lista tematów
Jakie auto w gazie ?? strona 11 z 12
sensu w tym nie widzę :D
wzajemnie
Konto usunięte: ale dosiądź nissana 350z z właczonymi systemami, i bez systemów, i nigdy więcej nie powiesz że esp itd to zło
a niby dlaczego? 350z był stworzony aby zapieerdalać i driftować :D więc ESP nie jest w nim aż tak potrzebne...chyba, że ktoś nigdy nie jeździł prawdziwą wściekłą sportówką z tylnym napędem.
Konto usunięte: a niby dlaczego? 350z był stworzony aby zapieerdalać i driftować :D więc ESP nie jest w nim aż tak potrzebne...chyba, że ktoś nigdy nie jeździł prawdziwą wściekłą sportówką z tylnym napędem.
chodzi o porównanie jazdy z ESP i bez
no można i np 3,5 v8

np w nowym golfie , koleżka ma 4matic 2.0tdi , jak wyłączy esp i lata bokiem to i tak w pewnym momencie się włączy
lipa troche
; P ale 600 pojemności więcej przy 20 km mocy dodatkowych

Konto usunięte: dlatego nie wiem czy to Ty pisałeś, czy drugi amator zabytków
"nie chcę czuć że auto mnie prowadzi a nie ja je " czy jakoś tak
systemy jednak mogą uratować dupe
Raczej ten drugi jak to nazwałeś "amator zabytków". Myślę jednak podobnie, że systemy są zbędne kiedy za kierownicą siedzi osoba, która potrafi okiełznać nawet i 600KM na tylnej osi ;). Co nie zmienia faktu, że ABS jest fajnym systemem np.
ZSS POZnan* :D!
Jedraszzko: Myślę jednak podobnie, że systemy są zbędne kiedy za kierownicą siedzi osoba, która potrafi okiełznać nawet i 600KM na tylnej osi ;)
ale nie jest grzechem jak te systemy są
np na śliskim pomagam sobie ręcznym czasem bo na samym "nożnym" hamulcu to uj nie hamowanie na sliskim

Konto usunięte: np na śliskim pomagam sobie ręcznym czasem bo na samym "nożnym" hamulcu to uj nie hamowanie na sliskim
a hamowanie to kwestia własna ja osobiście moim bolidem hamuje silnikiem i nożnym, ręcznego aktualnie nie mam bo mi linka strzeliła jak szalałem na parkingu jak był śnieg xd. Ale tarcze z przodu dają rade u mnie więc ręcznego rzadko kiedy używałem na śliskim.
Jedraszzko: a hamowanie to kwestia własna ja osobiście moim bolidem hamuje silnikiem i nożnym, ręcznego aktualnie nie mam bo mi linka strzeliła jak szalałem na parkingu jak był śnieg xd. Ale tarcze z przodu dają rade u mnie więc ręcznego rzadko kiedy używałem na śliskim.
bo jak jest taka naprawde szklanka to wciskam hamulec i tylko ten abs trzeszczy, a samochód nie hamuje, wtedy ręczny do tego zaciągam i jak trzeba to bujam na boki żeby prędkość wytracić

Konto usunięte: bo jak jest taka naprawde szklanka to wciskam hamulec i tylko ten abs trzeszczy, a samochód nie hamuje, wtedy ręczny do tego zaciągam i jak trzeba to bujam na boki żeby prędkość wytracić
Trzeba sobie radzić :D. Gorzej jak zabujasz za bardzo ;p na boki. Miałem spotkanie kiedy na torze Poznań na szczęście tylko z oponami bo zabujałem za mocno :D