Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 października 2013
Earth
Earth: Do Warszawy rozjechały się wszystkie mi bliskie osoby. Plus jeżdżąc tam poznałam kilka nowych, no i Ania do tego też tam jedzie, a chciałybyśmy w końcu mieszkać bliżej siebie. :D Natomiast ślunsk ma coś co mnie tam ciągnie i nie wiem co. :-D Nawet pracę tam miałam/mam.

Jaka Ania? Co z Gutkiem? Na Śląsk wiem, bo tam Kzyhu i wasze muzyczne klimaty. Ale pamiętaj o Nutku bo trzeba nad możem zabalować do Bałtaniki :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ano, 21,3 dokładnie ;D. Sama ją do domu zatargałam, zakwasy mi wczoraj minęły, bosz.

No masakryczna 261d

MaqdaIena
MaqdaIena: A jak się namęczyłam żeby ją zważyć, bo mam kurdę wagę na podczerwień, a dynia zasłaniała diodę czy coś tam i kuźwa nie szło jej porządnie ułożyć, masakra ;D.

Wchodzisz na wagę z dynią - ważysz się z nią. Później sama i odejmujesz, co daje wynik dynii :rotfl:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  2 października 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jaka Ania? Co z Gutkiem? Na Śląsk wiem, bo tam Kzyhu i wasze muzyczne klimaty. Ale pamiętaj o Nutku bo trzeba nad możem zabalować do Bałtaniki :D

Pure ex-tutejsza. :3 Gutek się nawet już do mnie nie odzywa, chyba się obraził. :D Krzyś nawet nie wiem gdzie mieszka. Byłam w "Rowach" w tym roku, w maju. Daleko od Ciebie? Bo też nie wiem gdzie mieszkasz. ;D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 października 2013
Patryszjo na Mazury do mje

no prawie Mazury -- na Pojezierze
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 października 2013
Earth
Earth: Pure ex-tutejsza. :3 Gutek się nawet już do mnie nie odzywa, chyba się obraził. :D Krzyś nawet nie wiem gdzie mieszka. Byłam w "Rowach" w tym roku, w maju. Daleko od Ciebie? Bo też nie wiem gdzie mieszkasz. ;D

A wiem jaka Pure no no 261d
Gutek się nie odzywa bo przytył w Italii o pizzów, Kzyha spotkasz na hokeju a ja przebywam w okolicach trójmiasta raz tu raz tam :)
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  2 października 2013
Z tajnych źródeł się dowiedzialam, że niedlugo wprowadzą opcję dzięki której będzie widać kto minusuje konkretnego posta, ponoć ma działać to również wstecz. Ale będzie zabawnie wtedy :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No masakryczna

Szkoda, że tylko jedna ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wchodzisz na wagę z dynią - ważysz się z nią. Później sama i odejmujesz, co daje wynik dyn

To nie było takie proste również, bo czytnik wagi trza trzymać w dłoni, a jedną nie uniosłabym przecież 21 kg :rotfl:.
:ziober2:
RexMundi
RexMundi
  2 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Z tajnych źródeł się dowiedzialam, że niedlugo wprowadzą opcję dzięki której będzie widać kto minusuje konkretnego posta, ponoć ma działać to również wstecz. Ale będzie zabawnie wtedy

już wiemy czemu Krzysztof ucieka
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Z tajnych źródeł się dowiedzialam, że niedlugo wprowadzą opcję dzięki której będzie widać kto minusuje konkretnego posta, ponoć ma działać to również wstecz. Ale będzie zabawnie wtedy

Pewnie opcja tylko dla modów, ale nie powiem mogłaby być beka :D
99% minusów to trolle z trzecich kont
MaqdaIena
MaqdaIena: Szkoda, że tylko jedna ;D.

A widzisz, ja idę w ilość i mam aż 5 - wygrałem :D

spróbuj za rok :)
MaqdaIena
MaqdaIena: To nie było takie proste również, bo czytnik wagi trza trzymać w dłoni, a jedną nie uniosłabym przecież 21 kg

Ale sprzęt :rotfl:
a w biedronie waga po 20 zł
MaqdaIena
MaqdaIena
  2 października 2013
RexMundi
RexMundi: już wiemy czemu Krzysztof uciek

Ucieka bo jesteś paskudny i sztuczne zamieszanie wywołujesz wokół siebie !

