lista tematów
Jakie auto w gazie ?? strona 5 z 12
Napisałem przecież, że bym tego nie kupił ; )
Konto usunięte: mało komfortowe zawieszenie, nijakie prowadzenie, ogólnie mówiąc samochód też nijaki
sory, że zapytam, ale jeździłeś, że wiesz? ; )
Tak poza tym, to zamiast audi wolałbym astre f gsi 150KM.
Nie jest ciężka, na moc i moment nie można narzekać. Cena w porównaniu do audi niższa. Prostsza i łatwiejsza do naprawy konstrukcja. Tańszy w eksploatacji. Prowadzenie bardzo dobre, a co do komfortu to zależy co kto lubi. Wole żeby samochód dobrze trzymał się drogi i dobrze wchodził w zakręty niż żeby gładko pokonywał nierówności drogi ; ) rzecz gustu
ja bym wybrał Primerę P11 GT 150KM na twardym zawieszeniu i ładnej feldze + dwa kubełki :) lub Almerę GTI z tym samym silnikiem, na twardym zawieszeniu + dwa kubełki :)
Co do Astry F to zbyt plastikowa wewnątrz, wszystko trzeszczy na nierównościach :)
wszystko da się zrobić, do wszystkiego można się przyzwyczaić :)
jest na czym oko zawiesić ; ) ale nie miałem przyjemności takiej prowadzić, jedynie starszym modelem, ale było całkiem przyjemnie :)
Ale jeśli miałbym wybrać coś wygodnego to wybrałbym takiego Galanta jak miałem, jeśli chodzi o prowadzenie i komfort jazdy to audi poważnie wymięka :) 2-3 lata temu na co dzień jeździłem w UK Galantem i pewnego razu przyleciałem do polski i kumpel odbierał mnie z lotniska swoją A6 C5 (egzemplarz po lifcie już) no i cholernie irytowały mnie te VAG'owskie głuche stukanie zawieszenia na dziurach...poza tym huk (nie było głośno ale wystarczyło aby irytować) w środku jak by było się zamkniętym w blaszanej i chuujowo wygłuszonej puszce, fotele twarde i nie wygodne. Oczywiście kumpla audi było i pewnie nadal jest w bardzo dobrym stanie. Dodam, że nawet w BMW E46 podróżuje się dużo przyjemniej niż w Audi A6 mimo, że 46 jest ciaśniejszym autem. Brat ma Toledo 2001 rok i też jest to głuche stukanie, ale chociaż nie ma już tego huku podczas jazdy jak w A6. Jeśli ktoś jeździł na co dzień jednym autem (w moim przypadku był to Galant VI) i po przesiadce do aut ubóstwianych przez 80% polaków (VAG) słyszy takie cuda to coś jest na prawdę nie tak z tymi autami skoro w "gorszym" aucie jest o niebo lepiej...
Konto usunięte: proponuje bo uważam, że nie jest to zły samochód. Nie jest awaryjny, a dla zwykłego użytkownika, który potrzebuje auto z punktu a do b za 15tys
no ale z drugiej strony kupywać nijaki samochód to może lepiej kupić beczke za 5 tyś w stanie idealnym i jeździć nawet bez zmieniania oleju bo ten samochód wszystko wytrzyma