Nando15
Nando15
  15 stycznia 2011 (pierwszy post)
jakie polecacie autka w gazie ?? wraz z wzrostem benzyny szuka sie oszczednosci i zmiana na gaz;p
Nando15
Nando15
  15 stycznia 2011
jezdzilem ale jakos nie moge sie przekonac;/ mialo byc nie trawie;p
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  15 stycznia 2011
i jak ta audiczka? masz jakąś alternatywe dla niej? bo ja nie :ziober2:
misza1
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
misza1
  15 stycznia 2011
a ja np nie uznaje juz innej skrzyni niz automat... tzn nie uznaje innej marki niz Mercedes a Merc tylko w automacie :-D
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  15 stycznia 2011
misza1
misza1: a ja np nie uznaje juz innej skrzyni niz automat... tzn nie uznaje innej marki niz Mercedes a Merc tylko w automacie :-D

jeżeli chodzi o te starsze automaty to drażni mnie to że mają tylko 4 biegi zazwyczaj ...
Nando15
Nando15
  15 stycznia 2011
a cos innego oprocz audi?? takie 100konny silnik
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  15 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a cos innego oprocz audi?? takie 100konny silnik

150km za dużo? :woot:

nie wiem, co innego, mitsubishi carisma, volvo s40, ale każdy inny przy tym audi ssie :tak:
sam napęd quattro bije inne marki na łeb, + silnik 1.8t na gazie = czysta przyjemność z jazdy
: )
nic innego Ci nie polece za te pieniądze ;P
Nando15
Nando15
  15 stycznia 2011
nie no inne samochody minimum te 100KM w granicach spalania tych 10 l
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  15 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no inne samochody minimum te 100KM w granicach spalania tych 10 l

napisałem Ci
że 1.8T 150km, pali mniej niż 1.8 bez turbiny (125km)
i spalanie lepiej się prezentuje w porównaniu z 1.6 (101km)

nie ma co się zastanawiać tylko szukać 1.8t quttro na wypasie ;d
Jedraszzko
Jedraszzko
  15 stycznia 2011
A ja bym osobiście polecił VW Passata b5 z tym silniczkiem 1.8t to samo co w Audi. Zaproponował bym Opla Omegę B 2.0 16v, z tego co słyszałem dobrze toleruje gazociąg :).
ZSS POZnan* :D!
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  15 stycznia 2011
Jedraszzko
Jedraszzko: A ja bym osobiście polecił VW Passata b5 z tym silniczkiem 1.8t to samo co w Audi.

niby tak, ale w passacie nie ma quattro :tak:
Jedraszzko
Jedraszzko
  15 stycznia 2011
No nie ma, ale jeśli ktoś nie jest przekonany do Audi to jego równie dobry odpowiednik VW . :D Silniki te same, więc jak w temacie będą dobrze znosiły LPG.
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  15 stycznia 2011
Jedraszzko
Jedraszzko: jeśli ktoś nie jest przekonany do Audi to jego równie dobry odpowiednik VW

przecież to jedno i to samo :tak:
tyle że audi w lepszej opcji, no ale troche mniejsze
chicel
chicel
  15 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.8T quattro

no coś ty napędów na cztery się nie kupuje bo po co po to żeby paliły 5 litrów więcej ? miałeś kiedyś ? mojemu bratu toyota rav 4 paliła 5litrów więcej benzyny jak chodziły tylne koła....a on chce oszczędnie... i Turbo w a4 też nie polecam bo one bez turbo już wystarczająco dużo palą
Jedraszzko
Jedraszzko
  15 stycznia 2011
Ogólnie po co gaz jakiś mały diesel. Może to lepsze rozwiązanie? Osobiście jestem przeciwnikiem diesla, ale jeśli ma być ekonomiczne to Golf IV 1.9tdi. (wersja 101KM o ile dobrze pamiętam). :)
Michal89TG
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 4
Michal89TG
  15 stycznia 2011
A może Ford Mondeo? Lub Opel Vectra, czy też Omega? Też dosyć popularne autka i nie dużo palą.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.