lista tematów
Jakie auto w gazie ?? strona 3 z 12
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: no coś ty napędów na cztery się nie kupuje bo po co po to żeby paliły 5 litrów więcej
mało więcej spala .
nie miałem, ale jeździłem a4 quattro 1.8t i passatem 1.8t z napędem na przód, quattro prowadzi się idealnie : )
1.8T pali mniej niż 1.8

Konto usunięte: mam a4 i wiem ile palą turba bo się orientowałem przed zakupem, wersja zwykła spala 8/100 a turbo 10/100 przy spokojnej jeździe oczywiście benzyny. 95
zalej ją do pełna lepszą benzyną to statystyki spalania się zmienią...
dlatego, że VW i Audi pchają za małe silniki do tych samochodów...i 1.8T w tej budzie ma trochę lżej i dlatego może palić mniej.
a ja się wyłamię i polecę coś takiego: http://moto.allegro.pl/galant-2-0-16v-klima-113tkm-alu-17-druga-reka-i1397267798.html moim zdaniem zajeebiste auto z silnikiem 2.0 16 136KM, kto takiego ma to wie dobrze, że nie warto przepłacać za zajechane bite audi, vw i seaty :D za resztę kasy mógłbyś wrzucić do niego jakąś dobrą sekwencyjną instalację LPG i nie miałbyś żadnych problemów z autem. Miałem takiego Gal'a bez gazu, jeździłem nim rok i nic nie musiałem w nim robić (wymieniłem tylko jedną żarówkę w tylnej lampie), później moja rodzinka nim latała bo ja się przesiadłem na coś mocniejszego wtedy.
Auto z tego ogłoszenia jest z 97 roku, ale w tych pieniądzach, którymi dysponujesz, śmiało znajdziesz ten model z roku 2000 i możliwe, że już z instalacją LPG założoną.
Auto z tego ogłoszenia jest z 97 roku, ale w tych pieniądzach, którymi dysponujesz, śmiało znajdziesz ten model z roku 2000 i możliwe, że już z instalacją LPG założoną.
Konto usunięte: głupoty piszesz....mam a4 i wiem ile palą turba bo się orientowałem przed zakupem, wersja zwykła spala 8/100 a turbo 10/100 przy spokojnej jeździe oczywiście benzyny. 95
nie wiem, koleżka zwykłe 1.8 z napędem na przód zmienił na 1.8t quattro i mu pali ciut mniej niż tamte 1.8
dokładnie

nie benzyny :D. tylko ja miałem 903ccm :p.
Ładny ten galant
a ja nadal bym nakłaniał na Omegę B. Oczywiście nie MV6 bo pewnie spalanie by miała kosmiczne ale jakieś 2.0 16v ;)
Ładny ten galant
Konto usunięte: http://moto.allegro.pl/galant-2-0-16v-klima-113tkm-alu-17-druga-reka-i1397267798.html
a ja nadal bym nakłaniał na Omegę B. Oczywiście nie MV6 bo pewnie spalanie by miała kosmiczne ale jakieś 2.0 16v ;)
ZSS POZnan* :D!