bajerów. Wole małą sportową (aczkolwiek skromną) kierownice z nabą.

Konto usunięte
Konto usunięte: klimatronik, "tv, nawigacja, radio "

TV? po co mi w samochodzie tv? Będę jechał w podróż włączę muzykę, zatrzymam się na gdzieś na parkingu to żeby wyjść z auta rozprostować kości odpocząć trochę, napić się kawy, a nie po to żeby siedzieć w samochodzie i oglądać filmy.
Nawigacje seryjne są zazwyczaj "o kant dupy obić". Poza tym jak będę potrzebował to kupię przenośną (przynajmniej jak będzie trzeba to ją komus pozyczę).

Konto usunięte
Konto usunięte: no a4 to wielkość golfa/bory i nie powiesz mi że nie a astra to jakby wielkośc golfa

a4 to klasa średnia tak jak każda vectra.
astra i golf to auta kompaktowe.
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  16 January 2011
Jedraszzko
Jedraszzko: Dusza tych samochodów Lancia Delta ikona rajdów, Passat b3 synchro: klimatronic, elek. szyby, lusterka, fotele, skóra ? Czegoś jeszcze Ci brakuje.? a6 było bodajże 2010, a4 2009 rok którymi jeździłem.

ja po przejechaniu się nowym a4 na wypasie, zmieniłem zdanie, jakbym miał wybierać między vw a audi (bo to niby to samo) wybrał bym audi:tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: niektórzy cenią prostotę

audi też jest proste (z tego zdjęcia co wrzuciłem), a jednak jakoś przyjemniejsze

Konto usunięte
Konto usunięte: po drugie audi dla mnie też jest klepane na kopyto

a deska w astrze z metra ciosana :tak:
machu221
machu221
  16 January 2011
od siebie napisze że stylistycznie a4 jest nudnym autem no ale niektórym się podoba
machu221
machu221
  16 January 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a deska w astrze z metra ciosana

kwestia gustu , nie jestem fanem astry ale nie uważam żeby w wersji bertone była nudna

dla mnie e46 stylistycznie bije na głowę a4 ale to kwestia gustu
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  16 January 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: od siebie napisze że stylistycznie a4 jest nudnym autem no ale niektórym się podoba

z zewnątrz tak,
ale poliftingowe na ładnej feldze wygląda ciekawie :tak:
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  16 January 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie e46 stylistycznie bije na głowę a4 ale to kwestia gustu

szczególnie e46 z aluminium , nie z drewnem
tu przyznam racje
ale e46 za 15 tyś? :woot: też nijakie:tak:
decyk07
decyk07
  16 January 2011

Konto usunięte
Konto usunięte:

nadal powiewa nudą?
machu221
machu221
  16 January 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szczególnie e46 z aluminium

drewno pasuje ale do e39

Konto usunięte
Konto usunięte: ale e46 za 15 tyś

za 18tyś można mieć ładną w 1.8 pb i w miarę oszczędną do normalnej jazdy w zupełności wystarczy
machu221
machu221
  16 January 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nadal powiewa nudą?

ale jednak w tej wersji bertone najlepiej wygląda zobacz zdjęcie stronę wcześniej
Jedraszzko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Jedraszzko
  16 January 2011
A ja dorzucę bolid taki ja mam 126p SWAP 903 :D. Nie chce mi się licytować co lepsze, co gorsze. 54KM dają rade :P
ZSS POZnan* :D!
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  16 January 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nadal powiewa nudą?

nom, nie rusza mnie to :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: drewno pasuje ale do e39

i do e39 w beżowym wnętrzu bo do czarnej skóry nie bardzo

Konto usunięte
Konto usunięte: za 18tyś można mieć ładną w 1.8 pb i w miarę oszczędną do normalnej jazdy w zupełności wystarczy

ale tak patrze sobie teraz na allegro to te z początku produkcji nie drogie są nawet :woot:
decyk07
decyk07
  16 January 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jednak w tej wersji bertone najlepiej wygląda zobacz zdjęcie stronę wcześniej

widziałem, ale bertonka jakoś do mnie nie przemawia ;D
machu221
machu221
  16 January 2011
Jedraszzko
Jedraszzko: A ja dorzucę bolid taki ja mam 126p SWAP 903 :D. Nie chce mi się licytować co lepsze, co gorsze. 54KM dają rade :P

no jednak mogłeś się pokusić o coś mocniejszego nie pamiętam co tam jeszcze wsadzali ale chyba coś z punto 1.4 bodajże
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.