Earth
Earth
  26 травня 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
praksyda
praksyda
  29 вересня 2013
Enkido
Enkido: 1 wiadomość na twarzoksiążce to prześladowanie?

ja już nie biore udziału w waszych akcjach, bo to w sumie troche zabawnie wygląda, ale ty jednak sie nie poddajesz ;)
i bedziesz nawracał do tego, póki forum będzie istniało, wiec nie widze sensu już udzielania sie w tej sprawie, powroty i odejscia fotkowe bardzo poważna sprawa d83dde02
Krzychu00
Krzychu00
  29 вересня 2013
zmieniając temat 2755 choć dzieki spinom jest aktywnosc na forumie

nowa miss świata : http://fakty.interia.pl/swiat/konkurs-miss-world-2013-zdjecie,iId,1213039,iAId,90665
Kombatant
Kombatant
  29 вересня 2013
Hahahaha dobra beka w tym temacie byla grana widze :rotfl:

Krzychu dobra rada - jak chcesz ulozyc sobie zycie z grozna modernizatorka zlotowlosa praksyda, nie atakuj Rexa, bo to jest tak jakbys chcial byc sojusznikiem usa a w tym samym czasie zrzucalbys bomby na izrael 261d

Earth
Earth
  29 вересня 2013
...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  29 вересня 2013
Earth
Earth: ...

Zdążyłem zauważyć co napisałaś ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  29 вересня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: gdzie 1 raz widzę za plusowaną mocno wypowiedź Enkido

Która to niby wypowiedź?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  29 вересня 2013
Enkido
Enkido: Zdążyłem zauważyć co napisałaś ;)

Tym lepiej. Weź sobie do serca. :)
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 вересня 2013
Krzychu00
Krzychu00: a co w tym złego , że chłopak się zmartwił i napisał wiadomość co się dziej

Ahahahahahhahhaa.

Krzychu00
Krzychu00: że to było coś w stylu nie ważne jak piszą byleby pisali niczym jakiś celebryta :

I jeszcze większe ahahahahaha.

Krzysztofie naprawdę, taki stary a taki brak sensownego myślenia u Ciebie czasem wychodzi.
Przybij pjonę z Enkido, nadajecie na tych samych falach brudnej wody.
:ziober2:
Krzychu00
Krzychu00
  29 вересня 2013
nikogo nie atakuje tylko stwierdzam fakty , człowiek się zastanawia czy się złego nie stało ( 2 dni wcześniej pisał o jakimś nocnym wyjeździe do Opola a 2 dni później poblokowane konta ) a ten sobie robi jaja i naprawdę nie wiem co złego , że Enkido do niego napisał , sam też chciałem to uczynić
Kombatant
Kombatant
  29 вересня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Przybij pjonę z Enkido, nadajecie na tych samych falach brudnej wody.

Dziwie sie Enkido, byl spokojny ogarniety i znow zaczyna bezsensowne spiny.... on chyba nie potrafi dlugo wytrzymac bez konfliktow
Kombatant
Kombatant
  29 вересня 2013
Krzychu00
Krzychu00: człowiek się zastanawia czy się złego nie stało

Takie wnioski mozna wyciagac jak kts nie daje znakow zycia przez 2-3 miesiace, a nie po 2 dniach, litosci :ziober2:
Krzychu00
Krzychu00
  29 вересня 2013
ale nie w sytuacji jak tak znienacka poblokowane wszystkie konta

koniec tematu z mej strony bo widzę , że zostałem forumowym wrogiem nr 2 zaraz po Enkido a może i na równi :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 вересня 2013
Krzychu00
Krzychu00: człowiek się zastanawia czy się złego nie stało ( 2 dni wcześniej pisał o jakimś nocnym wyjeździe do Opola a 2 dni później poblokowane konta ) a ten sobie robi jaja i naprawdę nie wiem co złego , że Enkido do niego napisał , sam też chciałem to uczyni

Co Ty chrzanisz Krzyś :nie:.
Enkido się martwił o Kamila ? Ahahahaha.
Ciekawość chciał zaspokoić swoją chorą, a teraz pewnie zżera go to, że tak naprawdę nadal nie wie czy coś się stało, a jeżeli tak to co.

Nie pierwszy raz zachowujesz się totalnie nielogicznie jeżeli chodzi o Endkido i Rexa, już Ci kiedyś to zarzuciłam, podtrzymuję nadal.
siwy161
siwy161
  29 вересня 2013
Siema-,-
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 вересня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziwie sie Enkido, byl spokojny ogarniety i znow zaczyna bezsensowne spiny.... on chyba nie potrafi dlugo wytrzymac bez konflik

Widocznie nie da się utrzymać na wodzy cały czas natury lisa ze wścieklizną.