Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 września 2013
praksyda
praksyda: a moją renate tak wczoraj wysprzątałam, że juz nie pamietam kiedy tak lśniła, tylko trzeba pasek od ładowania naciagnąc , bo mi coś piszczy jak ruszam;D

W Renacie pasek od alternatora się naciąga ? pierwsze słyszę :D
Lepiej go wymień, koszt pewnie maks 50zł bo staniesz kiedyś w polu i będzie ból.

praksyda
praksyda: tez mam kawe, ale rano to tylko kawa.

Nie no niedziela to musi być rano 2615 + d83cdf70
na kacu cukry się uzupełnia :)

Krzychu00
Krzychu00: a co w tym złego , że chłopak się zmartwił i napisał wiadomość co się dzieje , ja w pierwszej chwili też byłem zdezorientowany bo takie bez słowa zablokowanie wszystkich kont to dziwna sprawa a tu się okazuje , że to było coś w stylu nie ważne jak piszą byleby pisali niczym jakiś celebryta :)

wyczuwam nutkę zazdrości :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  29 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: wyczuwam nutkę zazdrości

o co ?, o kogo ? bo nie rozumiem :woot:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2013
Krzychu00
Krzychu00: o co ?, o kogo ? bo nie rozumiem

No o Rexa i jego "show" jak to piszecie :D

Swoją drogą Kzyhu też miałeś swoją chwilę jako celebryta usuwając z bomby dawne konto 261d :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
praksyda
praksyda
  29 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W Renacie pasek od alternatora się naciąga ? pierwsze słyszę :D

no trzeba jakąś tam śróbke podkręcić czy coś, no od 3 dni tak zaczyna piszczeć.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: na kacu cukry się uzupełnia :)

podobno rosół na kaca jest dobry ;o
Krzychu00
Krzychu00
  29 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No o Rexa i jego "show" jak to piszecie :D

no gul mi skoczył :ziober2: , akcja na +

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Swoją drogą Kzyhu też miałeś swoją chwilę jako celebryta usuwając z bomby dawne konto

inna sprawa , chyba inne powody i prawda powróciłem ale po 5 miesiącach
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2013
praksyda
praksyda: no trzeba jakąś tam śróbke podkręcić czy coś, no od 3 dni tak zaczyna piszczeć.

Aaaa już odmulam, pewnie masz pasek wieloklinowy który po swojej drodze ogarnia alternator i można go podkręcić na napinaczu...
W Renatach nie grzebałem - może ukryty forumowy spec-mechanik MaqdaIena by coś więcej wiedziała :D

praksyda
praksyda: podobno rosół na kaca jest dobry ;o

Rosół to przed żeby zrobić dobry podkład i nie wylądować na intensywnej terapii 261d

Krzychu00
Krzychu00: o gul mi skoczył [quote=Krzychu00]inna sprawa , chyba inne powody i prawda powróciłem ale po 5 miesiącach

Ale wiesz jak pisali głośno o tej akcji, na pewno d83ddc42 Cię piekły.
Krzychu00
Krzychu00
  29 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Po prostu się o niego martwiłeś :>

zgadza się , tak zwyczajnie po ludzku

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale wiesz jak pisali głośno o tej akcji, na pewno Cię piekły.

nie przypominam sobie jakiejś wielkiej afery z tego powodu
praksyda
praksyda
  29 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Aaaa już odmulam, pewnie masz pasek wieloklinowy który po swojej drodze ogarnia alternator i można go podkręcić na napinaczu... W Renatach nie grzebałem - może ukryty forumowy spec-mechanik MaqdaIena by coś więcej wiedziała :D

mozliwe, ja tam moge jedynie sprawdzić olej w silniku, zmienic koło i zatankowac, ale jak cos mi nie tak jedzie
to go szybko wyczuje, że cos nie gra w nim, tylko wtedy nie wiem co;/
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2013
praksyda
praksyda: mozliwe, ja tam moge jedynie sprawdzić olej w silniku, zmienic koło i zatankowac, ale jak cos mi nie tak jedzie to go szybko wyczuje, że cos nie gra w nim, tylko wtedy nie wiem co;/

To dobrze, że chociaż tyle wiesz. Kilka razy widziałem jak babka jedzie, silnik wyje, z pod maski napierdziela metal o metal bez smarowania a ona nic nie słyszy i dale pomyka :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2013
btw :

Randewuuuu :

:crylol:
waham się, może być dobra impreza :ziober2:
praksyda
praksyda
  29 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: waham się, może być dobra impreza
zaryzykuj, ja też dzisiaj mam randke przy widłach.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2013
praksyda
praksyda: zaryzykuj, ja też dzisiaj mam randke przy widłach.

Oka. Ja szanuję PGRowsich chopaków, od pon - soboty tylko ciężka praca a w niedziele rosół i kura. Widzę, że lubisz takie klimaty tylko uważaj żeby nie wpaść do tej dziury :)
praksyda
praksyda
  29 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Oka. Ja szanuję PGRowsich chopaków, od pon - soboty tylko ciężka praca

ja też, znam kilkoro takich gospodarzy z prawdziwego zdarzenia, nie tam jakieś 2 świnie , 3 krowy, tylko takie porządne wypasione gospodarstwo,nawet krów nie doją , tylko wszytko maszynowo idzie do zbiornika," taka mechanizacyja"
Podziwiam ich w sumie, bo zapierdziel mają latem od rana do wieczora.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: uważaj żeby nie wpaść do tej dziury :)

to jest chyba jest obornik czy coś :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2013
praksyda
praksyda: ja też, znam kilkoro takich gospodarzy z prawdziwego zdarzenia, nie tam jakieś 2 świnie , 3 krowy, tylko takie porządne wypasione gospodarstwo,nawet krów nie doją , tylko wszytko maszynowo idzie do zbiornika," taka mechanizacyja" Podziwiam ich w sumie, bo zapierdziel mają latem od rana do wieczora.

A tacy bez mechanizacji, Ci to mają siłę wszystko ręcznie - mucą siano, rąbią drzewo, ciągną z babą chomąto po polu :D
Dla takiego kombajn, krajzega, piła to obciach. Ewentualnie traktur żeby w niedzielę do kościoła podjechać.

praksyda
praksyda: to jest chyba jest obornik czy coś

Obornik to jest to co on tam wrzuca, a miejsce składu obornika to nie wiem :rotfl:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  29 września 2013
praksyda
praksyda: ale gdyby mnie tak ktoś prześladował

1 wiadomość na twarzoksiążce to prześladowanie? :rotfl:

RexMundi
RexMundi: wiesz Magda on mnie prześladuję bo jestem

Widać jeden ban to dla ciebie za mało

NuTiiiiii
NuTiiiiii: co to za podpis i o kim ?

"Czyli potwierdziło się, że usunął konto tylko dla atencji. Powinien prędzej zostać owiany wieczną hańbą za takie niedojrzałe zachowanie, jednak widocznie użytkownicy mają tutaj mniej szacunku do siebie."
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.