Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  2 October 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale teraz taka długa nieobecność w Polszy to wiesz, mocny balast nosi :D

Widzam jego słit focie, jest w normie. :-D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 October 2013
Earth
Earth: Widzam jego słit focie, jest w normie. :-D

Akurat ten balast, o którym piszę jest niewidoczny :rotfl:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  2 October 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Akurat ten balast, o którym piszę jest niewidoczny

Kurdę, chyba nie rozumiem. :-D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  2 October 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: i zaczną się przeprosiny :

Ależ skąd.
Zacznie się masowe usuwanie kont anonimowych :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kompotu takiego nie piłem. Grillowane też lubię, ostatnio w zupie rybnej miałem cukinie, kabaczek i bakłażan - mega good :

Nie wiem, być może ja piłam taki nieumiejętnie zrobiony. Aż mi się unosiło od smaku octu.
Zupa rybna, paskudztwo jak wszystko co z rybami związane ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kzyhu by napisał, że i tak wg moich przekonań byłabyś grubasem :

Ano, Ty miałeś jakieś dziwne postrzeganie wagi :rotfl:.
Przekonajmy się ! Ile powinnam ważyć wg.Ciebie mając 171cm wzrostu, tak by było okej ?;D
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 October 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: i nie minusuj mnie już, daj żyć :-D

ogarnij Nutek :)
Earth
Earth: Sami się pofatygujcie do mnie jak chcecie.

do Mordoru ?
noł fenks
...Ignorance is bliss...
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  2 October 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Paskudny jest kompot z dyni, z octem, fuj.

d83dde03 Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Z dyni kompot?

Poradzcie lepiej co zrobić z niewymiarową rzodkiewką odmiany sopel lodu. Do lodówki mi się nie zmieściła :D
Znalazłem opis na opakowaniu cyt: "Polecana do bezpośredniego spożycia i na przetwory" Przetwory???

Fuckushima czy co? Dynia MaqdaIeny (zaraz szukam foty), teraz ta moja rzodkiewa.
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 October 2013
RexMundi
RexMundi: ogarnij Nutek :)

dzięki widzę, że się poprawiłeś :>
Earth
Earth: Kurdę, chyba nie rozumiem. :-D

Yes :DD

MaqdaIena
MaqdaIena: Zupa rybna, paskudztwo jak wszystko co z rybami związane ;D.

Ja tam lubię, kurde ja wszystko lubię :ninja:
MaqdaIena
MaqdaIena: le powinnam ważyć wg.Ciebie mając 171cm wzrostu, tak by było okej ?;D

maks 71 kg :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  2 October 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Z dyni kompot? Poradzcie lepiej co zrobić z niewymiarową rzodkiewką odmiany sopel lodu. Do lodówki mi się nie zmieściła :D Znalazłem opis na opakowaniu cyt: "Polecana do bezpośredniego spożycia i na przetwory" Przetwory??? Fuckushima czy co? Dynia MaqdaIeny (zaraz szukam foty), teraz ta moja rzodkiewa

Ja nie mam pojęcia jak to się robi, poszperaj w necie ;D.
Ogólnie w środku masz dynię pokrojoną w małą kosteczkę, wodę wiadomo, cukier też, no i ocet się dodaje by chyba wydobyć smak dyni, a jak się z nim przesadzi to efekt jest średni. Mi w każdym razie nie smakuje w ogole :).

Co do rzodkiewy to można w occie ją zrobić może jak ogórki, czy też grzyby ?:ninja:

Nie wiem, nie kucharzę za dużo ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: a tam lubię, kurde ja wszystko lubi

Ja w sumie również nie należę do wybrednych osób, ale ryb nie lubię od zawsze.
Smakuje mi ewentualnie panga, która z rybą ponoć nie ma wiele wspolnego ahaha ;D.
No i kiedyś jadłam świetną rybę nad morzem, którą kumpel kupił prosto z połowu, zamarynował w czymś tam i na grillu usmazył, przeszła mocno marynatą i samej ryby nie było prawie wcale czuć, dlatego była dobra ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: maks 71 kg :

No weź ;D.
Ważyłam prawie tyle i byłam uważam za duża ;D, obecnie ponad 10 kg mniej mam ;D.
Earth
Earth
  2 October 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Yes :DD

- Nie rozumiem.
- Tak.

Wszczykiwałeś dziś marichułane?
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  2 October 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Mi w każdym razie nie smakuje w ogole

Nie wyobrażam sobie tego smaku, wolę jednak zamykać w słoiki jako mus. Później 5min. odgrzewania, grzaneczki i zupka jest. d83ddc4c

MaqdaIena
MaqdaIena: Co do rzodkiewy to można w occie ją zrobić może jak ogórki, czy też grzyby ?