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pewnie opcja tylko dla modów, ale nie powiem mogłaby być beka :D 99% minusów to trolle z trzecich kon

Dla wszystkich :ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A widzisz, ja idę w ilość i mam aż 5 - wygrałem :D spróbuj za rok :

Ale są dzikie, sam pisałeś więc się nie liczy ! ;D.
A za rok znów wysieję pewnie, i kabaczki i takie tam inne, bo nie trzeba się nimi za dużo zajmować.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale sprzęt a w biedronie waga po 20 z

Weź, nawet nie wiesz jak mnie wkurza, bo czasem po prostu nie łapie i stoję na wadzę 5 minut jak debil i staram się ją uruchomić :rotfl:. A jak zgubię ten czytniczek to dupa, waga do wywalenia, chyba na jakimś sznurku go doczepię czy coś ahaha.
RexMundi
RexMundi
  2 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ucieka bo jesteś paskudny i sztuczne zamieszanie wywołujesz wokół siebie !

yo tam
myślisz ze E-kid już do niego dzwonił - "co z nim ?" :lol:
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: wszystkich

To sobie sprawdzę komu się chciało dziś sto razy d83ddc4e kliknąć.
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale są dzikie, sam pisałeś więc się nie liczy ! ;D. A za rok znów wysieję pewnie, i kabaczki i takie tam inne, bo nie trzeba się nimi za dużo zajmować.

A tam dzikie, już pokrojone, konfitury mieszane się robią i będzie też krem/zupa z dyni. Kabaczki i cukinie mniam 261d
MaqdaIena
MaqdaIena: Weź, nawet nie wiesz jak mnie wkurza, bo czasem po prostu nie łapie i stoję na wadzę 5 minut jak debil i staram się ją uruchomić . A jak zgubię ten czytniczek to dupa, waga do wywalenia, chyba na jakimś sznurku go doczepię czy coś ahaha.

Przynajmniej jak nie działa to nie trzeba się dołować swoją wagą :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 października 2013
Co ten Rex tak się ich uczepił noo
i nie minusuj mnie już, daj żyć :-D
MaqdaIena
MaqdaIena
  2 października 2013
RexMundi
RexMundi: yo tam myślisz ze E-kid już do niego dzwonił - "co z nim ?

Mozliwe, przecież chłopak tak po ludzki się martwić może :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To sobie sprawdzę komu się chciało dziś sto razy klikną

Każdy będzie widział ponoc :ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A tam dzikie, już pokrojone, konfitury mieszane się robią i będzie też krem/zupa z dyni. Kabaczki i cukinie mniam

Paskudny jest kompot z dyni, z octem, fuj.
No ja również lubię, z grilla zwłaszcza ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Przynajmniej jak nie działa to nie trzeba się dołować swoją wagą :

Nigdy się nie dołowałam wagą ;D.
A ostatnio nawet bym nie miała powodu ;D.
Earth
Earth
  2 października 2013
RexMundi
RexMundi: Patryszjo na Mazury do mje no prawie Mazury -- na Pojezierze

Sami się pofatygujcie do mnie jak chcecie.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A wiem jaka Pure no no Gutek się nie odzywa bo przytył w Italii o pizzów, Kzyha spotkasz na hokeju a ja przebywam w okolicach trójmiasta raz tu raz tam :)

:)
On wie, że nie mam nic przeciwko kilku kg+ :D
Rozumiem. ;d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Każdy będzie widział ponoc

i zaczną się przeprosiny :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Paskudny jest kompot z dyni, z octem, fuj. No ja również lubię, z grilla zwłaszcza ;D.

Kompotu takiego nie piłem. Grillowane też lubię, ostatnio w zupie rybnej miałem cukinie, kabaczek i bakłażan - mega good :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Nigdy się nie dołowałam wagą ;D. A ostatnio nawet bym nie miała powodu ;D

Kzyhu by napisał, że i tak wg moich przekonań byłabyś grubasem :P
Earth
Earth: On wie, że nie mam nic przeciwko kilku kg+ :D

Ale teraz taka długa nieobecność w Polszy to wiesz, mocny balast nosi :D