Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)
Otwieramy.
Gutek909
28 September 2013
zostałem wujkiem!!
ale się skuję dziś :D
RomantycznySamiec
28 September 2013
Niestety to wszystko prawda , Zgoda przeszła dzisiaj do Historii . Poszło o wyjazd do Rzymu i małe spięcie na linii Pogon - Legia , mianowicie na młynie Pogoniarze wyciągnęli prowiant i zaczęli go jeść a Staruch powiedział do jednego z zasłużonych kibiców ze Szczecina ' kuwa ja Cie proszę nie jedz tu tego paprykarza, na żużlu sobie jedz '. To generalnie była eskalacja drobnych spiec na linii (L) - Pogon od pewnego czasu. Piotruś to jest jednak gość... powodzenia w tresowaniu małolatów na Żylecie.
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
28 September 2013
Konto usunięte: Małpy jedzą banany, nie dynie
O Ty !
No i przypominam, że wczorajszego wieczoru banany gościły u Ciebie, nie u mnie .
Tadą :
.
Earth
28 September 2013
Enkido: Coś jakieś 7-8 dni nie licząc of course czasu gdy tu siedział offline czytając
Jesteś niezwykle ironiczny jak na osobę, która najgłośniej się interesowała jego zniknięciem i urządziła falowe poszukiwanie jakiekolwiek sygnału od niego.
Gutek909
28 September 2013
no właśnie, czy to wasza sprawa czemu na chwile zniknął ? nie, więc nie rozumiem waszego gadania, to tylko internet.
Earth
28 September 2013
Konto usunięte: no właśnie, czy to wasza sprawa czemu na chwile zniknął ? nie, więc nie rozumiem waszego gadania, to tylko internet.
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
28 September 2013
Kac Vegas tvn
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek