Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Krzychu00
Krzychu00
  28 September 2013
to tylko cytat znaleziony na hyde :)

Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  28 September 2013
Krzychu00
Krzychu00: to tylko cytat znaleziony na hyde :)

Ale chyba idealnie opisuje zaistniałą sytuację
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Krzychu00
Krzychu00
  28 September 2013
no w sumie , choć nie wnikam , może i przez tydzień czasu można ułożyć sobie życie :)

praksyda
praksyda
  28 September 2013
Enkido
Enkido: Ale chyba idealnie opisuje zaistniałą sytuację

a ty nadal przezywasz jak stonka wykopki, nie no zaraz chyba poprosze kogoś z FP żeby mi bana dał , bo zaraz napisze za duzo.:X
odchodził , ty najwięcej przezywaleś, wrócił też Ty najwiecej przeżywasz, zaraz pewnie wypier dzielisz na pół strony wielkie przeprosiny;x
Moze i mało się tu udzielam na tym dziale i gówno wiem o sporcie, ale Twoje podejscie mnie zadziwia, robisz z igły widły.
Serio niektórzy nie mają ciekawszych zajeć, ja jak za kims nie przepadam , to nie zwracam na niego uwagi, a nie robie z tego wielkie haloo i nie szukam poklasku, byle dowalic tej osobie przy byle okazji.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  28 September 2013
Krzychu00
Krzychu00: no w sumie , choć nie wnikam , może i przez tydzień czasu można ułożyć sobie życie :)

I czytać forum, przy okazji przez dziewczynę dawać typy do typera :rotfl:

praksyda
praksyda: a ty nadal przezywasz jak stonka wykopki, nie no zaraz chyba poprosze kogoś z FP żeby mi bana dał , bo zaraz napisze za duzo.:X odchodził , ty najwięcej przezywaleś, wrócił też Ty najwiecej przeżywasz, zaraz pewnie wypier dzielisz na pół strony wielkie przeprosiny;x Moze i mało się tu udzielam na tym dziale i gówno wiem o sporcie, ale Twoje podejscie mnie zadziwia, robisz z igły widły. Serio niektórzy nie mają ciekawszych zajeć, ja jak za kims nie przepadam , to nie zwracam na niego uwagi, a nie robie z tego wielkie haloo i nie szukam poklasku, byle dowalic tej osobie przy byle okazji.

Magda, ogarnij się, bo nie wiesz o co kaman
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
praksyda
praksyda
  28 September 2013
Enkido
Enkido: Magda, ogarnij się, bo nie wiesz o co kaman

no to moze mi prosze wyjaśnij, dlaczego tak przeżywasz tego Rexa?
Krzychu00
Krzychu00
  28 September 2013
praksyda
praksyda: no to moze mi prosze wyjaśnij, dlaczego tak przeżywasz tego Rexa?

to jest głębszy konflikt a Rex teraz przegiął palkę tymi danymi osobowymi
praksyda
praksyda
  28 September 2013
Krzychu00
Krzychu00: to jest głębszy konflikt

nie ogarniam was tu serio.
Krzychu00
Krzychu00
  28 September 2013
praksyda
praksyda: nie ogarniam was tu serio.

no ale co tu ogarniać , delikatnie pisząc chłopaki nie darzą się sympatią , tyle :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 September 2013
Magda daj spokój :)
oni wiedzą lepiej czemu mnie nie było i chyba poproszę ich o pomoc jak "ułożyć sobie życie"

pomijając fakt że nikomu nie podawałem żadnego powodu i poprosiłem tylko o blokadę

no ale ten najbardziej nie przejmujący się osobnik pewnie już napisał do wszystkich PW których tu znam by wtrącić swój wścibski d83ddc43
zresztą sama wiesz bo wylewał swoje żale także Tobie na PW

serio znajdźcie sobie jakieś dziewczyny czy chłopaków
...Ignorance is bliss...
Krzychu00
Krzychu00
  29 September 2013
ogólnie to chyba czas usunąć konto bo z tego forum to raczej juz nic nie będzie :)
praksyda
praksyda
  29 September 2013
Krzychu00
Krzychu00: no ale co tu ogarniać , delikatnie pisząc chłopaki nie darzą się sympatią , tyle :)

no ale to trzeba pokazywac na każdym kroku? i to ze strony Enkido wychodzą jakies dziwne akcje, na fejsie mu pisał " co jest z tobą" czy cos takiego, pare dni wczesniej go tu przepraszał, nagle wlatuje po jego powrocie eh.. paranoje :zonk:
RexMundi
RexMundi: Magda daj spokój :)

no ok, ale gdyby mnie tak ktoś prześladował , to bym załatwila chyba mu jakis adres do dobrego lekarza.
RexMundi
RexMundi
  29 September 2013
no cześć
tylko najpierw napisz 5 stronicowy referat dlaczego odchodzisz by nikogo nie urazić a biedny chłopczyna nie musiał ścigać Cię po innych portalach by wiedzieć co u Ciebie
no ale ma Twój numer to pewnie zadzwoni o 3.00
...Ignorance is bliss...
RexMundi
wpis jest ukryty
praksyda
praksyda
  29 September 2013
wiesz co ty teraz zrobiłeś?:crylol:
RexMundi
RexMundi: lubisz jak Cię nękam ;>

no wlaśnie, po tym wszystkim powinnam Cie znenawidzic, 2 lata psychicznie sie nade mną znaecałeś;(