lista tematów
Jakie auto w gazie ?? strona 2 z 12
a ja np nie uznaje juz innej skrzyni niz automat... tzn nie uznaje innej marki niz Mercedes a Merc tylko w automacie :-D
150km za dużo?

nie wiem, co innego, mitsubishi carisma, volvo s40, ale każdy inny przy tym audi ssie

sam napęd quattro bije inne marki na łeb, + silnik 1.8t na gazie = czysta przyjemność z jazdy
: )
nic innego Ci nie polece za te pieniądze ;P
A ja bym osobiście polecił VW Passata b5 z tym silniczkiem 1.8t to samo co w Audi. Zaproponował bym Opla Omegę B 2.0 16v, z tego co słyszałem dobrze toleruje gazociąg :).
ZSS POZnan* :D!
No nie ma, ale jeśli ktoś nie jest przekonany do Audi to jego równie dobry odpowiednik VW . :D Silniki te same, więc jak w temacie będą dobrze znosiły LPG.
no coś ty napędów na cztery się nie kupuje bo po co po to żeby paliły 5 litrów więcej ? miałeś kiedyś ? mojemu bratu toyota rav 4 paliła 5litrów więcej benzyny jak chodziły tylne koła....a on chce oszczędnie... i Turbo w a4 też nie polecam bo one bez turbo już wystarczająco dużo palą
Ogólnie po co gaz jakiś mały diesel. Może to lepsze rozwiązanie? Osobiście jestem przeciwnikiem diesla, ale jeśli ma być ekonomiczne to Golf IV 1.9tdi. (wersja 101KM o ile dobrze pamiętam). :)