Ciekawe. Obadam przepisy po meczyku. Na chwilę obecną przygotowałem właśne z kawałeczka chipsy wege-raw :) posolone i skropione leciutko olejem lnianym.

Uwaga, chwalę się d83dde1d

Była też ważona prawie 3 kg.
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
MaqdaIena
MaqdaIena
  2 October 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Nie wyobrażam sobie tego smaku, wolę jednak zamykać w słoiki jako mus. Później 5min. odgrzewania, grzaneczki i zupka jest

Zupa z dyni jest boska ;D. Jednak ja mam zamrozone kawałki, które będzie można ugotować zimą ;D.

TylkoUmysl
TylkoUmysl: Ciekawe. Obadam przepisy po meczyku. Na chwilę obecną przygotowałem właśne z kawałeczka chipsy wege-raw :) posolone i skropione leciutko olejem lnianym. Uwaga, chwalę s

Gdyby Twoje czipsy nie były solone to bym chętnie je spróbowała ;D.
Ogólnie jestem wrogiem soli, nie dosalam więc niczego :).

Jesu, co to za warzywny potwór :rotfl:.
Próbowałeś ? Surowa jaki ma smak ?;D
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  2 October 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Zupa z dyni jest boska ;D

Ja robiłem już tego roku z przetartą marchewką i druga wersja z sokiem pomidorowym. Wszystkie smaczne, zdrowe, ale najbardziej smakują pieczone w piekarniku do tego sosik jogurtowo ziołowy.

MaqdaIena
MaqdaIena: Jednak ja mam zamrozone kawałki, które będzie można ugotować zimą ;D.

Ja mam nadzieje przetrzymać surowe ile się da do wiosny w pomieszczeniu, w chłodzie.

MaqdaIena
MaqdaIena: Jesu, co to za warzywny potwór

Hheheh, sąsiad się pytał czy buraki opasowe dla świnek w tym roku sadziłem :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Próbowałeś ? Surowa jaki ma smak ?;D

Jeszcze mecz się na zaczął a już połowy nie ma. Dobra, w smaku, soczystości taka jak z obrazka.

Tylko miała wyrosnąć na 10-12 cm. Nawozu jak zawsze pod rzodkiewki jak najmniej.
Nie wiem czy to można bezpiecznie jeść :rotfl:

Lecę na mecz
MaqdaIena
MaqdaIena
  2 October 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: ale najbardziej smakują pieczone w piekarniku do tego sosik jogurtowo ziołowy

:zakochany:.

TylkoUmysl
TylkoUmysl: Ja mam nadzieje przetrzymać surowe ile się da do wiosny w pomieszczeniu, w chłodzi

Też tak chciałam, ale mam piwnicę, którą często zalewa i wilgoć tam za duża, więc się obawiałam że spleśnieje. Dlatego wybrałam zamrozenie:).

TylkoUmysl
TylkoUmysl: Tylko miała wyrosnąć na 10-12 cm. Nawozu jak zawsze pod rzodkiewki jak najmniej. Nie wiem czy to można bezpiecznie jeś

:rotfl:.
Ahahaha, w ogóle jak ją musiałeś odkopywać ;D.
Świetny okaz, naprawdę ;D.

Mecz oglądam również, jednym okiem :).
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 October 2013
Earth
Earth: - Nie rozumiem. - Tak. Wszczykiwałeś dziś marichułane?

Nie bądź mądrzejsza niż jesteś :P
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja w sumie również nie należę do wybrednych osób, ale ryb nie lubię od zawsze. Smakuje mi ewentualnie panga, która z rybą ponoć nie ma wiele wspolnego ahaha ;D. No i kiedyś jadłam świetną rybę nad morzem, którą kumpel kupił prosto z połowu, zamarynował w czymś tam i na grillu usmazył, przeszła mocno marynatą i samej ryby nie było prawie wcale czuć, dlatego była dobra ;D.

Ejj nie jedz pangii :rotfl:
Grillowana rybka też mniam.
MaqdaIena
MaqdaIena: No weź ;D. Ważyłam prawie tyle i byłam uważam za duża ;D, obecnie ponad 10 kg mniej mam ;D.

To chudzinka podchodząca pod anoreksio :D
--
idu na mecz 270b
Earth
Earth
  2 October 2013

Nie trzeba mi grzybów i lsd, wystarczy, że popatrzę na sufit. ;-D