Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
30 września 2013
praksyda: znów jakis gimbus minusuje posty
No. Dorwę go i nogi z dupy
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Earth
30 września 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte: Ale motywuje taki tekst jak uj
Czy to sarkazm? Motywuje Cie? Jakby mi ktoś powiedział coś takiego, z kim się liczę, jest dla mnie jakimś autorytetem, to może, ale nie jakiś nołnejm czytający z kartki. :-D
Krzychu00
30 września 2013
Konto usunięte: Wez sie w koncu odwaz i idz na eliminacje a potem w tv
, boję się skompromitować na jakimś łatwym pytaniu :D, przed tv z piwkiem w ręku to co innego niż przed kamerą :)
Kombatant
30 września 2013
Earth: Czy to sarkazm? Motywuje Cie? Jakby mi ktoś powiedział coś takiego, z kim się liczę, jakimś autorytetem, to może, ale nie jakiś nołnejm czytający z kartki. :-D
Oj nie zrozumialas mnie teraz
Krzychu00: boję się skompromitować na jakimś łatwym pytaniu :D, przed tv z piwkiem w ręku to co innego niż przed kamerą :)
To wypilbys sobie z 4 browarki przed nagraniem dla odwagi
Earth
30 września 2013
Konto usunięte: Oj nie zrozumialas mnie teraz
Czyli sarkazm? Wytłumacz.
Kombatant
30 września 2013
Earth: Czyli sarkazm? Wytłumacz.
Jak cos nie bedzie szlo po mojej mysli, przypomne sobie tego typka krzyczacego do monitora i sam to sobie w ciszy do siebie bede mowil - kim jestes? jestem zwyciesca !!!
odrazu morale mi sie poprawia
Earth
30 września 2013
Konto usunięte: Jak cos nie bedzie szlo po mojej mysli, przypomne sobie tego typka krzyczacego do monitora i sam to sobie w ciszy do siebie bede mowil - kim jestes? jestem zwyciesca !!!odrazu morale mi sie poprawia
Ahm. Liczę jeszcze na te rotfle, które sugerują ogólną bekę, :D