Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
29 września 2013
Ulubiony napój Realu ??
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Krzychu00
29 września 2013
Daniec na tvp2 :)
Kombatant
29 września 2013
Earth: ch celem jest przekazać swoje geny. Nie myślisz o tym? :-D
Na Tele5 czesto leci Benny, fajnie jest znow go pooogladac, zwlaszcza jak leje po łbie tego niskiego łyska ; D
praksyda
29 września 2013
Konto usunięte: E, ja liczylem na początek : (
starczy cyrku, małpy już są zmęczone.;D
Kombatant
29 września 2013
praksyda: starczy cyrku, małpy już są zmęczone.;D
i znow moj koment u Ciebie w podpisie, zaczynam strachac, wszystko co napisze moze zostac uzyte bez mojej wiedzy
Krzychu00
29 września 2013
Konto usunięte: Na Tele5 czesto leci Benny, fajnie jest znow go pooogladac, zwlaszcza jak leje po łbie tego niskiego łyska ; D
pamiętam jak gdzies tak chyba na poczatku lat 90-tych był taki program w tvp i tak na koniec zawsze puszczali Benny Hilla , wtedy to hit był :)
praksyda
29 września 2013
Konto usunięte: i znow moj koment u Ciebie w podpisie, zaczynam strachac, wszystko co napisze moze zostac uzyte bez mojej wiedzy
tak, dlatego musisz byc czujny ^^
Kombatant
29 września 2013
Krzychu00: pamiętam jak gdzies tak chyba na poczatku lat 90-tych był taki program w tvp i tak na koniec zawsze puszczali Benny Hilla , wtedy to hit był :)
Ale jakby sie tak glebiej przyjrzec, to jest stasznie glupie, taki typowy wyspiarski humor
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
29 września 2013
Krzychu00: Nutek witaj w klubie ulubieńców minusowicza
mi to lata kompletnie :D
ale póki co jeszcze się utrzymuję na plusie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Krzychu00
30 września 2013
no wreszcie w upc dodali STARS TV , jak dla mnie obecnie najlepszy kanał muzyczny